Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

@huszár

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  1 601
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Minden, amit @huszár tett közzé

 1. a karialkotásra felhasználható +200k pénznél a karialkotási árakat és nem a hozzáférhetőségieket vesszük figyelembe ugyi? (sry elég rég játszottam már) kiberverek/bioverek/nanoverek/odaverek szintjei - elérhetőségei?! teszem azt (nyílván nem fogok venni, de kérdésként csak a pontosítás végett) deltás szintű cumók, egyebek?? tudsz dobni vmi linket, ahol van seattle rendesebb leírás talállható, meg úgy ámblokk sr3 szabálykönyvek ez-az, források, mert nálam most nem sok olyan könyv, regény, stb van elérhető közelségben... perpill ez jutott hirtelen eszembe, thx valaki, valamerre valami csoport?
 2. évszám, megkötés, háttér, faji, kaszt, származásbeli, kiegészítő könyv beli, akármilyen korlátozás, kikötés, bármi?? - kéne némi infó pls...
 3. húúú dejóó most nézem ez péntek és nem szombat - okés látom azt is,, h fiz adept, meg fegyvermester esetleg utcai szamuráj lészen már ... ergó magic is needed a kész csapat miatt, aki ismer midnenkit az egy mailt, fb csoportot, pszi üzentet, baglyot, akármit küldjön körbe pls
 4. ehmm egen... sirthom bocs nálam lehet lesz egy ütközés - sajna, szóval, ha szombat du leszen MiRS akkor nekem is off sajna - ha lesz másik időpont rá, akkor mennék ám!! Már elígértem magamat szombat du-ra :S bocsesz. ugyanakkor egy sr3-ra benevezek - nagyon rég nem gémeltem már SR-rel és hiányzik, na
 5. @huszár

  Csevegő

  az, hogy a közös megbeszélésben ma este, az utolsó mondat, amit a csapat társtól látok, h elküldtem (nagyon korán 23:53-kor!!! bocsi! ), utána már valamiért se küldeni se fogadni nem tudok több üzenetet (btw fb ), hát nnna az azért télleg egy olyan kissé izgalmas pillanat az estében már régóta nézegetheted a mi karaktereinket, előtöriket, miegymást - ehh kérlek... hol van már a statisztika?!?
 6. @huszár

  Csevegő

  időpontos mókához kieg megjegyzésem , h a visszaszámláló nem teljesen korrekt Az NYT2015 karakterleadás határidőig hátravan: 1 óra és 8 óra.
 7. @huszár

  Csevegő

  hi SirThom: jelentkezem
 8. Hello Erre én is elég kíváncsi vagyok, bár szerintem se lesz engedélyezve (lássuk be, mocskos csúnya kezdeti előnyök lennének belőle ) Más: A rúnás kiegészítős kasztok az alapkasztok helyében kötelezően használandóak??
 9. @huszár

  Csevegő

  Dejo! Hatalmas köszönet a hibátlan időpontért, meg a kellően korai kiírásért THX!! Idei megjelenés várhatóan északi irányból, és nagyon olybá tűnik, hogy egy kalandozót fogok hozni. Szagosat. Meg különböző jellegű technikai támogatás.
 10. @huszár

