Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Cz

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  492
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Cz

 • Születésnap 1977/03/29

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  bárd
 • Mi a kedvenc regényed?
  Garmacor címere
 • Ki a kedvenc íród?
  Wayne Chapman
 • Milyen szerepjátékos rendezvényekre jársz, jártál?
  kalandozok.hu NYT
 • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
  élet
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  1995
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  csajozni indultam, itt kötöttem ki :)

M.A.G.U.S. Kódex

 • Táboraim
  NYT2003 - Börzsöny
  TT2003 - Gánt
  NYT2004 - Selyp
  TT2004 - Gánt
  NYT2005 - Selyp
  TT2005 - Gánt
  NYT2006 - Királyrét
  TT2006 - Gánt
  NYT2007 - Selyp
  TT2007 - Öregbakony
  NYT2008 - Selyp
  TT2008 - Öregbakony
  NYT2009 - Selyp
  TT2009 - Öregbakony
  NYT2010 - Selyp
  TT2010 - Öregbakony
  NYT2011 - Selyp
  TT2011 - Öregbakony
  NYT2013 - Gyömrő
  TT2013 - Hosszúház
  NYT2014 - Gyömrő
  NYT2015 - Gyömrő
  NYT2016 - Gyömrő
  NYT2017 - Gyömrő
  NYT2018 - Gánt
  NYT2019 - Tokaj
  KOSZT2020 - Internet
 • Egynaposaim
  I. Kalandozók napja (Budapest
  2015)
  XII. LC és V. Kalandozók napja (Jászfényszaru
  2019)

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

Cz's Achievements

Térítő

Térítő (10/16)

 1. Sziasztok! Szombaton részt vettünk Dark Zalával - a kalandozok.hu versenyistálló csapataként - a XXIII-2 KalandorKrónikák egynapos MAGUS rendezvényen. A szervezés profi volt, pláne, hogy a helyszínt nem sokkal a kitűzött nap előtt meg kellett változtatni, de ez szerintem csak előnyére vált a találkozónak. Az új helyszínen - Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kultúrális Központ - bőven volt helye 17 csapatnak és kellően frekventált helyen volt bármilyen egyéb igény kielégítésére. Az Öt Arc Háza modult Oszlánszky Zsolt alias Peter McSky írta és hála a nagyon jól eltalált Ifini történetnek és kalandmesterünknek Frostynak (remélem olvassa) az egész csapat nevében mondhatom, hogy remekül szórakoztunk. Természetesen több kalandozó társunk is tiszteletét tette még a redezvényen és Magyar Gergely KM-ként is támogatta az összejövetelt. Szóval innen is köszönjük Gulandróéknak a szervezést és a remek napot! A többi résztvevő véleményét itt olvashatjátok: https://kronikak.hu/2021/10/09/velemenyek-es-elmenyek-a-xxiii-2-kalandorkronikak-talalkozorol/ Cz
 2. Üdv viiper, van árnyékos hely ahova le lehet ülni, nem gondolom, hogy ennyi csapatnál ne találna mindenki magának megfelelő helyet, aki a szabadban szeretne játszani. Műanyag székek és asztalok nincsenek, ellenben ha megnézed a képeket, van egy fedett közösségi tér az udvaron, jpár asztallal és paddal, azokat lehet mozgatni. Kültéri konnektorok limitáltan, de elérhetőek, hogy ezek az árnyékos helyek környékén vannak vagy sem, azt nem tudom, de ahogy már jeleztük, hosszabbítót/elosztót mindenki hozzon, aki elektromos kütyükkel akarja körbevenni magát a tábor idejére.
 3. Üdv, amennyiben fürdés általi lehűlésre vágytok, úgy a mórahalmi gyógyfürdő tökéletes választás. Tiltva nincs a medence hozatala, de hidd el, "ez nem az a tábor"
 4. Az alkalmazás elegendő az igazoláshoz, egy érvényes személyivel együtt.
 5. Biztos vagyok benne, hogy több csapatnál is lesz kávéfőző, csupán a megnyerő stílusodon és a megfelelő kompenzáción fog múlni a döntésük.
 6. Nem emlékszem olyan szobára, amiben lett volna külön hűtő, így akinek a kényelme igényli, javasolt a saját hűtő.
 7. Cz

  Csapatkereső, szervező

  Írtam üzenetet.
 8. Cz

  Élménybeszámolók

  Sziasztok, rég írtam már beszámolót, amolyan csendes élvezője voltam az eddigi táboroknak, de most CS táborzárós felkérésének én sem mondok nemet. Nagyon jól éreztem magamat veletek, amihez a szervezés, a színhely (beleértve a menzát és a CBA plázát), a társaség, a modul és a csapatom mind közrejátszott. Jó, hogy ezt a helyet sikerült megszerezni és bár a férőhelyekre lehetne panasz, aki akarta megoldotta a játékot kellő rafnáltsággal. A reggeli-ebéd-vacsora zarándoklat a hideg ellenére kimondottam üdítő volt, a minőségre és a mennyiségre még az én kényes gyomorom sem panaszkodhatott. A modul KM oldalról nagyon tetszett (annak ellenére is, hogy folyamatosan szívtam a véredet Nekdo ), sok lehetőséget adott szerepjátékra, részletesen ki lett dolgozva, cselekményes és jól mesélhető lett. A csapatomnak köszönöm a játékot, élveztem a sírva röhögős helyzeteket, a drámát (azt talán túlságosan is ) és az izgalmatak, melyeket a kocka istene adott nekünk. Külön hála a 6-os szobának, akik befogadtak, kár ,hogy eltérő idősíkban mozogtunk, így csak limitált verbális, de annál erősebb metán meta kommunikációban tudtunk csak véleményt cserélni éjszakánként. Köszi Banarának a beszélgetést, a csokit és a kezdeményezést, hogy alapítsuk meg a "Hosszúnadrágot és félcipőt Catsmile-ra" mozgalmat. Öccs,CS, profi volt a szervezés, Felon pedig üdítő meglepetés voltál szombaton Találkozunk Júliusban.
 9. Cz

  Ünnepek

  Danke Anke.
 10. Cz

  Marvel Super Heroes RPG

  Sajnos programváltozás miatt szombat délután már el is kell jönnöm a táborból, így átadnám másnak a felszabaduló lehetőséget.
 11. Cz

  KM - Bemutatkozás

  - Milyen összeállítású csapatnak mesélnéd legszívesebben az idei versenymodult? Számomra lényegtelen a csapat összeállítás, bármilyen összetételű csapatnak szívesen mesélek (az új kedvenc egy wier Noir pap). - Általánosságban milyen stílusú játékosokkal szeretsz leginkább játszani? Szerepjátékot előtérbe helyező, vidám, a mási véleményét meghallgató és tiszteletben tartó, a szabályokhoz és kockához nem mindig ragaszkodó. - Mesélőként miként jellemeznéd önmagad? Lsd előbbi. Gyengeségem, a NJK-k kijátszásának esetleges "túltolása"
 12. Cz

  Marvel Super Heroes RPG

  Jelentkeznek én is.
 13. Crow, emlékezz arra amit üzenetben írtam anno, tartom magamat hozzá. Ha egy egynapos játékra valakinak más elképzelései vannak a modult ileltően, akkor hajrá, mutasson utat
 14. Cz

  Csapatkoncepciók és karakterek

  Semmi gond, de Cz vagy CS "szinte" egyre megy
 15. Ámodj királylány! - szólt a BM és felemelte bal kezét. Az alvás a gyengék sportja, a MAGUS az erőseké!
×
×
 • Új...