Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Andoron

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  70
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Andoron

 • Rang
  Felvilágosult földműves
 • Születésnap 1983/12/01

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Harcos
 • Milyen szerepjátékos rendezvényekre jársz, jártál?
  NyT, TT, Kamara Larp
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  1998
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  mas forumokrol, ismerösök
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Antoh
 • Van-e állandó csapatod? Hol? Keresel/biztosítasz-e esetleg játéklegetőséget?
  Nincs, de ha Stockholmban tudsz valakit, szolj
 • Mi a kedvenc sportod?
  Uszas
 • Mi a kedvenc csokid?
  Marabu

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Andoron

  Ynev kvíz - segítség

  Szivesen segitek
 2. Johnny Pszimonic (elnezest a spamert)
 3. Andoron

  Scavanger Hunt

  Mivel kell par het hogy az esemenyre keszuljek, aki szeretne jelentkezni, az kerem tegye meg legkesöbb Jun 5ig, köszi!
 4. Nem vagyok túl jó a bemutatkozásokban – Kmként erre alig van szükség ugyebár -, így hát úgy döntöttem, segítséget kérek a témában a világ legmegbízhatóbb tanácsadójától: Google-tól. Gondolkodás nélkül pötyögtem be: „EPIC INTRODUCTION” Persze azzal már nem számoltam, hogy ez kétértelmű dolog így angolul, és bár Google éppen annyira a kor gyermeke mint én, elsőként nem a legviccesebb KM intro sémak jutnak majd eszébe, hanem több száz oldalnyi „Bevezetés az eposzok világába” esszé, olyan híres-hirhedt szerzők kiadásában, mint például Wikipedia. A második keresésemre már közelebb jutottam („legendary introduction”), és végül egy egyszerüen követhető, nem túl megerőltető, tehát képességeimhez mért verzió mellett döntöttem, amit lépésről lépésre követek lentebb. (special thanks to Wikihow.com) A LEGFONTOSABB TÉNYEK RÓLAD Uh, Helló, Andoron vagyok, visszaeső KM, fanatikus Marvel rajongó, és többségében introvertált humanoid (KM-ként nem vagyok introvertált, csak a mese után hagyjatok békén egy órára, és minden oké). Pár év már van mögöttem, 21 éve játszom, és 18 éve mesélek is, többségében aktívan, bár az utóbbi pár évben volt egy kis kihagyás személyes okok miatt, de reméljük a mennyiség hiánya a minőségre nem lesz hatással -én mindenképpen ezen leszek. ÍRD LE RÖVIDEN, MIK AZ ERŐSSÉGEID ÉS MIK A GYENGÉID Gyengékkel kezdeném: segítség nélkül nehezen írok bemutatkozást. Egyéb gyengék: csoki-függőség, magas hőmérséklet és páratartalom nyavalygás nélküli elviselése, koffein, hajnali 2 után ébren maradás és hajnali 8 előtti felkelés, főleg ha a kettő ugyanarra a hajnalra esik. Erősségek: legalább két teljes The Big Bang Theory évadot végig tudok nézni pisilés nélkül (de a végén már nagyon nyugtalan leszek); mindig van nálam valamennyi édesség itthonról, főleg, ha messze utazom; hihetetlen motiváltság a lehető legjobb játékélmény biztosítsára (még ha a karakterek bele is halnak). EMELJ KI EGY TÉNYT MAGADRÓL, AMIRE IGAZÁN BÜSZKE VAGY Falam legnagyobb büszkesége a „Legvéresebb KM” oklevél, amit kalandozok.hu táborban nyertem egy csapat teljes likvidálásáért... LÉGY SZERÉNY! ... de a modul kényszerített rá, és nem fájt nekik nagyon. ZÁRÁSNAK ÍRHATSZ EGY IDÉZETET "Nem ígérhetek mást, csak vért, erőfeszítést, verítéket és könnyeket!" Remélem jól szórakozunk majd a táborban, én minden tőlem telhetőt megteszek majd az ügy érdekében, és megpróbalok a csapatom partnere és nem a modul minden akaratának közvetítője lenni 😊 Ott találkozunk!
 5. Andoron

  Scavanger Hunt

  Jo, akkor 6 jelentkezö kellene, 3 csapat lesz, vagyis 2 fös csapatok. Ha van jelentkezö, akkor irjon
 6. Andoron

  Scavanger Hunt

  japp, pontosan. Bar nem kell kilometeres setakra gondolni, de maszkalos kincsvadaszat, rejtvenyekkel, meg hasonlo
 7. Udv, csak eszembe jutott, hogy csinalhatnank, ha van idö, egy kis aktiv szerepjatekot valamelyik napon, kis kincsvadaszat ha tetszik. Lenne ra jelentkezö? ha igen, akkor kezdek gondolkodni rajta
 8. Az remek lenne! Irok neked facebookon, ugyis van mas elmaradásom is...
 9. Más jellegű kérdés, van olyan aki Budapest felől, esetleg a repteret is útba véve megy kocsival a táborba es van egy plusz helye? Természetesen a benzinbe beszállok.
 10. Andoron

  Just trippin'

  En is jonnek
 11. AMugy szivesen megneznem mit meselsz belöle, nem igerem hogy jatszok is, meg nem is biztos hogy beferek, de megneznem mi jön ki belöle, erdekesnek tunt
 12. Oh, hizik a majam Mara megvolt az adagom Köszi Sir Tom!
 13. A Kult amit en szereztem be neked? Csak buszke akarok lenni magamra
 14. Hali,

  Benne vagy akkor még a Marvel játékban? Alkotsz akkor pontosztással karaktert, vagy valamikor rendezünk neked is egy randomot?

  köszi,

  Dae

  1. Andoron

   Andoron

   Hm, azt hiszem a felelos valasz az, hogy jobb ha nem jatszom. Az ok, hogy a fonokom a heten kezdett el problemazni az utazasomrol, es csak ugy tudtunk megegyezni, hogy off idoben dolgozni fogok. Szoval, elofordulhat, hogy siman nem tudok jatszani, jobb ha nem a taborban derul ki. Egy ideje gondolkodom, hogy szoljak, de mos hogy rakerdeztel, azt hiszem igy a jobb. 

    

   Koszonom a lehetoseget !

  2. Daelon

   Daelon

   Értem. Sajnálom. Max ha szombaton a free napon mégis van időd, elnézel felénk :)

  3. Andoron

   Andoron

   Akkor mindenkeppen, szombaton csak nem kell dolgoznom

 15. Andoron

  Általános beszélgető

  Valoszinu nekem is kell dolgozni, csak ugy engedett el a nagyfönök, mert amugy - szerinte - nem szerencses idöben megyek 3 nap szabira. Szoval nalam lesz wifi, persze nem korlatlan, de gondolom nem is filmeket akarsz streamelni.
×
×
 • Új...