Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Rajman

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  60
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Rajman

 • Születésnap 1987/01/04

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Pap
 • Ki a kedvenc íród?
  MG
 • Mi a legemlékezetesebb "utolsó mondatod"?
  00-nak esélye 1 a százhoz
 • Milyen szerepjátékos rendezvényekre jársz, jártál?
  Kalandozok tábor
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  2004
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  ők hívtak
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Arel
 • Mi a kedvenc csokid?
  Sport szelet

Legutóbbi látogatók

757 adatlap megtekintés

Rajman's Achievements

Kocsmák bajnoka

Kocsmák bajnoka (7/16)

 1. Haligali! Én jelentkezek! Nekem a péntek este, szombat délután és/vagy szombat este is jó. A három közül talán a Fiasco és a Microscope hangziuk érdekesen.
 2. Haligali! Lesz-e KM bemutatkozó?
 3. Haligali! A kyel pap viheti-e magával az egyházi vértet?
 4. Én rájöttem. Ha nincs kitöltve a %-oknál érték ahol 0-át költött ott a következő félrevezető infó kapja
 5. Rajman

  Csapatok

  Rizikófaktor Rajman* Mett Démon Inkvizitor Hulla ???
 6. Rajman

  Csevegő

  Kihívás elfogadva!
 7. Rajman

  Kockadobáló nektek

  [kocka0] Hol található az Abradora-fennsík? A gorviki Abradora-hegység része, nagy kiterjedésű fennsík, amiről a tartományis kapta a nevét.
 8. Rajman

  Kockadobáló nektek

  Haligali! teszt: (magamat tesztelem) [kocka0]
 9. Csak egy gyors hozzászólás: Én írtam ,hogy illene kirakni mi alapján értékelnek. Illendő lenne legalább megosztani valamennyire a rendszert mi alapján ítélnek meg emberek más embereket. Mert nélküle elég nehéz megfelelni. És remélem nem gond ha az ember meg akar felelni elvárásnak ha már értékelik.
 10. Nekem is tetszik a pontozó lap. És támogatom a naponkénti értékelést. Mert az ember felejt. És tudom h ez minden nap plusz munka, de nem hiszem el h 3 nap játék-evés-ivás-alvás után is mindenre emlékszik valaki. Azt is látom h egész szépen ki lett dolgozva az egész. Kérdésem: próba lesz? Teszt gondolom lesz mielőtt alkalmazzátok.
 11. Haligali! Elején részt vettem, aztán nem tudtam feljönni és látom elburjánzott Első körben 3 részre bontanám a tábort: 1. Csapat 2. KM 3. KM-ek, és szervezők. 1.Csapat: Tábor előtt döntse el mit akar. Versenyezni vagy csak évenkénti egy játékát letudni (igen ilyen sok van). Ha már verseny akkor lehet választani. Megadnám a lehetőséget. Érveket előző hozzáoszlásokban olvashatóak. (talán SirThomas írta h egészséges versenyszellem) Itt említeném meg ,hogy ezen kivül még 2 csapatot ismerek: Szerepjátékos csapat és modul megoldó. Valaki élőszerepjátszik lassan, valaki meg jó hadvezérként tereli csapatot a modulmegoldás felé. Én nyertesnek mindkét felet egyenrangúként kezelném, hisz csatát tollal és karddal is lehet nyerni. 2. KM Kicsit sajnálni szoktam őket. Így is szinte Õ készül a legtöbbet. Minden tiszteletem a Km-é. Modult olvas, karilapot és előtörit. Már többet készül ezzel mint általában egy egész csapat. És ugye jó pár napig szórakoztat 5 embert. Nem várhatok el tőle még egy komoly feladatot. Szubjektivát meg azért sem várok mert ahány ember annyi ynev világ kép. Amikor egy csapat választ KM-et. Akkor értékelést is. És szerintem az eddig felsorolt rendszerek már kielégítik a lehetséges értékelést. Nem vinném ügyviteli utasítás szintre. Valami egyszerű alap logika mentén dolgoznám ki, amit 10 perc alatt el is lehet magyarázni. És plusz melót nem adna 3. KM-ek, és szervezők. Ha már verseny, én szeretném tudni mi alapján értékelnek. Jó úgy felkészülni ,hogy most szerepjátszanom kell vagy modult megoldanom. Sose tudtam , mert ahány KM annyi értékelés volt eddigi tapasztalat alapján. Tehát már az nagy előre lépés lenne ha nyilvános lenne az értékelés. Szóval én szavaznék a felsoroltak közül egyre amit lehetne finomítani.
 12. Ez a KM-párosítással kapcsolatba: nekem bejön Előny: kiegyensúlyozott igények lehetségesek (nem csak JK ha KM is). Hátrány: a számok variálásával és könnyen borul a rendszer, ha a plusz szabályok nagyon befolyásolják a végértéket. (erős zárójel: ha csapatban lecserélnek egy tagot, az uj csapatnak számít?) Viszont a TT-t külön választanám az NYT-től. Főleg ,hogy a csapatok nem mindig egyeznek meg. Pontozós ember: nah ez a szubjektív. Kiváncsi lennék ,hogy aki pontos az most a KM-et (modul miatt), a JK-t pontozza. Vagy a pontozó YNEV világ nézetét vetjük össze 6 emberrel? Ha csak a modul akkor elfogadom. Hisz ha körbe járnak a csapatok között akkor talán lesz összkép is. Amúgy minden tiszteletem annak aki ezt bevállalja. Venes pontok : 1. Szerintem egységes döntés kellene. Azaz vagy minden KM szerint vagy pontozó ember szerint. Sajnos jelenlegi rendszerbe egy ember YNEV világ nézete áll szemben ötével. 2. - 3. jogos a felvetés. Főleg ,hogy úgy veszem észre talán személyt ítélünk meg nem pedig kijátszott karaktert. 4. A játékot ítéljük meg. Ez szerintem valóvilágban is így van. Ha jól adja el, és vele született tehetség én támogatom. 5. őszintén én biztos nem hoznék olyat amivel szenvedni kell, mert játszani jövök, és szerintem ez igy van jól. mert itt sem az a lényeg h ki tud-e játszani egy karaktert hanem amit hozott ki tudja-e UI: köszi h kidobtátok face-re is. Remélem kicsit többen vitatjuk meg.
 13. Akár "szociális háló" (facebook hisz azt többen figyelik mint a fórumot) bevonásával.
×
×
 • Új...