Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Cz

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  488
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Cz

 • Rang
  A kobzos
 • Születésnap 1977/03/29

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  bárd
 • Mi a kedvenc regényed?
  Garmacor címere
 • Ki a kedvenc íród?
  Wayne Chapman
 • Milyen szerepjátékos rendezvényekre jársz, jártál?
  kalandozok.hu NYT
 • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
  élet
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  1995
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  csajozni indultam, itt kötöttem ki :)

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Üdv viiper, van árnyékos hely ahova le lehet ülni, nem gondolom, hogy ennyi csapatnál ne találna mindenki magának megfelelő helyet, aki a szabadban szeretne játszani. Műanyag székek és asztalok nincsenek, ellenben ha megnézed a képeket, van egy fedett közösségi tér az udvaron, jpár asztallal és paddal, azokat lehet mozgatni. Kültéri konnektorok limitáltan, de elérhetőek, hogy ezek az árnyékos helyek környékén vannak vagy sem, azt nem tudom, de ahogy már jeleztük, hosszabbítót/elosztót mindenki hozzon, aki elektromos kütyükkel akarja körbevenni magát a tábor idejére.
 2. Üdv, amennyiben fürdés általi lehűlésre vágytok, úgy a mórahalmi gyógyfürdő tökéletes választás. Tiltva nincs a medence hozatala, de hidd el, "ez nem az a tábor"
 3. Az alkalmazás elegendő az igazoláshoz, egy érvényes személyivel együtt.
 4. Biztos vagyok benne, hogy több csapatnál is lesz kávéfőző, csupán a megnyerő stílusodon és a megfelelő kompenzáción fog múlni a döntésük.
 5. Nem emlékszem olyan szobára, amiben lett volna külön hűtő, így akinek a kényelme igényli, javasolt a saját hűtő.
 6. Cz

  Csapatkereső, szervező

  Írtam üzenetet.
 7. Cz

  Élménybeszámolók

  Sziasztok, rég írtam már beszámolót, amolyan csendes élvezője voltam az eddigi táboroknak, de most CS táborzárós felkérésének én sem mondok nemet. Nagyon jól éreztem magamat veletek, amihez a szervezés, a színhely (beleértve a menzát és a CBA plázát), a társaség, a modul és a csapatom mind közrejátszott. Jó, hogy ezt a helyet sikerült megszerezni és bár a férőhelyekre lehetne panasz, aki akarta megoldotta a játékot kellő rafnáltsággal. A reggeli-ebéd-vacsora zarándoklat a hideg ellenére kimondottam üdítő volt, a minőségre és a mennyiségre még az én kényes gyomorom se
 8. Cz

  Ünnepek

  Danke Anke.
 9. Cz

  Marvel Super Heroes RPG

  Sajnos programváltozás miatt szombat délután már el is kell jönnöm a táborból, így átadnám másnak a felszabaduló lehetőséget.
 10. Cz

  KM - Bemutatkozás

  - Milyen összeállítású csapatnak mesélnéd legszívesebben az idei versenymodult? Számomra lényegtelen a csapat összeállítás, bármilyen összetételű csapatnak szívesen mesélek (az új kedvenc egy wier Noir pap). - Általánosságban milyen stílusú játékosokkal szeretsz leginkább játszani? Szerepjátékot előtérbe helyező, vidám, a mási véleményét meghallgató és tiszteletben tartó, a szabályokhoz és kockához nem mindig ragaszkodó. - Mesélőként miként jellemeznéd önmagad? Lsd előbbi. Gyengeségem, a NJK-k kijátszásának esetleges "túltolása"
 11. Cz

  Marvel Super Heroes RPG

  Jelentkeznek én is.
 12. Crow, emlékezz arra amit üzenetben írtam anno, tartom magamat hozzá. Ha egy egynapos játékra valakinak más elképzelései vannak a modult ileltően, akkor hajrá, mutasson utat
 13. Cz

  Csapatkoncepciók és karakterek

  Semmi gond, de Cz vagy CS "szinte" egyre megy
 14. Ámodj királylány! - szólt a BM és felemelte bal kezét. Az alvás a gyengék sportja, a MAGUS az erőseké!
 15. Cz

  Élménybeszámolók

  Sziasztok! Az egyik legemlékezetesebb tábor volt az idei számomra, ahol bőven voltak jó és rossz pillanatok (előbbiből sokkal több), de ez így volt egész. Függetlenül attól, hogy szándékosan vagy sem, köszönöm mindenkinek, aki ezekhez hozzájárult. KM-ként és a modul egyik ötletelőjeként nem tudok objektív lenni annak bírálásában, de a visszajelzések alapján amit szerettünk volna a modullal elérni, sikerült megvalósítani...a kivitelezés hibáiból pedig tanulunk. Mindkét csapatomnak köszönöm a játékot, sokat tanultam tőletek, remélem Mosquito visszanyeri hamarosan az életkedvét Bá
×
×
 • Új...