Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Cz

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  463
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Cz

 • Rang
  A kobzos
 • Születésnap 1977/03/29

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  bárd
 • Mi a kedvenc regényed?
  Garmacor címere
 • Ki a kedvenc íród?
  Wayne Chapman
 • Milyen szerepjátékos rendezvényekre jársz, jártál?
  kalandozok.hu NYT
 • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
  élet
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  1995
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  csajozni indultam, itt kötöttem ki :)

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Cz

  Élménybeszámolók

  Sziasztok, rég írtam már beszámolót, amolyan csendes élvezője voltam az eddigi táboroknak, de most CS táborzárós felkérésének én sem mondok nemet. Nagyon jól éreztem magamat veletek, amihez a szervezés, a színhely (beleértve a menzát és a CBA plázát), a társaség, a modul és a csapatom mind közrejátszott. Jó, hogy ezt a helyet sikerült megszerezni és bár a férőhelyekre lehetne panasz, aki akarta megoldotta a játékot kellő rafnáltsággal. A reggeli-ebéd-vacsora zarándoklat a hideg ellenére kimondottam üdítő volt, a minőségre és a mennyiségre még az én kényes gyomorom sem panaszkodhatott. A modul KM oldalról nagyon tetszett (annak ellenére is, hogy folyamatosan szívtam a véredet Nekdo ), sok lehetőséget adott szerepjátékra, részletesen ki lett dolgozva, cselekményes és jól mesélhető lett. A csapatomnak köszönöm a játékot, élveztem a sírva röhögős helyzeteket, a drámát (azt talán túlságosan is ) és az izgalmatak, melyeket a kocka istene adott nekünk. Külön hála a 6-os szobának, akik befogadtak, kár ,hogy eltérő idősíkban mozogtunk, így csak limitált verbális, de annál erősebb metán meta kommunikációban tudtunk csak véleményt cserélni éjszakánként. Köszi Banarának a beszélgetést, a csokit és a kezdeményezést, hogy alapítsuk meg a "Hosszúnadrágot és félcipőt Catsmile-ra" mozgalmat. Öccs,CS, profi volt a szervezés, Felon pedig üdítő meglepetés voltál szombaton Találkozunk Júliusban.
 2. Cz

  Ünnepek

  Danke Anke.
 3. Cz

  Marvel Super Heroes RPG

  Sajnos programváltozás miatt szombat délután már el is kell jönnöm a táborból, így átadnám másnak a felszabaduló lehetőséget.
 4. Cz

  KM - Bemutatkozás

  - Milyen összeállítású csapatnak mesélnéd legszívesebben az idei versenymodult? Számomra lényegtelen a csapat összeállítás, bármilyen összetételű csapatnak szívesen mesélek (az új kedvenc egy wier Noir pap). - Általánosságban milyen stílusú játékosokkal szeretsz leginkább játszani? Szerepjátékot előtérbe helyező, vidám, a mási véleményét meghallgató és tiszteletben tartó, a szabályokhoz és kockához nem mindig ragaszkodó. - Mesélőként miként jellemeznéd önmagad? Lsd előbbi. Gyengeségem, a NJK-k kijátszásának esetleges "túltolása"
 5. Cz

  Marvel Super Heroes RPG

  Jelentkeznek én is.
 6. Crow, emlékezz arra amit üzenetben írtam anno, tartom magamat hozzá. Ha egy egynapos játékra valakinak más elképzelései vannak a modult ileltően, akkor hajrá, mutasson utat
 7. Cz

  Csapatkoncepciók és karakterek

  Semmi gond, de Cz vagy CS "szinte" egyre megy
 8. Cz

  Alvás, szerepjáték, tábor

  Ámodj királylány! - szólt a BM és felemelte bal kezét. Az alvás a gyengék sportja, a MAGUS az erőseké!
 9. Cz

  Élménybeszámolók

  Sziasztok! Az egyik legemlékezetesebb tábor volt az idei számomra, ahol bőven voltak jó és rossz pillanatok (előbbiből sokkal több), de ez így volt egész. Függetlenül attól, hogy szándékosan vagy sem, köszönöm mindenkinek, aki ezekhez hozzájárult. KM-ként és a modul egyik ötletelőjeként nem tudok objektív lenni annak bírálásában, de a visszajelzések alapján amit szerettünk volna a modullal elérni, sikerült megvalósítani...a kivitelezés hibáiból pedig tanulunk. Mindkét csapatomnak köszönöm a játékot, sokat tanultam tőletek, remélem Mosquito visszanyeri hamarosan az életkedvét Bár az idén nem a kastély falai adtak védelmet számunkra éjszaka, a profi szervezés előnyeit így is kiélvezhettük, gratula a szervezőknek ezért. Az utolsó esti Cthulhu játék pedig maga volt a csiszolatlan gyémánt a tábor koronáján, ahol több idő ment el a karakterek bemutatásával, az interakciókkal és a környezet leírásával, mint magával az aktív játékkal, de ez így volt kerek és emlékezetes. Köszi mindenkinek aki részt vett benne és persze Sir Tomnak! A hajnalig nyúló "wolfikajájátfelzabálómindenpiátösszeöntőWeilononsírvaröhögős" beszélgetés pedig a legelső tábort idézte fel bennem. Köszönet ezért!
 10. Határozottan az estére szavazok Neko érvelését támogatva. Ha már horror, legyen egy sötét, furcsa szagú pincében Sir Thommal
 11. Bocs Sir Thom, hogy csendben voltam, 1-2 napot kérek és küldöm a karimat.
 12. Cz

  Csevegő

  Rég nem Chtulhuztam. Ha van rá mód akkor csatlakozom
 13. Ez egy átmeneti verzió vagy már a végleges???? Na jó, nem poénkodunk, király lett
 14. Jó tábor volt, jó modullal és jó beszélgetésekkel, köszönöm azoknak akik ebben partnerek voltak. A KKÜ (Kráni Különleges Ügyosztály - by Sneer) pedig még visszatér! Az ígért képek itt találhatóak.
×
×
 • Új...