  Standard Kalandozó Csomag

  szerintem fain kis lista ez, az egyszeru vitorlavasznat - nem irgalmmatlan nagy meretben azert meg hozzatennem - mint ponyva felhasznalas, valamint nalam is szinte mindig rendszeresitett a vassulyom, kis vas- vagy fagolyó (1 tucat mondjuk) meg par specialis listat majd meg beleirnek (sebkötözö cuccok, ez az :))
 11. a big thanks for Silver!! btw amit nagyon elveznek az valamifele statisztika - illetve az elözö evekkel valo összevetes, ilyesmik eleg mokas dolgok jönnek le belöle
 12. Üdv! A Felon által feltárt hibát megtaláltam én is ... átírom a számot a megfelelő értékre és rögtön 150 tp mínusz - illetve ahol más képességkidobás van az alkasztok körében (papok, harcosok, stb) mint az alapkasztnál, ott a számolós móka nem igazán szeret engem - ergó, átírom az értéket a jóra, mire ő levon egy halom tp-t... tudom így leadási határidő előtt nem sokkal lehet kissé kései a probléma felvetése, kérdésem, hogy ezen hibából eredő számtani eltéréseket feltüntetem a jegyzetek rovatban a karakterlapon az elegendő-e? update: meg van a megoldás, hogy a karakterlap excel ne zakkanjon meg meg minden tudjon szépen simán számolni annyi a dolog nyitja, hogy a kapott tp-khez nevű rubrikába beírom mínusz előjellel azt a tp- mennyiséget, amit azért von le, mert nem jók a képességértékek ...
 13. üdv korábban itt a fórumon lett leírva, hogy minden varázshasználó kaszt képes a saját tudásának és hatalmának megfelelő varázstárgy elkészítésére!! ezt kérem pontosítani, a rúnamágia MF használhatósága és a hatalom amulettje miatt... mielőtt még a bárd, a boszorkány és a boszorkánymester a saját 10 aranyából fejenként 50db (1db 2 ezüst, 1 arany 10 ezüst, 10/2=5 => 10*5=50), azaz 150 db hatalomamulettel indul a csapat modulban ez a 7. szintű boszorkánymester (7 mana/tsz), a 8. szintű boszorkány (8 mana/tsz), és a 7. szintű bárdnál (minimum 5 mana/tsz) konkrétan (50*7*7+50*8*8+50*7*5), 7400, azaz HÉTEZER-NÉGYSZÁZ manapontot jelent ... ami azért lássuk be még, ha csak darabokban is van (49es, 64es és 35ös pakkokban), akkor is mintegy jelképes mennyiségnek számít..., és lássuk be azért minden jobb érzésű varázshasználó személy számára mámorítóan hat, már-már a túlzott hatalom érzését keltvén bennük ... nyilván a fenti példa nem a ynevhűségi versenyre készül, de kit érdekel, amikor az ember 7400 manát pazarol orrba-szájba-fülbe !?!?! Tehát ennek okán kérném ezen felszerelési tárgyak mennyiségének és felhasználhatóságának pontosítását - pl csapatonként, varázshasználónként, fülönként, szemenként, foganként X db, lehet, engedett stb. Kb ugyanez a helyzet a varázslói rúnamágia, illetve a csapatnál levő khmm holttestek számát meg hasonló dolgokat is jó lenne pontosítani, mielőtt egy jobban kombináló varázsló és boszorkánymester - dartonpap triumvirátus elszabadít egy tisztességesebb zombiapokalipszist. Ez csak amolyan észrevétel - illetve a lehetőségek babrálása. Ez nem azt jelenti, hogy mondjuk csapatunk is ilyesmiben gondolkodik, vagy ilyesmit tervezne - akár a két fenti példát összehozván - csak így ma nézegettem a fórumot, és a szabályokat és hát ez azért szerintem pontosításra szorul. Ja igen, amolyan utóiratként jó volna tudni még pár dolog árát, úgy mint mész, lúgok, savak, maróanyagok - amelyek minimális szakértelemmel a természetben fellelhetőek és beszerezhetőek, mégis mi mennyibe kerül és mennyi a limitált mennyiség ami a csapatnál van!! Alkímia, herbalizmus, élettan, démonológia, stb képzettségek révén. És igenis fontos a limitált mennyiség, mert az a válasz, hogy amennyit a karakter elbír nem jó. Azért mert amikor a varázsló a varázsjeleivel 300 kiló akármit (nyilván darabokban) lebegtetve közlekedik, az lássuk be a szabályoknak teljesen megfelelő, ám nem etikus, illetve nem is ynevhű. De elvben belekötni sem lenne szabad. Illetve a limitálást az árral (is) meg lehet szabni.
 14. @huszár

  Csapatok

  A bagázs @huszár* BigMac Elvendale Mosquito Frosty
 15. Hulla grattula a szép és beszédes statisztikáért. Jó felismerni egy egy apróságból saját kis csapatunkat ...
 16. GOTra jelentkeznék majd, meg vmi egyéb kis mókára - pl paranoiát sem játszottam még és vmikor kipróbálnám! lehet tudni már melyik nap mi várható, h tervezhessen az ember?
 17. @huszár

  Ynev atlasza

  Hi! Gergely, őszintén gratulálok ehhez az eszméletlen jó gyűjteményhez, köszönöm! :)
 18. Ahham, és akkor fontos, hogy melyik JK, melyik NJK-val van párban kidolgozva, vagy lehet azt, hogy teszem azt A1 JK-hoz B2 NJK-val van nagyon régi, jó viszonyban, de a 1000 tp, amiből ki lett dolgozva az A1 JK és A2 NJK, és B2 NJK a B1 JK 1000 tp-jéből lett létrehozva? Tehát mennyire szoros az azonos 1000 tpből létrehozott JK és NJK között a kapcsolat, vagy itt van némi csapaton belüli szabadság, és az NJK-k "szabadon átadhatóak"?
 19. Ahoi! A verseny kiírás szerint a csapat minden tagja készít egy JK karaktert meg egy NJK karaktert. Kérdés merült fel bennem, hogy mennyire lesz szerves része az adott NJK, akit megcsinálok az én játékomnak? Tehát; nekem kell majd azt az NJK-t is irányítanom, babusgatnom, használnom, amelyet én csináltam meg? - ez nagyon fontos kérdés, mert ugyebár a 10 fős csapat és 5000 tp elosztásánál nagyon nem mindegy, hogy milyen JK-hoz milyen NJK tartozik... üdv @huszár u.i.: talán vissza kéne vezetni azt a szabályt (remélem lassan hagyományt), hogy a karakter alkotással kapcsolatban feltett, nem releváns kérdések a karakteralkotáskor használatos TP-be kerüljenek
 20. @huszár

  Csevegő

  muha! bőven időben elküldve minden nye nye :P ha a km nem kapta meg akkor tudok mutatni elküldött emailokat
 21. jaaa ha nincs átfedés akkor csak 149...​
 22. @huszár

  Élménybeszámolók

  1.!!! tábor jó volt, szép volt, meg volt... big thx again
 23. @huszár

  Ágynemű! FONTOS!

  /me jelentkezik... +1 hja...
×
×
 • Új...