Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Catsmile

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  502
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Minden, amit Catsmile tett közzé

 1. Sportos tábor lesz... laza 1,5 óra sétatúra
 2. Ezen elgondolkodom... Akár fel is írhatsz.
 3. Egy kis segítség!
 4. Lesz torna előtte vagy utána, Ábrahámmal?
 5. Egy teljes kórussal izgalmasabb lenne, nem? szóval... hol a nagy összefoggás?
 6. Hmm... van, ami nem változik.
 7. Azt hiszem lesz a táborban bőséggel nagykorú.
 8. Hali Hulla! Ha gondolkod, privát megbeszélhetjük, vagy a táborban (ha ott leszek). Igen, régóta táborozó vagyok, és pont azért jutott most eszembe, mert a úgy tűnik, hogy magas szintű karakterekkel megy a játék. Gondoltam ez másban is megmutatkozik a szinten kívül, lásd az egyik előző posztom (2019.05.24). Egyébként nem vitatom a szabályokat, nem is akarnám átírni őket, csak egy meglátásomnak adtam hangot. Egyúttal Jadisnak felelve: igen, persze lehet több aranyad a szint elengedésével, vagy akár alacsonyabb tulajdonságokkal, viszont én úgy érzem pont ez lenne egy kicsit következetlen a világ szempontjából. Mivel lényegében kevesebb tapasztalattal tennél szert több vagyonra, erősebb tárgyakra. Üdv, Cats
 9. Tetra: észszerű kereteken belül lehet ontani... vagyis lehet korlátozni, de én nem ebben látom a módját. Akkor pontosabban fogalmazok: minek magas szinten játszani, ha az csak a szintben mutatkozik meg? Egyébként meg, hogy kinek mire van/lesz ideje az teljesen KM szubjektív. Egyébként meg amúgy is a szereőjáték a lényeg, nem az, hogy ki tudja több márgikus tárggyal megoldani a modult.
 10. Ennek az egésznek egy kicsit olyan a hangulata, hogy amit az egyik oldalon adsz (pl. TSZ), azt a másik oldalon visszaveszed. Mi koncepció háttere? A csapatok közötti egyensúly? A játék elején a kasztos felszerelések elkészítése, ha nem vesz óhatatlanul sok időt igénybe, KM-től függően, megoldható.
 11. Elvileg nincs korlázotozva, hogy magyar védettségi igazolvány szükséges, bár ettől függetlenül jogos a kérdés. Mindettől függetlenül lehet versenyt futni az idővel, hogy a táborig meglegyen, lehetőleg az oltásos verzió.
 12. A kérdés egyébként, hogy fog alakulni a vírus helyzet. Egyelőre a fertőzöttség nő, de a gyógyultak szám még nem indult el felfelé (pedig nem ártana) jelentősen. Remélhetőleg azért az utóbbi gyorsulni fog, így kifutja magát valamennyire az őszi hullám. Szerintem 1-2-3 hét és jobban láthatóvá válik a dolog. Szavaztam egyébként, azt már nem kell bántani.
 13. Catsmile

  Általános beszélgető

  A jelenlegi helyzeben gyakran eszembe jut az utolsó esti/éjjeli beszélgetés a Téli Táborban... az emberiség összefogásáról. :)
 14. Catsmile

  Általános beszélgető

  érdekesség a környék múltjából https://index.hu/tudomany/tortenelem/2015/02/12/pipas_pista_bergyilkos_noi_sorozatgyilkos/
 15. Jah, elég későn. Egyébként meg nem látom a Teljes Tábortájékozatóban Gántot? Hová tűnt?
 16. Kicsit rövidre sikerült az idei karakteralkotási idő...
 17. Toroni Hatalmasok vihetőek karakterként?
 18. Már elmúlt a jövő hét... hol a karakteralkotás?
 19. Akkor általában könnyebben megy (bizonyos szempontból) a koncentráció.
 20. néha ezzel a GDPR-el egy kicsit átesünk a ló túloldalára azért kíváncsi lennék, hogy a kérdőív melyik részét tartják azok a frakciók aggályosnak
 21. Én alapból mennék hallgatózni, már csak azért is, mert imádom a zenét. Gondolkodom egy tamburinon, bár zenei előképzettségem (az) nincs. A lányom ért ezekhez a dolgokhoz, és furulyán / fagotton elég jól játszik (de most nem lesz ott).
 22. Halihó! Akkor lehet csatlakozni? XXII-ből ideális elérési pont.
 23. Már megint a festői Gánton járunk?
×
×
 • Új...