Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Füli

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  23
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Füli

 • Rang
  Világjáró
 1. Szeva! Jellentkeznék eme kalandra, csapassunk rumos estét.
 2. Hali! Ha még van hely betársulnék. (multkor is faja volt a sztoriű9. Kár lenne kihagyni.
 3. Hali ! Hoppá elfelejtettem írni, hogy mivel jövök. ÕÕÕ a karakteremet tolvajból fogom összehozni, ha meg felel. (ha nem felelne meg akkor van másik opció is bár remélem elfogadjátok majd). A skyp hát ma ma este mivel holnap már vannak olyan emberek a csapatban akik már Gyömrő felé veszik az irányt
 4. Hali! Jellemtől függően nálam elég sok karakter forgolódik a fejemben, így valószínűleg kitudok választani egyet a csapathoz ami megfelel (még nem körvonalazódott le egyre). Összemesélést meg kímélendő vmely más fórumon (pl.:skype-on) egyszer összefuthatna a csapat, hogy pár dolgot leszögezzünk (de tényleg csak azért , hogy ott már csak félnapos modulra keljen koncentrálni) Modulhoz csak annyit, hogy már rég küzdöttem az életemért egy csavaros modulban (nesze semmi fogd meg jól) ( meghagyom MG-nek a teljes szabadságot).
 5. Hali! Ha még nem késő én is mint egy napos táborozó szeretnék élni a lehetőséggel és jelentkezni erre a kalandra. Remélem még beleférek.
 6. Hali! Két kiadó hely van nállunk az autóban. Szegedről indulunk (mindig késve) . Akit érdekel Szegedről vagy útba eső helységektől az utazás eme formája és szeretne hozzánk csatlakozni az írjon rám.
 7. Füli

  Élménybeszámoló

  Örülök , hogy idén is részt vehettem a a TT nevű megmozduláson. Jó volt kipróbálni pár új játékot na meg a régieket tovább koptatni. Köszönet a játékért a Konda régi és uj tagjainak , na meg Suttinak , hogy elviselt minket . Ui.: ELDURRANOK!!
 8. Füli

  Élménybeszámolók

  Mondhatni HULLA jó volt! (HAHA) Nagyon jól éreztem magam, köszönöm mindenkinek.A frizbi nagyon állat volt ( nem hittem volna). Köszönöm Dekkernek a hangulatos mesélést.
 9. Hali! A Lovagoknál van olyan, hogy kap plusz képzettségeket attól függően melyik rendbe tartozik. Ezeket kitaláljam magamnak, várjam meg a km kiosztást vagy van hozzá vmi iromány ami segítséget nyújthat?
 10. Hali! Simán beférsz még , a fulop.gabor@hotmail.com -ra küld el a telefonszámodat és akkor tudunk értekezni, hogy ki mikor hol hogyan. Tudni valók : dohányzunk , toljuk a metált orrba-szájba (Vassi miatt nem biztos , hogy 1 számot is végig hallgatunk egészbe. " figyeld a szólót s ha vége jön a kövi" ) . Vassi minden megelőzött autónak bemutat , szóval nem hátrány ha van vmi küzdő sportban tapasztalatod ( eddig még nem volt nagy gond de sose lehet tudni) . Várjuk e-mailedet. Üdv, A Konda Ui.:Nem vagyunk hülyék , én simán bemernék ülni mellénk .
 11. Máskor olvashatóbban kell írnom az átutalási papírt. Nállam a másolat a megbízásról hát ha akarod ennek nézed ha akarod annak. Így jártam.
 12. Üdv! Lehet választani vagy legalább is voksolni ,hogy kit szeretnénk KM-nek? (pl bagós teamnek bagós KM-et )
×
×
 • Új...