Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Laki

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  6
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Laki

 • Rang
  Lócsiszár
 • Születésnap 1988/09/16

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Tényleg szép lett a plakát. 2 pont a tervezőnek. Rufus mester ha legközelebb arra járok (Rhea veheted célzásnak) leadom az első részletet.
 2. Hm.... furcsa mód itt még senki nem írt a TVA-ról. Ha rosz helyre írok hát elnézést kérek. Lássuk röviden a tapasztalataimat: 1, Az MCS-s csapat a tavalyihoz képest már jelentősen összeszokottaban tevékenykedett így a kezdeti fejvesztett szaladgálás után (legalábbis én kb. reggel 9ig nem értem utól az agyam - de erről inkább az előző esti házibuli tehetett) szerintem egy igen csak hangulatos és szép látogató számmal büszkélkedhető rendezvényt tudhatunk a hátunk mögött. Nézzük kicsit jobban lebontva: 2, Mágus verseny: Hangulatos modul, könnyen áttekinthető karakteralkotás, jó KM-ek és vicces esetek (gyorstalpaló törpe pultmászásból, és 10+1 felhasználása a 3kilós vasalt tölgyfakorsónak) 3, Warhammer verseny: első mesélésem versenyen... hm.... bevallom van még mit tanulnom. A modul kifejezetten jó volt, a csapatok kiválóak és marha sokan voltak. Innen a kedvencem: A szürke kis hivatalnokból lett "polgárőr" miután végigpánikolja az eseményeket a sorsdöntő bizonyítékok felfedésekor, midőn reménysugár villan a világ megmentésére halálos nyugalommal mellbe lövi azt az NJK-t aki a reménysugarat jelenti ..... Majd a story befejeztével kedves játékosaimat nem volt szívem holtan hagyni így még magukhoz tértek egy kórházban ahol a kommiszár közli velük hogy várja őket a tárgyalásuk 4, Anime-vetítés: erről csak visszajelzések alapján tudok bármit is mondani. Elvileg voltak kissebb technikai gondok az elején de meg lettek oldva. És a visszajezések alapján akik animét jöttek nézni élvezték a klasszikusokat. A többi programról sajnos nem tudnék érdemben nyilatkozni egyszerűen azért mert én se tudok egyszerre több helyen lenni (sajnos) így azokról lemaradtam. ---- Tök jó úgy látom "fölvilágosult földműves"(okos paraszt)-ból elő lettem léptetve "lócsiszár"-rá.... ez tök jó a lovászfiúkkal úgyis könnyű JK-t ölni ------------
 3. Kicsit késve de még egy aranyos rész a múltkori MCSvel kapcsolatban: Rufus elmélyült mesélése közben a "romantikus íjász" (köszi Rhea ) odasétál az akkor még zárt ajtóhoz, ráteszi kezét majd így szól: "Már halottak." - Rufus pislog és nem érti mi van.... szerencsére csak néhány másodpercig Megjegyezném a hacosnak nincs "Élet érzékelése" varázslata
 4. Halihali. Reggeli jelentés a tegnapi MCS-ről: Rufusék újfent egy igen kellemes játékkal örvendeztettek meg minket. Igaz hogy a csapazunk legjobb tudomásom szerint a modulba is alig kezdett bele mégis minket véltek a "Legjobb csapat" díjra leginkább érdemesnek. Ha lehetek kicsit hiú, beképzelt és nagypofájú: 2 MCS-s rendezvény és eddig személyes érdemeim: 1 legjobb játékos és 1 legjobb csapat díj. Na ezt most vagy bunda vagy ilyen jól választom meg a csapatársaimat hogy ilyen díjakhoz segítenek hozzá.
 5. Mikor? Hol? lesz a verseny?
 6. Hi. Na bereggeltem ide is végre. Lássuk csak a tábort... hm: Rufus köszi a modult, igen kellemes volt! A szakácsbrigádnak kösz a finom (bár néha érdekes) kaját - az ucsó pörkölt volt a legjobb Rhea köszi a mesét nagyon élveztem, és cicus is : ugye emlékszel megígérted hogy máskor is mesélsz!
×
×
 • Új...