Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Daelon

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  313
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

1 Követő

Róla: Daelon

 • Születésnap Március 3

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  mágiahasználók
 • Milyen szerepjátékos rendezvényekre jársz, jártál?
  NYT, Lumina Cornu, Krónikák.hu
 • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
  Magus, Marvel MSH Rpg, DnD 3 (2.5 - 3.5), StarWars D6, Ars Magica
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  1994
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  ki emlékszik már?
 • Van-e állandó csapatod? Hol? Keresel/biztosítasz-e esetleg játéklegetőséget?
  Van.
  Budapest XV.
 • Mi a kedvenc sportod?
  -

M.A.G.U.S. Kódex

 • Táboraim
  NYT2011 - Selyp
  NYT2012 - Selyp
  NYT2013 - Gyömrő
  NYT2014 - Gyömrő
  NYT2015 - Gyömrő
  NYT2016 - Gyömrő
  NYT2017 - Gyömrő
  NYT2018 - Gánt
  NYT2019 - Tokaj
 • Egynaposaim
  I. Kalandozók napja (Budapest
  2015)
  XI. LC és III. Kalandozók napja (Jászfényszaru
  2017)
  XII. LC és IV. Kalandozók napja (Jászfényszaru
  2018)
  XII. LC és V. Kalandozók napja (Jászfényszaru
  2019)

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

Daelon's Achievements

Térítő

Térítő (10/16)

 1. Daelon

  Élménybeszámolók

  Hoi! Leírhatatlan felüdülés volt 1 év kihagyás után újra találkozni a régi arcokkal, és látni, hogy a mindenféle veszélyhelyzeti nyavalyák ellenére újak is voltak, mertek és jöttek. Nagyon hiányzott az élő hang, a csapat, a hangulat, az esti beszélgetések. A táborhely nagyon jó elrendezésű volt, sok hellyel, lehetőséggel a csapatok elrendezésére. Az ágyak nem voltak kényelmetlenek, bár tényleg alacsony volt az alsó ágyon a hely, igazi gyilkos fakerettel. Ennél közelebb a határhoz nem nagyon lehetett volna, és én hiányoltam a rendes mobilhálózatot és netet is, de a többiek lehurrogtak és még azt is túléltem. Reggel fél 7 és fél 8 közt az emeleten meg volt wifi, mert mindenki más aludt A kaja maximálisan menza volt, ahogyan ezt már írták többen. Még a szuperborsos tarhonya is jó volt. Az nekem kicsit fájt, hogy vidéken az egyetlen hús, amit ismernek, a disznó, de végeredményben kevésbé viselt meg, mint vártam - ebben a napi lóadag antihisztamin segíthetett. Meg nem jeleztem elég gyorsan előre, ugye, de ezen jövőre változtatok, becsszó. Kicsi árnövekedés szerintem beleférhet (akár szavazhatnánk is róla valahol), a minőség kedvéért. Hullának és TAO-nak köszönöm a modult, bár még csak játszottam és belelapoztam, szerintem meglehetősen jól sikerült. Sok infó, sok lehetőség van benne, a mi csapatunk igazából csak kényszerből harcolt, amúgy a fellépés és 1-2 varázslat tökéletesen vitt mindent. (Azért a sáskamágus partikiller, ha tényleg kihasznált volna mindent.) TAO-nak köszönöm a mesét, meg hogy elviselt minket, ami nem kis eredmény. Jó játék volt, élhető karakterekkel és hangulatos NJK-kal, akikkel igen jól lehetett beszélgetni. Zahtan állandó célpontunk volt, szegény, és szerintem a törpe kocsmáros is megbánta, hogy a takarításért nem kért több pénzt előre Remélem jövőre is találkozunk. üdv, Dae
 2. A hang drum jól hangzik, feltettem a kezem.
 3. Szia,

  a jelentkezésnél nem került megjegyzésbe (mert siettünk), a "spec étkezés" címke rám élne, 0 sertés terméket (se hús, se szalonnna, se zsír, semmi) tudok fogyasztani. Gánton ez frankón meg volt oldva NYT-ben, örülnék, ha itt is sikerülne.

  Elnézést, ha késve szólok.

  köszi,

  Dae

 4. Anno a táborbemutató doksiban az volt írva, hogy közösségi hűtők vannak, de hozhatunk sajátot. Mi eszerint viszünk sajátot.
 5. Ez azért vicces, mert a hárítótőrrel is tudsz támadni és még több VÉ-t is ad, mint a sima tőr, miközben a sebzése ugyannyi - de olcsóbban megtanulod, mint a sima kétkezes harcot, ami viszont a sima tőrhöz kell... namind1. Mindeközben egy pajzshoz több kp kell, csak mert több VÉ-t ad. Viszont a fentebbiek szerint legalább le van írva hivatalosan. Köszi.
 6. igen, ETK 38.o. szerint +15 VÉ, de nincs definiálva semmi egyéb. Itthon nem kérek képzettséget fejvadásztól, de a tábor az tábor, és itt vannak korlátok az Egység érdekében
 7. Kérdés: karialkotóban alkarvédő nincs a fegyverlistában, ha jól látom, se fegyverek közt, se pajzsok közt. Szerintem utóbbi kategória lenne. Pajzshasználat kell-e hozzá? Esetleg hárítófegyver-használat? Mennyi VÉ-t ad?
 8. JK-ként a partvonalról: ETK párti vagyok ebben a kérdésben. Mf pap a sajátjában profi, a többiek főbb tanait csak ismeri már, egy jó teológiai vitához elengedhetetlen. A PPL jópár dologban szvsz élhetetlen szűkítéseket vezetett be.
 9. A %-nál azokat a skilleket KP-ért adja, amit a kasztod nem ad. Persze nem jelöli külön, csak amikor elkezdi levonni a kp-t érte.
 10. Kifejezetten meglepő volt látni a közel sem kimaxolt karaktert, hogy egy abbit kardra nem tellik a gyógyitalról nem is beszélve. De hát tudjuk, Ynev nem a tökig magicitemekbe öltözött kalandozókról szól. Egy regényt nem tudnék mondani, amiben ez van.
 11. Daelon

  Ünnepek

  Köszönöm
 12. Nagyon szépen köszönöm, pont ezek miatt kérdeztem :)
 13. Jól látom, hogy bevásárlás és étkezési lehetőségek szempontjából Gyömrőre hasonlít? Pár perc kocsival Mórahalom központja, látok egy CBA-t, egy Coop-ot, és valami rétesest. Látszik a térképen egy csárda és egy pizzéria, és ennyi? Meg fél óra Szeged (tesco, auchan)? Van erre már valami felmérés, előkészület? A szálláson milyen kaják várhatóak? köszi, Daelon
 14. Képek alapján szuperül néz ki, kíváncsi vagyok élőben mennyire váltja be a reményeket, de szorítok neki.
 15. Hali, Oksa beírtalak. Karaktergenerálás Y-ben vagy FB chat, napközben üdv, Dae
×
×
 • Új...