Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Alyr Wolgar

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  38
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Alyr Wolgar

 • Rang
  Kalandozó
 1. Én nem tom h megyek-e de megpróbálom mert aznap osztják a könyveket! Jobb esetben még marad ki egy kis $ is
 2. Tani ebben a hónapban majd mikor lesz megrendezve ez a találkozó?
 3. Hát jó lehetett ez a "kikötős móka"! Csak mondjuk el kellett volna menni rá! Kedves barátainkkal egy csodálatos MAGUS-kaland kedvéért sajna kihagytuk,de "igérjük" h majd talán 1x elnézünk
 4. Huhhh ez a Kikötös móka jól hangzik! Én és 1ik kalandozótársam nagy valószinűséggel tiszteletünket tesszük(sajnos nem mentünk NYT-re és most megbeszéltük h erre elmegyümk) és majd NyT-s társainkat is megpróbáljuk beszervezni :-)
 5. Hellósztok! Már rég nem látogattam erre a részre! Valaki aki résztvett a jún.23.-ai vagy a jún.27.-ei talin az mondjon már vmi beszámoló félét! A péntekire mentem volna csak utólag tudtam meg és... ! aloha everybody
 6. Szeretnék szólni ahhoz, hogyha kedvetek van akkor tartsuk meg a szokásos összejöveteleket! Attól még hogy eddig versenyek voltak most már megint járkálhatunk a jazzbe Szívélyes üdvözlettel várunk minden egyes kalandozót a debreceni kalandozótalikra péntekenként 8tól a jazzben! Aki nem ismeri ki magát az irjon levelet!(nekem vagy cathernek,afradnak,toxiknak,razenak,phoenixnek)! Üdv
 7. Huhhh...hát a tegnapi este nagyon jó volt...egy helyen voltak a debreceniek és a Dark Zala És még az olyan helyfoglalók is élnek mint én SZóval nagyon jó hangulatú előösszejövetel volt és megünnepelhettük Cather és Vico szülinapját is! Sok szerencsét kivánok a mai versenyzőknek a debreceni tornán! Üdv!
 8. A mostani találkozónk is jól sikerült és jól hangulatban telt Pénteken. Nagyon sajnálom h Raze és Cather(betegség miatt) nem tudott velünk lenni. És azt is h hiába próbáljuk összeszervezni a debreceni kalandozókat,mert nem jön el senki! Ugy érzem h majd az
 9. A'frad...csak kérlek ne olyan legyen amitől eltévedek a popcorntól. Amúgy bármelyik képedet szívesen látnám a hét képe rovatban,amelyik olyan jó mint a mostani (bocs Phoenix )
 10. Toxik,teljesen egyetértek! A'frad remélem tudok menni pénteken és lesz helyünk 8) Majd még felnézek! Raze téged is várunk...reméljük jössz...nah meg persze a többiek is!
 11. Nicsak 1 phoenix! Gratulálok A'frad h ezt a pillanatot megörökitetted nekünk! 8)
 12. Alyr Wolgar

  Zene

  Uhh...én az olyan zenékért vagyok oda melyek jókedvet sugároznak...és 1 kis hawaii hangulatot! De most a Cruachan(kelta stílusú) zenekarért vok oda (by:cather ) Nagyon jó kis számai vannak!Nekem tetszenek!
 13. Raze ehhez a donjózsis mondatodhoz nem nagyon szólok hozzá! Amúgy sztem az a csaj ha ilyeneket vág be akkor nálam már eleve esélytelen lenne! Tegnap 1 fazon,ma te,holnap pedig egy harmadik fazon! Nagyjából ez igy megy! Főleg ha szórakozóhelyekhez van szokva a csaj! :?
 14. Az a csaj nem olyan aki "fazonok" mellett ül gyakran?? Szép dolog az udvarlás amugy és grat h te még ezt megőrizted! Romantikus lélek vagy és remélem h vmi rendes lányt fogsz és összejön neked! Gondolom rossz csaj nélkül,de azért lásd át h ki milyen féle csaj meg minden! Lehet h nem hamar,de valószínű h 1 idő után rátalálsz egy kedves barátnőre és azt megéri kivárni! Amugy jó h a cigi téma mellett valaki a nőket is felvetette! A Kalandozók hány %-a nő/lány? És hány fórumozik? :oops:
 15. Köszönöm szépen a helyesbítést kedves A'frad! Te biztos sok embert imsersz és nagyobb körökben mozogsz 8) nem fűzök hozzá semmit :wink: :wink:
×
×
 • Új...