Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Rajman

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  56
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Rajman

 • Rang
  Kocsmák bajnoka
 • Születésnap 1987/01/04

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Pap
 • Ki a kedvenc íród?
  MG
 • Mi a legemlékezetesebb "utolsó mondatod"?
  00-nak esélye 1 a százhoz
 • Milyen szerepjátékos rendezvényekre jársz, jártál?
  Kalandozok tábor
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  2004
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  ők hívtak
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Arel
 • Mi a kedvenc csokid?
  Sport szelet

Legutóbbi látogatók

626 adatlap megtekintés
 1. Rajman

  Csapatok

  Rizikófaktor Rajman* Mett Démon Inkvizitor Hulla ???
 2. Rajman

  Csevegő

  Kihívás elfogadva!
 3. Rajman

  Kockadobáló nektek

  [kocka0] Hol található az Abradora-fennsík? A gorviki Abradora-hegység része, nagy kiterjedésű fennsík, amiről a tartományis kapta a nevét.
 4. Rajman

  Kockadobáló nektek

  Haligali! teszt: (magamat tesztelem) [kocka0]
 5. Csak egy gyors hozzászólás: Én írtam ,hogy illene kirakni mi alapján értékelnek. Illendő lenne legalább megosztani valamennyire a rendszert mi alapján ítélnek meg emberek más embereket. Mert nélküle elég nehéz megfelelni. És remélem nem gond ha az ember meg akar felelni elvárásnak ha már értékelik.
 6. Nekem is tetszik a pontozó lap. És támogatom a naponkénti értékelést. Mert az ember felejt. És tudom h ez minden nap plusz munka, de nem hiszem el h 3 nap játék-evés-ivás-alvás után is mindenre emlékszik valaki. Azt is látom h egész szépen ki lett dolgozva az egész. Kérdésem: próba lesz? Teszt gondolom lesz mielőtt alkalmazzátok.
 7. Haligali! Elején részt vettem, aztán nem tudtam feljönni és látom elburjánzott Első körben 3 részre bontanám a tábort: 1. Csapat 2. KM 3. KM-ek, és szervezők. 1.Csapat: Tábor előtt döntse el mit akar. Versenyezni vagy csak évenkénti egy játékát letudni (igen ilyen sok van). Ha már verseny akkor lehet választani. Megadnám a lehetőséget. Érveket előző hozzáoszlásokban olvashatóak. (talán SirThomas írta h egészséges versenyszellem) Itt említeném meg ,hogy ezen kivül még 2 csapatot ismerek: Szerepjátékos csapat és modul megoldó. Valaki élőszerepjátszik lassan, valaki meg jó hadvezérként tereli cs
 8. Ez a KM-párosítással kapcsolatba: nekem bejön Előny: kiegyensúlyozott igények lehetségesek (nem csak JK ha KM is). Hátrány: a számok variálásával és könnyen borul a rendszer, ha a plusz szabályok nagyon befolyásolják a végértéket. (erős zárójel: ha csapatban lecserélnek egy tagot, az uj csapatnak számít?) Viszont a TT-t külön választanám az NYT-től. Főleg ,hogy a csapatok nem mindig egyeznek meg. Pontozós ember: nah ez a szubjektív. Kiváncsi lennék ,hogy aki pontos az most a KM-et (modul miatt), a JK-t pontozza. Vagy a pontozó YNEV világ nézetét vetjük össze 6 emberrel? Ha csak a modul akkor
 9. Akár "szociális háló" (facebook hisz azt többen figyelik mint a fórumot) bevonásával.
 10. Modul= megoldandó feladat. => tehát aki legjobban megoldotta. ez kicsit D&D-s gondolkodás. De valahol el kellene indulni. Egy alapvető tézisből.
 11. Sír a JK? bárki írhat modult úgy tudom Persze hiba ha nincs értékelési rendszer. Ennek kéne egy alapvető dolognak lennie, hisz évente ezzel körülbelül 50 embert ítélünk meg ezzel. Azzal is egyetértek ,hogy az értékelési rendszert együttesen a KM-nek kell (és vezetőknek) eldönteni. És bármennyire is gonoszul hangzik de a JK-nak ezt el kell fogadni. És azt egyöntetű döntéssel a mindenki másnak is akinek beleszólása volt. Ha pedig ez nem volt tisztázva már az elején, akkor ebből szerintem sokat lehet tanulni. Amikor valakinek dönteni kell, az ne a rendszerről, modulról vagy más nézetéről döntsö
 12. szeretném felvetni h pontozó sem relativ hisz ahány játékos annyi megoldás, de hogy ki kap érte pontot az szubjektív. JK halál nem értem miért probléma. Megesik a legjobbakkal is. Akár egy rossz dobás is okozhatja. Tehát ez is szubjektív. viszont (most magam ellen beszélek) szerintem legyen alap ,hogy egy játékos csapat választ kaszt+faj + akármik, akkor azzal is játsszon. de mint tudjuk ahány KM ( és ezt szorozzuk a táborokkal plusz évekkel, minusz lefizető sörök száma) annyi Ynev világkép. Tehát ez is szubjektív. Lehet, hogy most én vagyok már cső gondolkodású de alap dolgokat leszögeznék:
 13. Haligali! Szerintem a legjobb felszerelés az ultimétmindenkmetlefizető édességkosár. Ne felejtse el senki otthon hagyni Kicsit aktualizáltam a videót:
×
×
 • Új...