Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Daelon

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  257
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

1 Követő

Róla: Daelon

 • Rang
  Ynev hőse

Kalandozós kérdések

 • Milyen szerepjátékos rendezvényekre jársz, jártál?
  NYT, Krónikák.hu
 • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
  Magus, Marvel MSH Rpg, DnD 3, Shadowrun, StarWars D6
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  1994
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  ki emlékszik már?
 • Van-e állandó csapatod? Hol? Keresel/biztosítasz-e esetleg játéklegetőséget?
  Van.
  Budapest XV.
 • Mi a kedvenc sportod?
  -

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Daelon

  Élménybeszámolók

  hoi, A szállás alapvetően kényelmes volt, a kezdeti félelem az állandóan foglalt fürdőről nem vált valóra. Amit hiányolok, a közösségi tér lehetősége, mert a szobában pirinyó szabad terek voltak, a folyosó szűk (folyton átestünk egymáson), tehát ebben kevésbé barátságos, mint Gyömrő. Az udvar dettó, a 3 csapat azért elég hangosan "beragyogta" a kert árnyékos részét. Az étkezés ízre, adagra rendben volt, de az ebédnél 1 óra, vacsinál fél óra késés durván lehúzta az átlagot, szerintem. A modul rengeteg apró szálból, történésből alakult, valószínűleg emiatt nehezen leltünk rá a főfonálra. Az is kiderült a többiekkel való beszélgetésekből, hogy - szokás szerint - eltérő KM-ek eltérően tálalták, így - megintcsak szokás szerint - mi nehezebbnek találtuk, a mi klánfőnökünk tényleg genya volt A "gonosz" partinak nem láttuk értelmét, gyakorlatilag bármivel hasonló eredményt el lehetett volna érni, mi csak a legeslegvégén szorultunk gyilkosságra. Amiben viszont problémát jelentett, az a csapatdinamika, aminek sajnálatos módon így partikill lett az eredménye, ráadásul rögtön csütörtökön, rányomva a bélyegét a táborra. Ezzel együtt nagy meglepetés volt a díj, őszintén nem számítottam rá. Köszönöm szépen mindenkinek, Crownak, hogy szerinte megérdemeltem, és a többi KM-nek, hogy hagyták A szombati Marvel játék résztvevőinek köszönöm a rengeteg röhögést, nagyon rámfért addigra Ha minden jól megy, jövőre folytatjuk?
 2. Daelon

  Marvel Super Heroes RPG

  Persze ahogy este meséltem
 3. Daelon

  Marvel Super Heroes RPG

  Ez szomorú. Így akkor már 2 üres helyem van.
 4. Daelon

  Általános beszélgető

  Ebben bőven van, ami ehető, a kérdés inkább az, hogy mi az, amit a táborba befizetett kaja tartalmaz
 5. Daelon

  Általános beszélgető

  Mindkettő jöhet mangalica is, ami bár sertés, de mégsem váltja ki az allergiás reakciót kellően ritka fogyasztás mellett.
 6. Daelon

  Általános beszélgető

  Nekem a befizetett kajával kapcsolatosan kérdésem, hogy menüsort vagy más tájékoztatást lehet-e előre kapni arról, hogy mit terveznek? Különféle allergiáim miatt semmilyen mennyiségben nem ehetek sertést (se húst, se szalonnát, se zsírt, stb.), ezért érdekel. köszi, Dae
 7. Daelon

  Általános beszélgető

  Hoi, Juhéj, idén is sikerült több kategóriában listára kerülni Hangulatkeltő 2: csak én furcsállom, hogy 19 kardot kovácsolt a mester, de 20 kard és idézet vonul utána fel?
 8. Daelon

  Marvel Super Heroes RPG

  Felszabadult egy hely, Andoron sajnos mégsem csatlakozik hozzánk. Jelentkező? Cz, karakter?
 9. Hali,

  Benne vagy akkor még a Marvel játékban? Alkotsz akkor pontosztással karaktert, vagy valamikor rendezünk neked is egy randomot?

  köszi,

  Dae

  1. Andoron

   Andoron

   Hm, azt hiszem a felelos valasz az, hogy jobb ha nem jatszom. Az ok, hogy a fonokom a heten kezdett el problemazni az utazasomrol, es csak ugy tudtunk megegyezni, hogy off idoben dolgozni fogok. Szoval, elofordulhat, hogy siman nem tudok jatszani, jobb ha nem a taborban derul ki. Egy ideje gondolkodom, hogy szoljak, de mos hogy rakerdeztel, azt hiszem igy a jobb. 

    

   Koszonom a lehetoseget !

  2. Daelon

   Daelon

   Értem. Sajnálom. Max ha szombaton a free napon mégis van időd, elnézel felénk :)

  3. Andoron

   Andoron

   Akkor mindenkeppen, szombaton csak nem kell dolgoznom

 10. Daelon

  Marvel Super Heroes RPG

  Vasárnaptól szerdáig nyaralok, nem leszek gépközelben, ergo csak fejből tudok bármit reagálni. Karakteralkotáshoz gép kell Cz? Andoron?
 11. Daelon

  Marvel Super Heroes RPG

  Felon, Andoron, megtaláltátok a leírásokat, amiket mondtam? Hol egyeztessünk? Itt psziben vagy FB chat? vagy Gtalk? Munkaidőben kb. folyamatosan elérhető vagyok, este nem.
 12. Daelon

  Marvel Super Heroes RPG

  Személy szerint a marvel.wikia.com oldalt jobban szeretem, azon bővebbek az infók.
 13. Daelon

  Marvel Super Heroes RPG

  Pontosztósdi esetében 350 pontod van, abból vásárolsz magadnak főtulajdonságokat, szakértelmeket, kapcsolatokat, vagyont és képességeket, azaz mindent. Az első hozzászólásom alján linkeltem a saját lapom, aminél a letölthető menüben ott van az UPB (Universal Powers Book) és a talentek könyve, amiből lehet válogatni. Ennél a módszernél érdemes először képet találni a karakterről a fejedben, hogy milyen képességei legyenek, mennyire legyen erős, ügyes, okos, stb, milyen szakértelmek kellenek, ki(ke)t akar ismerni, stb., és utána hozzáigazítani a pontokat. A randomnál ugye fordítva van, ott dobálsz és utólag próbálod megmagyarázni
 14. Daelon

  Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  Nekem nincs alkímiám, a google meg 3 perc alatt ezt dobta, amit könnyű volt belinkelni. Bármi más megteszi nyilván, amit hozzáértő elő tud rántani. Amúgy természetes állapotában nem radioaktív, tény, hogy sok olyan izotópja van, ami aztán hasznosítható. Mindegy, túl van ragozva.
 15. Daelon

  Marvel Super Heroes RPG

  Aki totál randomot szeretne, attól kérek privátban 12db D100-at, amivel meglesz határozva a külső ("faj"), a főértékek, a szuperképességek, képzettségek és kontaktok darabszáma. Ha ez megvan, utána jönnek a további dobások az előzőek függvényében a konkrét képességekre, talentekre.
×