Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Kiara

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  204
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

Kiara's Achievements

Ynev hőse

Ynev hőse (9/16)

 1. Sziasztok! Keresem az alábbi könyveket: Richard A. Knaak: Végtelen forrás Richard A. Knaak: Démon lélek Richard A. Knaak: Meghasadt a föld Ugyan ezek nem magus könyvek, hanem warcraft, de gondoltam, hátha valakinek meg van és eladná... Előre is köszönöm a segítséget!
 2. Kiara

  Ünnepek

  Üdv! Bár már január 1 van, mégis mindenkinek Boldog Új Évet kívánok!!! Jobbat mint a tavalyit És még több játékot!
 3. Líthas! Volt szerencsém megnézni az új rajzfilmet a Planet 51-t. Csak ajánlani tudom minden mese kedvelőnek, nem fognak benne csalódni. Főleg az alien kutya és a kőimádó kicsi űrszonda nagyon aranyos benne. Az asztronauta leszáll egy lakatlannak hitt bolygóra, de egyenesen egy kertes ház hátsó kertjébe. És itt kezdődnek a gondok. Kalandos, vicces történet, és megismerhetjük az '50-es '60-as évek amerikáját, csak kicsit zöldben. A másik jó film, Guy Ritchie új filmje a Sherlock Holmes. Nagyszerű film, csodás látvány világ, frenetikus szerep osztás. Csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Aki szereti Holmes történeteit, annak egyenesen kötelező megnéznie. A film kicsit darkos (mármint látvány világában), de tele van sötét humorral. És ahogy Robert Downey jr játssza a fiatal detektívet, kicsit őrült, kicsit beteges, mégsem lehet utálni. Jude Law az okos, kifinomult Watson dokit formálja meg oly módon hogy az ember nem igazán tudja eldönteni hogy be verjen neki egyet, vagy inkább szeresse, mert minden őrültségben benne van. Rachel McAdams nagyon ügyes és szerintem gyönyörű színésznő. Jól játszik itt is. És a kutyájuk. Nos róla csak annyit hogy fontos szerepe van szegény párának. Persze az elején azt hittem hogy valami vicc, egy detektív storyba hogy jön a mágia?? De végén minden kiderül, ahogy az általában lenni szokott (de szerencsére nem unalmas módon).
 4. Kiara

  Ünnepek

  Líthas! Én ezzel a verssel kívánok boldog, békés karácsonyt. Babits Mihály: Karácsonyi ének Mért fekszel jászolban, ég királya? Visszasírsz az éhes barikára. Zenghetnél, lenghetnél angyalok közt: mégis itt rídogálsz, állatok közt. Bölcs bocik szájának langy fuvalma jobb tán mint csillag-ür szele volna? Jobb talán a puha széna-alom, mint a magas égi birodalom? Istálló párája, jobb az neked, mint gazdag nárdusok és kenetek? Lábadhoz tömjén hullt és arany hullt: kezed csak bús anyád melléért nyult? Becsesnek láttad te e földi test koldusruháját, hogy fölvetted ezt? s nem vélted rossznak a zord életet? te, kiről zengjük, hogy »megszületett«! Szeress hát minket is, koldusokat! Lelkünkben gyujts pici gyertyát sokat. Csengess éjünkön át, s csillantsd elénk törékeny játékunkat, a reményt. Szép estét Kiara (polgáriasan Kriszti )
 5. Kiara

  Dumaterem

  Üdv! Köszönöm a szurkolásokat. Mindenki életben maradt, senkit nem ütöttem el. Bár nagyon csúszott. De nem sikerült. Sajnos.
 6. Kiara

  Dumaterem

  Drukk, drukk, szurk, szurk! Köszönöm! De komolyan. Csak óvatosan.
 7. Kiara

  Dumaterem

  Darun, a 21. században több dolog is elképzelhető. Például: - random élő számokat hívnak fel az ügynökök (meg tudják állapítani egy tetszőleges számról, hogy élő-e) - közvetlenül a mobilszolgáltatódtól húzták le az adatot, onnan tudják a számodat (ennyit az adatvédelemről) - stb. Üdv! Láttam hogy miről folyik a csevej és gondoltam bele szólók én is. Néhány éve dolgoztam telemarketingesként, és kb egy 5 éves adatbázissal dolgoztunk. (több százezres biztosítási-befektetést kellett rátukmálni az emberekre, szerintetek? volt ott mindenféle cifra elküldések:)) És volt olyan hogy ezt kerestem és az vette fel.
 8. Üdv! Alkonyat? először túl nyálasnak tetszet, de aztán teljesen fan lettem. Az első részt még nem olvastam, csak a másodikat. Egész jó a könyv. Bár elkövettem egy hibát, tovább kutattam a történet után, és hát csalódás számomra. És innentől tényleg újabb ?bőrlehúzós? film, illetve történet. De ettől függetlenül nagyon tetszik, és már megnéztem párszor dvd-n? A zenéjére is érdemes oda figyelni, jól el lettek találva. Egy kis ízelítő: Supermassive Black Hole (Muse) Decode (Paramore) Full Moon (The Black Ghosts) Leave Out All The Rest (Linkin Park) Spotlight(Twilight Mix) (MuteMath) Főleg a baseball-os jelenet zenéje. (a filmben felcsendülő zenék közül kettőt pl maga a főszereplő, Robert Pattinson szerzeménye és ő is énekli) A másik film amit érdemes megnézni a 13. Ebben is Nikki Reed az egyik főszereplő, bár itt még csak kiskamasz. A történet két kis kamasz lányról szól. Az egyik egy jó tanuló, eminens leányzó, a másik (Nikki Reed) egy bulizós, nagyon népszerű csajszi, aki már ifjú kora ellenére bizony túl van ?dolgokon?. Az eminens kislány persze mindent megtesz hogy bele kerüljön ebbe a körbe, ami sikerül is. De ennek nagy ára van. A suliból lemarad, kipróbálja a drogokat, a szexet. A vége meg?, eléggé kemény. Számomra legalábbis (és minden jó érzésű ember számára is) Tanulságos, és sajnos a valósághoz ez esetben köze is van. Ja és Transformers 2. Akinek tetszet az első rész, annak ez is tetszeni fog. Főleg a kis autobot ("légy enyém harcos istennőm...")
 9. Kiara

