Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Tranagol

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  8
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Tranagol

 • Rang
  Lócsiszár
 1. Köszönöm a felvilágosítást! Az ilyen hangulatkeltő, féligaz mellékinfókat persze én sem veszem készpénznek. Most pedig, felcsapom a Summariumot- köszönet mégegyszer!
 2. Legsúlyosabb témába végó eset: Mentálcsavar II., Onthamor de Garle kastélya. A magát narvaninak állító gorviki család felkészül a vacsorára. Fürdés két szakaszban: először a Ranagol pap (családfő), a lánya, az unokatestvére, és a női (egykor fejvadász) holt szolga a kádban. Perverz pancsolás: boszorkány feltöltődik, a többieket csak kasztbéli és élettani kötöttségeik akadályozzák meg ebben... Második szakasz: az ötvenéves Holdkos varázsló bátyó és a huszas éveiben járó, sorvadt, égett boszmester unokaöcs... no comment...
 3. Egy pletyka jutott a fülembe, szóbeszéd, ami szerint Ranagol egykor a dszennek között isteni szereppel bírt. Mit tudtok erről?
 4. Másodszülöttek: egyes WoD regényekben -egy bizonyos trilógiában- olvashatsz róluk, mi több, központi szerepet kapnak. A keleti vértestvérek eredetéről lásd a Kindred of the East c. kiegészítőt.
 5. Tranagol

  Történelem

  Mintha egy versenymodulban is felbukkant volna valamikor Lándzsás Erik neve. Nem tudja valaki, melyik volt?
 6. Üdv, még nem voltam találkozón és nem is valószínű, hogy sokótokat ismerem, de megpróbálok eljutni 29-én. Miről ismerlek fel titeket?
×
×
 • Új...