Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Alec Baldwin

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  42
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

Alec Baldwin's Achievements

Kalandozó

Kalandozó (6/16)

 1. Üdv! Megérkezett kedvcsinálóként a Rizikófaktor várva-várt 2011-es csapatvideója! Ülve vesz levegőt, aki látja! A videó teljesen öncélú, csakis a saját szórakoztatásunkra készült, sem a tábort, sem a benne részt vevőket nem akartuk előnyösebb helyzetben feltüntetni, sajnáljuk ha ez mégis sikerült. Mivel tudjuk, hogy csak mi vagyunk minden helyzetben nevetségesen fotogének, kínosan ügyeltünk arra, hogy végig szinte csak mi legyünk láthatóak. Amennyiben ez mégsem így van, bármelyik elégedetlen érintett nyugodtan írjon pm-ben, és én is a legnagyobb nyugalommal hagyom majd figyelmen kívül a panaszt. Alig várjuk már a tábort, és hogy találkozzunk magunkkal! Jó szórakozást!
 2. Kár, hogy csak 24 órából állt egy nap. Néha úgy éreztem, hogy 48 sem lett volna elég. Igen jó volt! Köszönjük: - Knielnek a trükkös modult, az operatőri segédleteket, az interjút és a csomagszállítást - Daelonnak és Weilonnak a mesélést, az interjúkat, a 00-kat és a 01-eket - Atvynak a CoC-t, és az interjút - BigMac-nek az alternatív magust - Hullának az interjút és a kamerázást - A csapatnak, hogy megint jók voltunk együtt - És a főszervezőknek, akik lehetővé tették, hogy mindezt átéljük És még mielőtt túl alázatosnak tűnnénk: Tök zsír, hogy idén (megint) nyerhettünk! Üdv: Rizikófaktor (minden bizonnyal a világ legjobb csapata)
 3. Alec Baldwin

  Bögre

  Cs! Nekem is kéne egy bögre! A tavalyi ugyan teljesen sértetlen állapotban van, de már a f*sz kivan vele, hogy mindig a lakótársam szobájából vadászom elő, mert csak abból hajlandó kávét inni, "mer milyen jól néz már ki". Ennek véget kell vetnem.
 4. +1: A dzsenn fajú karakter csak akkor kapja meg különleges képességeit, ha tisztavérű? Azaz egy félvér (dzsad/dzsenn) karakter nem is lesz überokos és über-pszi-mentálmozaik-használó? Ugye de.
 5. Még egy gyors kérdés. (Bár ha jól emlékszem volt róla szó, csak hogy egyértelmű legyen) "Csak olyan felszerelése lehet a karakternek, amelyet saját maga visel és elbír. Csak olyan felszerelése lehet a karakternek, amely előtörténete szerint passzol hozzá. Csak annyi felszerelése lehet a karakternek, amennyit ésszerően használ." A második és harmadik pont kb egyértelmű, de az elsőt mennyire kell konkrétan venni? Magyarul: a karakterem felszerelései között CSAK olyan dolgokat tüntessek fel, amit a saját testén, (ruha, fegyverek, vért stb) valamint egy esetleges hátizsákban/tarisznyában elfér? Szóval akkor a lovat és az azon tárolható cuccokat ne is vegyem meg/tüntessem fel, mert a modul kezdetén nem lesznek?
 6. Üdv! A dzsenn karakter mtk-s leírásában szerepel, hogy mesterfokon használja a dzsambiát kétkezes harcban. Ez magában foglalja azt is, hogy mesterfokú fegyverhasználatot kap rá, vagy csak annyit jelent, hogy a dzsenn mesterfokon képes a kétkezes harcra ha legalább az egyik (vagy mindkettő?) kezében dzsambia van?
 7. Köszönöm a linket Daelon, sokat segítettél! Daelon és Catsmile megosztva kapják az első helyet nem tudtam eldönteni melyikük volt a gyorsabb, Felon pedig bármennyire jóidulatú volt, pár szegmenssel elkésett, így neki csak a csoki-morzsák maradnak az üres túrórudis-papír sarkából A díjakat a táborban lehet átvenni (amennyiben jöttök) cseppet sem szerény személyemtől (aki nem ismerne meg élőben, csak keresse a világ minden bizonnyal legjobb színészét) kis segítség: http://www.google.hu/search?q=Alec+bald ... 80&bih=656
 8. Tudtam én, hogy jó helyre írok Alec Baldwin voltam, csak nem vágtam, hogy bejelentkezés nélkül is tudok írni és nem tudtam, hogy elküldi. Szóval nekem lehet pszi-üzenetet küldeni. Az első helyes beküldő között egy túrórudit sorsolok ki, mely a táborban átvehető
 9. Yo Nigga http://www.kalandozok.hu/talalkozok/nyt ... cikkek.pdf hirtelen ennyit tudtam virítani. legtöbb versenyen engedélyezett...és most is az lesz Tudtam!! A varázslatos néger dzsinn, aki teljesíti minden kívánságom! Tudtam, hogy létetzik! Akkor most szeretném az idei versenymodult (margójegyzetekkel) és izé... 10.000.000.000 forintot. NAGYON. Thanks Nigga!
 10. Elektronikus úton elérhető rúna cikkeket akarok. NAGYON. Valaki?
 11. Na Csá! Érdeklődve várom Ceripapa előadását ETK vs UTK témában. Bár az UTK ellen szavaztam, mert megszoktam az ETK-s rendszert, de most, hogy belegondolok lehet nem is lenne rossz UTK-s rendszerben is nyerni. *ooooooooowwwwwwww* <---a közönség hüledezve felszisszen Üdv: Rizikófaktor (minden bizonnyal a világ legjobb csapata; tíz KM-ből egy NEM minket ajánl) u.i.: Most csak ekkora volt az arcom, nem vagyok formában. Viszlát nyáron!
 12. Üdv! Most, hogy elvileg már eljött a számadás napja, már csak reménykedem benne, hogy követitek a tavalyi jóféle szokásotokat és hamarosan kidobtok egy apróbb összeállítást a top szuperbrutális pusztítógép, a legsűrűbb testszőrzetű, a legfurcsább tárgyakkal rendekező, a legjobb szakács, a legkevesebb végtaggal rendelkező, a legekvésbé ember fajú ( ), legnagyobb mellű nő (vagy férfi ), a tökéletesen életképtelen nyílfogó, a 23-as vagy afölötti tulajdonságokkal rendelkező ( ), stb. kategóriákban esélyesen induló karakterekről. A dolog kényesebb, etikai részét rátok bízom (személyes infók közzététele, nyilvános meghurcoltatás, stb ) én csak az tudom, hogy ez itt Róma, ahol cirkusz és kenyér kell a népnek Az vesse rám az első követ, aki nem kíváncsi. Én nagyon. Jó szemezgetést!
×
×
 • Új...