  Dumaterem

  Üdv! Bocsi, hogy bele kotyogok. Csak néhány tapasztalat? Ma megajándékoztam unokaöcsémet élete első mágus könyvévvel, ami szinte azonnal le is kötötte. Nem csak ő, de édesapja és a körülöttünk állók ? akik hallották a beszélgetést-, kezdtek kérdezgetni, hogy mi ez a mágus, hogyan játsszák? stb.? Érdeklődés tehát van. Mi sem bizonyítja ezt a mai beszélgetésem. A kérdés az, hogy hol tudják ezt kipróbálni? A csapatom nyitott ugyan minden új érdeklődőre, de hát a mi befogadó képességünk is véges?., szóval szerintem kéne olyan hely (bár valószínű, hogy vannak) ahol ezt megtudják nézni, és akár kipróbálni is. A lényeg, amit ebből a kissé hosszú ?beszámolóból? ki akartam hozni, az hogy ezek az emberek még ha nem is fognak játszani, kíváncsiságból könyvet fognak olvasni. Vagyis a könyvkiadás valamelyest jövedelmező lesz . (vagy nem?; és tuti hogy megint teljesen máshoz szóltam hozzá..., hát ez van ) Szép napot?
 10. Üdv! Csak hogy bele kontárkodjak kicsit én is. A siriustól nem messze van a fehér holló teaház, kellemes környezet, és isteni finom teák. Szendvicsek, nasik, és egyéb különleges édességek. (van szeparé, és babzsákok is.) Az ár is jó. Szerintem. Vagy a Manchester pub, ahol van darts is, és finom koktélok. Az Izabella és a Jósika utca sarkánál található. Van zene gép is. Az odajárók többsége magának való, szóval nem hiszem hogy, lesz kötözködés. Szép napot...
 11. Kiara

  Dumaterem

  Üdv! Ööö... egy kicsit tényleg későn szóltál.
 12. Kiara

  Dumaterem

  Líthas! Igen, ezekre jó magam is rájöttem. Bátyám gépén van is windos media player, de még sem ment. Nem mellesleg nem szereti ha gépére töltögetek. Hétvégén nem szoktál rádiózni? Szép napot!
 13. Kiara

  Dumaterem

  Üdv! Megpróbáltam bele hallgatni a rádió adásába, de sajnos nem sikerült (valamilyen bővítmény hiányzik, tényleg, kell ehhez valamilyen speciális program? nézzétek el, műszaki analfabéta vagyok) Majd hétvégén. Viszont a TOP40 listát végig böngésztem. Érdekes a stílus keveredése. Naivan azt hittem, hogy ez valamilyen rockosabb-metálosabb rádió. Minden esetere találtam a top40-ben olyat amit szeretek és meg is van a gyűjteményemben, de van olyan is amit kifejezetten nem bírok elviselni. Bocs, kicsit elkalandoztam. De bátor vagy Oshram. Gratula. Jó rádiózást.
 14. Kiara

  Ünnepek

  Adjanak az Istenek bort, barackot, kurta farkú malacot, szekerünknek kereket, az Új Évnek keretet! Had ihassunk, had ehessünk az ÚJ ÉVBEN eleget! BÚÉK!
 15. Kiara

  Ünnepek

  Üdv! Ha meg engeditek én is hozzá szólok... Tény hogy manapság a karácsony, már egy jól szervezett marketing fogás, semmi több. Legalábbis az elmúlt napokban, míg az ajándékokért rohangásztam így éreztem. De nem is ez a lényeg, hanem az emberek akiknek szánod. Nem vettem sok mindent, de sosem fogom elfelejteni nagymamám arcát mikor meglátta az ajándékát. A meglepetés és a "ezt nem akarom elhinni, de nagyon tetszik" kifejezés. Szóval nekem ez a lényeg a karácsonyba. És persze a rengeteg finomság... és persze a hó, ami sajnos most nincs. Még egyszer boldog karácsonyt!
×
×
 • Új...