Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Laki

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  6
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Laki

 • Rang
  Lócsiszár
 • Születésnap 1988/09/16

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Tényleg szép lett a plakát. 2 pont a tervezőnek. Rufus mester ha legközelebb arra járok (Rhea veheted célzásnak) leadom az első részletet.
 2. Hm.... furcsa mód itt még senki nem írt a TVA-ról. Ha rosz helyre írok hát elnézést kérek. Lássuk röviden a tapasztalataimat: 1, Az MCS-s csapat a tavalyihoz képest már jelentősen összeszokottaban tevékenykedett így a kezdeti fejvesztett szaladgálás után (legalábbis én kb. reggel 9ig nem értem utól az agyam - de erről inkább az előző esti házibuli tehetett) szerintem egy igen csak hangulatos és szép látogató számmal büszkélkedhető rendezvényt tudhatunk a hátunk mögött. Nézzük kicsit jobban lebontva: 2, Mágus verseny: Hangulatos modul, könnyen áttekinthető karakteralkotás, jó KM-ek és vicces
 3. Kicsit késve de még egy aranyos rész a múltkori MCSvel kapcsolatban: Rufus elmélyült mesélése közben a "romantikus íjász" (köszi Rhea ) odasétál az akkor még zárt ajtóhoz, ráteszi kezét majd így szól: "Már halottak." - Rufus pislog és nem érti mi van.... szerencsére csak néhány másodpercig Megjegyezném a hacosnak nincs "Élet érzékelése" varázslata
 4. Halihali. Reggeli jelentés a tegnapi MCS-ről: Rufusék újfent egy igen kellemes játékkal örvendeztettek meg minket. Igaz hogy a csapazunk legjobb tudomásom szerint a modulba is alig kezdett bele mégis minket véltek a "Legjobb csapat" díjra leginkább érdemesnek. Ha lehetek kicsit hiú, beképzelt és nagypofájú: 2 MCS-s rendezvény és eddig személyes érdemeim: 1 legjobb játékos és 1 legjobb csapat díj. Na ezt most vagy bunda vagy ilyen jól választom meg a csapatársaimat hogy ilyen díjakhoz segítenek hozzá.
 5. Hi. Na bereggeltem ide is végre. Lássuk csak a tábort... hm: Rufus köszi a modult, igen kellemes volt! A szakácsbrigádnak kösz a finom (bár néha érdekes) kaját - az ucsó pörkölt volt a legjobb Rhea köszi a mesét nagyon élveztem, és cicus is : ugye emlékszel megígérted hogy máskor is mesélsz!
×
×
 • Új...