Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Muki85

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  21
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Muki85

 • Rang
  Világjáró
 1. Köszi szépen, de ha ennyi féle fajta rendszer akad, akkor miért csak egy megadott érték van? Bizonyára van valami különbség a sok kéz álltal készített egyedek között, vagy legalább létezik egy olyan kiegészítő, mint a fegyvereknél (kiváló kovács, kiváló acél, stb.)
 2. Tetszik ez az eggyé válás. Ha jól értem Gergely te most azt mondtad, hogy ha meghalna egy magas Tsz-ű csapattárs a mission közben, akkor (alkalmazván ezt a varázslatot) 25 percre minden emlékével és képzettségével tisztában lehetsz. Na, de, mi a helyzet, mondjuk egy pap-varázsló ikerkaszttal? Mert így képes lehet képzettségeket lopni!!! Szerintem ez nem etikus. Véleményem szerint, a képzettségeket nem kapja meg, mert csak emlékeket kap. Hiába volt képes az elhunyt illető a pallos használat Mf/5. fokára, a papnak akkor sem lesz elég ereje hozzá, vagy hiába volt a tolvaj mestere a zsebmetszésnek
 3. Muki85

  Humor

  Pszi-pont hiány JK (Kardművész): - Jó ez a csata, csak nem fogom bírni pszí ponttal... Elf a lovat... JK: - Kár, hogy nincs itt az elf, hogy kilőné alóla a lovat... Nyílpuska vagy nem is az? JK: - Kérek egy kharei rendszerű aquir páncéltörő nyílpuskát...
 4. Muki85

  Humor

  Gyűrű JK1: - És hol a gyűrű? JK2: - Nyugi, jól elrejtettem a sivatagban... Számtan KM: - Dobj egy kezdeményt! JK: - 46 KM: - De van +10-ed! JK: - Ja, akkor 52!
 5. Muki85

  Humor

  Szemfüles KM JK-k: - Akkor elôvesszük a nyílpuskákat, s azzal várjuk ôket! KM: - Azokat, amiket a hintón hagytatok? Vajon? JK a KM-től kérdezi: - Az a másik kettő, akit nem látok, az mit csinál?
 6. Muki85

  Humor

  Egy valóvérű.. JK: - Nézzétek! Egy valóvérű! Haláli a dumája! Begyulladva JK (Tűzvarázsló) - Mi van fiúk, begyulladtatok?
 7. Muki85

  Humor

  Egy nő KM: - Egy mozdulatlan nô. JK: - Odarohanok és megtapintom. Medve a tettes JK1 (Lovag): - Meggyilkolták apádat? JK2 (Nomád): - A Medve! JK1 (Lovag): - Egy medve? Akkor nem volt valami jó vadász...
 8. Muki85

  Humor

  Bigyusz A KM halálesetet taglal: - És egy hosszú egyenes izével szúrták le a.. bigyuszt. Egy is JK-k egy hosszú vita végén: JK1: - Bôven elég egy is! JK2: - Egy micsoda? JK1: - Nem tudom... Nass JK nápolyit eszik - Amíg citromosnak hittem tök rosz volt, de így, hogy vaníliásnak eszem, egesz jó.
 9. Muki85

  Humor

  Barlangba KM: - Egy barlang előtt álltok. Bentről mély morgást hallotok. JK (Barbár): - Egyenként menjünk be, vagy külön-külön?
 10. Muki85

  Humor

  Jó izé NJK (Megbízó): - Szükségem lenne rátok kettőtökre... keletre kellene menni... ahova épeszű ember nem megy...
 11. Muki85

  Humor

  deges KM Néha a mesélőnél furcsán nyilvánul meg a düh... KM: - Várjátok már meg, amíg elszájalom, amit mondok!
 12. Muki85

  Humor

  Ficánka Most egy párbeszéd mutatja a kezdo KM "tudatlanságát": JK: -Beugrok a vízbe. KM: -Nagyon megijedsz, mert látsz egy hatalmas szörnyet. JK: -És mégis, hogy néz ki? KM: -Láttad a Kis hableányt? Na, pont olyan mint Ficánka.
 13. Muki85

  Humor

  Törékeny tolvajlány A JK-k éppen egy törékeny tolvajlányt motoznak. JK(fejvadász): -Milyen fegyverek vannak nála? KM: -Egy rövidkard, egy háromkezes buzogány ...
 14. Muki85

  Humor

  Arel-szentély KM: - Mennyi pénzed van? JK(Arel-pap): - Hát 312 arany de nem ennyi volt, hanem 812. KM: - És hol van az az 500 arany? JK(Arel-pap): - Vettem belőle egy Arel-szentélyt KM: - Gratulálok! Tehát van egy 500 arany értéku tisztásod.
 15. Muki85

  Humor

  Mentálszem Javában megy a harc... KM: - Harc közben meg akarod izélni? JK(varázsló): - Nem, csak egy Mentálszemet akarok rá csinálni. Orkröfögés KM: - Belépsz a szobába és a sötétben látsz két halk orkröfögést...
×
×
 • Új...