Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Devon

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  40
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Devon

 • Születésnap 1976/10/08

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Tűzvarázsló
 • Mi a kedvenc regényed?
  A renegát
 • Ki a kedvenc íród?
  Dale Avery
 • Mi a kedvenc szerepjátékos idézeted?
  Bikakacsa
 • Milyen szerepjátékos rendezvényekre jársz, jártál?
  Havonta 1 játékülés a barátokkal.
 • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
  Shadowrun, Chutulu, Gallia, Középfölde, AD&D
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  1994
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  Google a mi barátunk.
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Sogron
 • Van-e állandó csapatod? Hol? Keresel/biztosítasz-e esetleg játéklegetőséget?
  Van. Mosonmagyaróvár. Jöhet bárki.
 • Mi a kedvenc sportod?
  Ijászat
 • Mi a kedvenc csokid?
  Mind, mint Gombóc Artúrnak.
 • Egyéb dolog amit még meg akarsz osztani?
  Komoly családapa vagyok :D

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

Devon's Achievements

Kalandozó

Kalandozó (6/16)

 1. Jó olvasni és látni, hogy él még a " szellem"! Gratulálok a szervezőknek!
 2. Mindenkinek gratulálok aki részt vett az oldal elkészítésében, nagyon modern és végre változás állt be itt is
 3. Di igen úgy értettem és javítottam is Én mindig találok vállalkozó szellemű játékosokat! Ha megtehetném szívesen mesélnék nektek is, de nem tudok eljutni egyetlen táborba sem A lényeg hogy én pozitívan látom az RPG jövőjét!
 4. Sziasztok! Rég szóltam hozzá valamihez itt, de olvasva sneer vészjósló beírását azt kell mondanom én sem értek vele egyet! Az RPG egy társasjáték és mi emberek társas lények vagyunk, amíg lesznek olyanok akik nem a disco-ban és a kocsmákban keresik ezt a társaságot maguknak van remény! Addig biztosan nem hal ki míg a régi öregek, akik a 90-es években kezdték el a szerepjátszást, élnek és szánnak rá kis időt hogy összehozzanak egy egy party-t! Jó magam is havonta egyszer jutok hozzá hogy mesélhessek, alig várom ezeket az alkalmakat! De bízvást mondhatom nem vagyok egyedül ezzel az érzésemmel! Az MMorpg meg sem közelítheti nálam az RPG -t!
 5. Adj Isten! Amikor még ott laktam miért nem voltak ilyen rendezvények a Civis városban? (Nem kell válaszolni, költői volt a kérdésem!) Sajnálom az egészet, de sok sikert a találkozótokhoz!
 6. James Bond - A Quantum csendje (2008) James Bond - Quantum of Solace A történet folytatódik. Daniel Craig kihasználja a karakter adta 007-es lehetőséget (Öl ha kell). Sőt továbbviszi: öl akkor is ha nem kell. A történet: sármos,titokzatos ügynök ki túlél mindent az égvilágon, sok sok szép nő, összeesküvés,akció akció, akció, mint a legtöbb Bond film. Nos ha hajmeresztő, hihetetlen akciókra vágyunk ezt meg kell nézni. A folytatás sem várat már magára.
 7. Devon

  Ünnepek

  Adj Isten mindenkinek! Adron Fénye vezérelje léptetek az Új esztendőben is, Alborn adjon kedvet az újhoz, Antoh segedelmével keljetek át a viharos, 2009-es éven, Arel vezesse kezetek tetteitek nyomán, Darton kerűlje utatok, Dreina igazsága kísérjen mindenkit, Ellana töltse meg szívetek szerelemmel, Gílron adjon erőt a választott hivatáshoz, Krad bölcsességével irányítsátok életetek, Kyel segítse jövőtök, Noir adjon szép álmot, Orwella fekete tőre kerűlje szívetek, Uwel csillapítsa fájdalmatok. Boldog Új Esztendőt Kívánok minden kedves szerepjátékosnak ki látogatja, szerkeszti, éli ezen oldalakat!
 8. Devon

