Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

wolf

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  116
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Minden, amit wolf tett közzé

 1. Szia Zolika!

  Segitseg kene.Van egy csapatom de nem tudom hogy tudok-e idoben jelentkezni mert MArciusban Vietnamban leszek.Mas idozona es az internet se mindig mukodik arrafele.Szoval lehetne hogy befoglaljatok nekunk egy helyet legyszives?Daninak mar irtam de nyaral szoval...

 2. Azert en kivancsi lennek arra a reggel 6 elotti kelesre Moskito es Crow. Crow ugye warhammert fog meselni ejszakaba nyulloan Moski meg tudjuk mivel szereti tolteni az esteket.
 3. wolf

  Ünnepek

  Kicsit megkésve igaz,de halálos köszönetem! :*
 4. félisten parasztok ??? Persze hogy erdekel!!!
 5. Nem mondtam komolyan Dekker! Amugy szerintem ugyis Bitschaknak lesz igaza. Mind meghalunk!!!
 6. Wolf azaz farkas.nem összekeverendő a Hiénával kedves KŐHOLLÓ vagy HOLLÓKŐ!!! Dekker köszönöm a lehetőséget.Tavaly is nagyon jó volt a társas veletek.Mint tavalyi győztes , idén én választhatok először karaktert?
 7. Na mar megint en vagyok a hibas.Trump,Brexit WWII? Ezekert is en vagyok a hibas?
 8. Létezik olyan hogy álltalános utazó felszerelés és élelmiszercsomag? Ha nincs lehetne összeállitani egy hivatalosat hogy egyszerübb legyen a felszereléslistát megirni.
 9. Köszönöm Hulla én is hasonlóan gondolkodtam,szóval ezt a verziót fogom használni.
 10. Koszi Crow. Varom a tobbi KM velemenyet is.
 11. Szevasztok volna pár kicsit fura fegyverspecifikus kérdésem. Ha a karakterem 2 alkarvedőt használ amikben rejtett kiugrasztható tőrök vannak (lásd pl assassin creed,csak a pengék nem allulrol hanem felüröl ugranak ki) és harcban az alkarvédőkkel védekezik(azokkal fogja fel a támadást nem magával a tőrökkel) viszont a tőröket csak támadásra szeretné használni akkor ez hogy is néz ki játéktechnikailag? Ugye a második törvénykönyvben ez ugy van leirva hogy ha mesterfokon használja a háritófegyvert és támad az alkarvédővel akkor vasökölnek minösül.Viszont itt nem az egész alkarvédővel támadna(a leirásból én úgy vettem ki hogy az egész alkarvédővel támad mert irja hogy tüskék egyebek +2 sp-vel növelik a sebzést)hanem egy lényegesen hoszabb előre néző rögzitett tőrrel.(Ami szerintem inkább az ököltőr kategoriába esik) Kell-e alapfoku vagy mesterfoku fegyverhasználat az alkarvédőkre kétkezes harccal vagy háritófegyver használattal ha a kiugrasztható pengékkel használom (ahol van Af a tőrhasználatra),és kell-e ha a tőrök nélkül(pl ha csak védekezek)?Esetleg valami más képzetség szükséges ehhez? A második törvénykönyvben leirtakat alapul véve (Háritófegyver használat) én ezt ugy képzelem el hogy ebben az esetben nem vasökölként hanem inkább ököltőrként jelenne meg az alkarvédő támadása(ha használni akarja a tőröket).Viszont ha pl csak az alakrvédőket akarná használni védekezésre akkor az alkarvédőre is külön fel kellene venni egy fegyverhasználatot(tekintve hogy 2 alkarvédővel védekezne egyszerre,nem pedig pl egy tőrt és alkarvédőt használna)Vagy ez egy teljesen uj fegyvertipus lenne amire külön fegyverhasználat vonatkozna? Hogy működne a dolog ha mindkét kézzel harcolni és,vagy védekezni akarok? VÉ-k TÉ-k körönkénti támadások (16 feletti ügyességgel és gyorsasággal) Valahogy úgy képzelem ahogy az első képen látható csak nem merev , hanem mint a második képen látható,kiugrasztható rejtett pengével (csak nem alulról hanem felülről)egy az átlagosnál valamivel vastagabb(diszitésekkel ellátot az álcázást elősegitendő)alkarvédőböl.
 12. Idoben siman csak odasetalok.Hogy miert az a km-el mar megdumaltam.
 13. Jah kimaradt bocsi. Nev Wolf , specilalitas assassin
 14. Ha nincs meg a letszam en is beszallnek.
 15. 1 Wolf (régi barátoknak Wolfy) de semmi esetre sem Wolfi!!!! 2 Javaslom Szerda és Csütörtök estéket. 3 Melyik kiadás alapján játszunk?Elöre készitsük el a karaktereket mondjuk ebböl? ( http://khorne.ru/2nd/wfrp_web/Core.pdf )
 16. Sziasztok! Akad valakinek 2000 elött kiadott M.A.G.U.S. kiválasztottak kártyája amitöl megválna?
 17. wolf

  M.A.G.U.S könyvtár 2. kötet - Hadak árja

  Koszonjuk szepen Felon!En biztos el fogom olvasni.
 18. Koszi Sneer ez mindjart jobban hangzik igy, errol probaltam beszelni.De lehet hogy rosszul fogalmaztam? MG en kerek elnezest ez tenyleg nem jott at.
 19. A KM-nek mindig igaza van persze azert o a KM. En nem akarok kibujni semmilyen szabaly alol,elvagyok en egy mezitlabas parasztal is.(aki nem felisten Crow )
 20. wolf

  Mágiahasználók Témája

  Thx MG mar sokkal jovok neked ezert a rengeteg valaszert segitsegert es idoert.Majd a taborban meghalalom.
×
×
 • Új...