Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Tűzróka

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  43
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Tűzróka

 • Rang
  Kalandozó
 1. Purgatórium Baljós árnyak ülnek a végtelen kékben, Éled már a gonosz, bujkál a sötétben. Nem bújhatsz előle, nincs hová
 2. Üdvös halál Feszítsetek keresztre, vagy lőjetek főbe! Szúrjatok szíven, vagy ássatok a földbe! Hozzatok kötelet, s fonjátok nyakamra! Zárjatok vadakhoz, s hagyjatok magamra! Dobjatok máglyára! Hamuvá porladjak! Törjetek kerékbe, vagy pallos alatt haljak! Kobrák közt ébredjek, marják szét kis testem! Vagy szakadék széléről lökjetek le engem! Ezer ló patája döngöljön a földbe! Vagy mérgezett italtól aludjak örökre! Csapjon belém ménkő, vagy vigyen egy fergeteg! Kövezzék halálra legyengült testemet! Öntsetek szurokba, négyeljék fel testem! Zárjatok tömlöcbe, s ne adjatok ennem! Guillotine vagy
 3. Felperzselt múlt Pusztuljon el minden, akár a szerelmünk! Ha már sújt az Isten, mindnyájan szenvedjünk! Pokolba veletek álszent, rút emberek! Porba hull fejetek, mindent felégetek! Lobogjon szívemben harag és gyűlölet, Csalóka szerelem, álnok vágy, ég veled! Máglyára veletek, félelmek, kételyek!
 4. Nekem egyik nagy kedvencem a Ponyvaregény, kegyetlen jo film szerintem. Én legalábis szétröhögtem a fejem rajta. Voltak akkora beköpések. Megnéztem tegnap a 28 nappal késöb cimü filmet, elég érdekes volt, nem tudom hogy ki hogy viszonyul hozzá. Azért meglátszik rajta, hogy angol film, van benne egy csomo érdekes dolog. Haver agyon dicsérte, de nekem azért nem jöt be anyira. Kicsit akciodusabra gondoltam. Volt egy film még a cime A mag. Ezis érdekes volt de aszem vami régi filmet dolgoztak fel aminek hasonlo volt a témája, ettöl függetlenül volt benne pár érdekes dolog, és vami akcio is, bár ne
 5. Nos én még csak az elözetst láttam ,dehát abba mindig csak a legjob részeket vágják be. Egyépként nemrég volt a TV-ben egy film ami total régi volt de magus figurák voltak benne: gnom, ember orias, elf,... Nagyon érdekes volt, bár voltak benne hibák:D Azért meglepödtem, hogy ilyen filmet csináltak. Sajnos a címére nem emlékszem.
 6. Ilyen szabálrol nem tudok, de én is láttam már olyat, hogy csigalassuságal ment a stáblista. Viszont olyat is, hogy ment mint állat és el sem tdtam olvasni . 0n kedvenc filmem a LotR3, kegyetlen jo és az is tetsik, hogy milyen hosszu. Monumentális jelnetek vannak benne, egyszerüen szuper volt. Föleg moziban volt jo megnézni 8)
 7. Nagyon érdekes, ezt én is megnézném. Mostanában nem néztem tul sok filmet, de már kéne valamit szereznem. Mondjuk a westernfilmekért nem vok oda, sosem néztem öket valami nagy odaadásal. Nemrég néztem meg a Fürész 2-öt és hát nem kelet csalodnom bene. Lesokkolt, amikor a csajt belelökik egy tükkel teli verembe nos ott teljesen lesokkoltam, nem tudtam mit gondoljak, durva volt. :!: A másik érdekes dolog amire a napokban felfigyeltem: megnézetm ismét a Konstantin cimü filmet és csak most tünt fel, hogy az ördög milyen haluz benne. Igen érdekes ficko és nekem nagyon bejött a stilusa
 8. Nemtudom ki látta de volt egy film, mégpedig egy DOOM nevezetü. Nos megnéztem és nekemtetszett, elég jo volt, bár jobbat vártam Amugy aki ismeri az elötörténeteket az tudja hogy mi mi a flmben. Mert tudni lehet hogy egy PC játékból származik az ötlet, sokmindeent átvittek a filmbe de a lényeg teljesen kimaradt: jobb lett volna ha a Pokol kapuja nyilik meg és nem csak egy idétlen virus alakitja át az embereket zombivá, bár mentségükre legyen mondva, hogy az átváltozás témájában az embrek tetteik és életük alapján változtak(jo ember-szuperember, rossz ember-zombi,...).Ez tetszett. Volt bene egy
 9. Tűzróka

  Dumaterem

  En meg nem is probálkoztam a chat-el de elhiszem hogz nem megy. 8)
 10. Az igazat megvalva nem vagyok hívő ember és egyszerüen nem tudok hinni ilyesmiben. Szerintem az egyetlen dolog amitöl nem kell félni az a halál, ez teljesen természetes dolog és elkerülhetetlen. Késleltetni lehet de elöb vagy utob eljön. Én azon szoktam felháborodni amikor TV ben bejelentik, hogy sikerült megmenteni XY életét, de egyszerüen az már nem élet mikor az ember már gépeken él, nincs eszméleténél. Ettöl nagyobb kegyetenséget nem tudok elképzelni. Az orvos dicséretet kap a beteg pedig csak vegetál a gépeken és egyszerüen csak van. :!:
 11. Tűzróka

  Zene

  Mostanában néztem pár koncertet, AC DC, Metalica,... és kicsit ezekre is rákattantam 8) Régi együtesek de jok. Egyépként a kedvencem akkor is az In Flames nevü együtes, kegyetlen jo azene amit nyomnak, én szinte minden nap halgatom öket, van pergös és lasu szám is. Mondjuk azért egy picit kemény azenéjük de a lágyabb emberek is elhalgatják sztem. 8)
 12. Sajnos egyikröl sem hallotam. Tegnap voltammoziban és megnéztem a Rózsaszin párduc cimüfilmet. Mondanom se kell, hogy végignevettük az egészet, nagyon jo és mulattató. Az Ice age2-őt ismegnéztem, nem volt nagy eresztés de azért a fiatalabaknak bizta tetszik majd 8) Megnéztem még az Underworld2-őt is, ez nagyon tetszett, nagyon durva dolgok vannak benne. És sok minden kiderül :roll: Mindet ajánlom figyelmetekbe mert jok voltak.
 13. Tűzróka

  Zene

  Nos hogy ne legyen lincshangulat elárulom, az együtes neve: Watch my Dying. Elég kemény darálozenét nyomatnak de nekem nagyon tetszik :wink:
 14. Nos bratyesz csak az a gond vele, hogy angol és még csak felirat sincs hozzá. De nem kell pánikolni mert azért nem teljesenérthetetlen Az interju a vámpírral is egy jo film volt, nekem nagyon tetszett. Az volt sztem az egyik érdekes rész amikor a föhös a színészvámpirokkal talizott, érdekes volt :wink:
 15. Régebben néztem egy jo kis filmet az volt a cime hogy A Fűrész (Saw). És most megszereztem a második részét. Komolyan mondom egyszerüen lesokkolt a film, kegyetlen dolgok vannak benne. Kegyetlenjol megcsinálták a dolgokat és ki van találva. Nemrég meg egy zombis filmet lestem meg és totál uj dolgok vannak benne. A zombik itt inteligens lények és mondnaom se kell, hogy nem mindennapi a dolog. :wink:
×
×
 • Új...