  Ünnepek

  Adj Isten mindenkinek! "Kívánok neked az ablakodba fényeket, a fényhez szép csendeket, a csendhez tiszta vágyakat, s a vágyhoz mindig társakat. " Első emelet Ezúton kívánok minden fórumozónak kellemes, békés,boldog karácsonyt 2008-ban is! Azoknak akik TT-re mennek jó szórakozást, gondolok rájuk forralt borral a kezemben.
 9. Devon

  Dumaterem

  Kele! A téma engem is érdekel! Ha nem teszed ide fel küld el nekem is légyszives.
 10. Devon

  Dumaterem

  Adj isten! Egyetértek Kele írásával teljes mértékben! A gyerekeimet arra nevelem, hogy a szemetet szelektiv gyűjtsék! DE ez addig nem fog működni míg azt látom a szemétszállító cégtől, hogy egybe ömleszti a műanyag palackokat az üveggel! Lehet hogy ennek is meg van az oka, valahol. A mi generációnknak csak elenyésző hányada törődik a környezetével, de a következőt már lehetne tudatosan erre nevelni, akár a média segítségével is!
 11. Devon

  Dumaterem

  Kutúrális forradalom
 12. Devon

  Dumaterem

  Adj isten! A kultúrális globalizácinak részesei vagyunk, tenni nem igazán tudunk ellene. Az a nagy baj, vagy inkább azt mondom,hogy engem az zavar igazán hogy ha kialakul egy egységes európa ,aminek mi is részesei vagyunk, ahol az ember " mindenhol otthon van és sehol sincs otthon" a magyarok elveszítenek valamit a saját kultúrájukból. Egységes nemzetnek kellene kialakúlnia ahoz hogy ezt elkerűljük, és itt nem az
 13. Devon

  Dumaterem

  Adj isten! Inkább szeretem,hogy "Élj a mának!" és halj meg minél később!
 14. Adj isten! Ez tetszik: " A szerepjáték öngmagában nem művészet. A játékos művészivé teheti, művészetté nem."
 15. Adj isten! Én soha nem voltam annak híve hogy mindent tökéletesre meséljek, hisz ahogy azt Glendalough is írta ez egy elképzelt világ tele nem valóságos dolgokkal. Ha a mesélő nem hagy utat a játékosai előtt a modul megoldásához annak át kellene értékelnie miért is űll abban a bizonyos székben! Amikor a játékos látja és érzi minden hozzászólásába,n hogy ez nem a Km elképzelése szerint való, elgondolkodik van e értelme tovább játszani ezt a modult. Minden Km-et ezúton kérek vegye figyelembe hogy nem a játékosok vannak őérte, hanem ő van azért, ott abban a székben, hogy a haverok jól érezzék magukat, amikor együtt szerepjátszanak, együtt szórakoznak! A mai világban ugyanúgy szüksége van a fiatalok egy csoportjának a szerepjátékra mint mikor elérkezett anno kis hazánkba. Jómagam "pályafutásom" alatt több tucat embernek meséltem és nem volt olyan év amikor ne lett volna legalább 4-5 új játékos amiből 1-2 meg is maradt az Rpg-k valamilyen ágánál. A karakter megölésének kell lennie a legutolsó dolognak amit a Km tegyen! Hisz a Jk foglalkozott a karakterével, beleéli magát, még meg is szereti néha. Mindíg van más kiút, akkor törődök bele egy karakter halálába ha a játékos iszonyatosan nagy hibát vét amit nem lehet már megoldani és a vége mindenképpen halál. Ne egy kockadobáson múljon már hogy valakinek a karaktere él vagy hal. Nekem ez a véleményem, lehet vele vitatkozni de én ilyen vagyok!
×
×
 • Új...