Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

mortel

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  145
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: mortel

 • Rang
  Sorsfordító

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Üdv! Chokito-ha jól írom! A Vadász nevezetü csoki is nagyon fínom volt!
 2. mortel

  Ünnepek

  Üdv Kalandozók! Nyilvesző mentes Kellemes Karácsonyi ünnepeket, aztán majd Mágus kiegészítőkben és kalandozásban gazdag boldog újévet kívánok mindenkinek /még az NJK-nak is/!
 3. Üdv! Hát igen ha azt nézük, h mivan kitöltve az alapkönyvben akkor talán igazad is lehet! De az igazi Necromanta akkor is a Varázslónál kezdődik! A Bm-nek sok mással is foglalkoznia kell..... A -/+ életerő tényleg furcsa-de nem rossz! Kipróbáltuk játékban a véglegesített verziót, de a Km folyamatosan gyengítette-mert szerinte az túl tápos volt! Hát én csak elfodultan tudok nyilatkozni-szerintem jó /bár erős-de mi legyem erős ha nem a Fekete mágia/!
 4. Persze Ok! Nem konkrétan így gondoltam. Hanem, h a mágia miatt más irányban megy ell a fejlődés! Mindegy nem nagyon akarom beleásni magam!
 5. Üdv! Pontosan én sem kritizálni akarok! Csak elmondom az elképzelésemet. Szerintem ép az a jó, h olyan középkorias, de ugyanakkor ott a mágia... De ha valakinek a technika csodái kellenek, hát nesze neki. Nekem egy kicsit ki lóg. Viszont még az a véleményem, h néhányan túlságosan el vonatkoztatnak földi viszonylatba. Szerintem egy olyan világ mint Ynev nem úgy fejlődik mint a középkori-föld! Béke!
 6. Üdv! Én is egyet értek az előttem szólókkal. A gőzgépek, meg a "nagyon mágikus" repülö "vacakok" nekem sem férnek be a saját Ynevemre. A tengeralattjárót már nem is említva... A mechanika, meg mágikis szerkezetek nálam megáltak a gépszolga szintjén. Hogy miért? Nem tetszenek és nincs is rá igényünk. Ja és joban szeretem az ellent a saját kezemmel szétzúzni. Az ugyan is mindig ott van a zsebemben! Számomra és a szerény kiss társaságunk számára is a Fantasy a nagyon sötét középkorban mozog. Tiszteletem!
 7. Üdv! Nagyon jól hangzik és szerintem megvalósítható is lenne! Hiszen csak rajtunk múlik Kalandozókon. "Kalandozók Védjegye" - nagyon eredeti. Viszont kidöntené el, h mi az ami beleillik, és mi az ami már "meredek"? Mert szerintem ehez szükség lenne egy zsürihez is-akik majd cenzúrázák a kiegeket! A gond csak azzal van, hogy nagyon külömböznek az értékrendjeink! Olvastam olyan kiegeket, h a fülem ketté ált! Egyesek nagyon nagy vonalúan bánnak bizonyos dolgokkal! Hagy ne soroljam. Tiszteletem!
 8. Üdvözletem! Hát igen szerintem mindannyian találkoztunk már ezzel a problémával, ha más nem a KM nem engedte, mivel nincs benne a "hivatalos" kiegészítőkben-meg hát a többi JK "normális" karakterrel játszik! Kérdem én: MIvel rosszabb az, hogy nem tudják elfogadni? A legnagyobb probléma az lehet, hogy túl táposnak hiszik a kasztott /néhényan olyanokat is "gyártanak"/. Én ha kiegészítöt gyártok próbálok realisan gondolkodni-és nem erősebbet csinálni az alapkönyvben leírtaknál. /Jó tudom egyszer csináltam egy olyan Orwellánus Paplovagot akinek volt Lélek szférája is :oops: -de szerintem lehet i
 9. Üdv! Jók a kardok Ahriman. Király, h ilyenekkel tudsz foglalkozni-kicsit írigyelek is. Nekem ha szabadidőm lenne sem tudnénk ilyenekkel foglalkozni. Még mindig fentartom, hogy -ha egyszer rám szakad a bank, meg neked rengeteg időd lesz- szeretnénk egy kardot. Õrülnénk ha ez a távoli jövőben megvalósítható lenne. Tiszteletem.
 10. mortel

  Ünnepek

  Üdv Kalandozók! Hát át éltem az első Debreceni virág karneválom. Király volt nagyon hastáncosok, mazsoret, tüzijáték, ja meg virágok.... Jó volt nagyon, ajálom mindenkinek aki még nem láta. A város is szép! Kár, h dolgoznom kellet.
 11. mortel

  Ünnepek

  ÜDV! Augusztus 20- Virágkarnevál Debrecenben. Magyar Gergelynek üzeném, hogy ott elüzletelhetnénk a könyvet! Úgy néz ki,h én ott leszek. Csak sajna szolgálatban-tehát "jiraknak valahová és onnan nem nagyon mehetek el. Viszont ha te Debrecenben tartózkodol és nem nagy kérés,h keres meg akkor tudnánk találkozni! Ui.: Kb holnap 4ig vagyok net közelben, utána megyek vissza dolgoni. Ha neked jó írj és mondok részleteket is!
 12. Üdv Mirel! "Elönyök-Hátrányok!"-más szerepjátékben így hívják ezeket! Tényleg jó ötletek, de csak akkor lehet alkalmazni, ha minden csapattag rábólint! Színesebbé lehet teni velük a játékot! Fő a változatosság! De kivannak találva a jó és rossz tulajdonságok /az egyik RÚN
 13. mortel

  Dumaterem

  Üdv Kalandozók! Ahriman tényleg tök jó, h így képben vagy! Lehet, h páncélt fogunk hordani? Egye-fene! -Anya kimostad a sodronyingemet leugranék a boldba! -......? -Hogy-hogy melyiket a bronzot, tudod van az az új pénztáros csaj... Köszönöm figyelmeztetésedet az amcsikkal kapcsolatban! Én nem álatalánosítok! Ez a véleményem velük kapcsolatban! Elég csak a háborúkra gondolni meg sorolhatnám... Amúgy meg demokrácia van és szólás szabadság-vagy mi??!! Kifejteném bőveben de nem akarok pocskondiázni, meg egy vitát indítani! Mindenkinek szíve joga azt szeretni és gyülölni amit akar. Tiszteletem!
 14. mortel

  Dumaterem

  Üdv! Engem nem érdekel ki milyen öltözékben mászkál az utcán! Ha ő abban jól érzi magát, hát egészségére! Az én Ynevemen izé Világomon persze több lenne a nyáron is bakancsot viselök társasága. De nem ez a lényeg! Mindenki válalja fel magát és éreze úgy jól magát! Csak sajna ebben az elő ítéletekben gazdag világban ez nem megvalósítható! Tudom! Egyetlen dolog tetszik amerikában /amúgy gyülölöm öket/ ott ki mehetsz bármiben az utcára nem fognak csodálkozni, meg belebámulni a képedbe! Szóval mindenki öltözzön, úgy ahogy kedve tartja! Szerintem!
×
×
 • Új...