Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Lord_Raptor

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  9
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Lord_Raptor

 • Rang
  Lócsiszár
 1. Hayne'soo! Akkor a Vámpírozásra senki nem vevő? Csak hogy tudjam, a csapaton kívül kivel számoljak?
 2. Jelentem, mi már próbameséltünk és néhány remek tapasztalattal gyarapodtunk a karakterek viselkedésének árnyalását illetően. Mindemellett remekül szórakoztunk (és remekül szórakoztam, ugyanis én meséltem, gonoszul ).
 3. Tehát, tavaly elindult egy Vámpír, amit -fájdalom- még félbe sem tudtunk hagyni (ugyanis addig se jutottunk ). A csapaton (aki három játékos ugye) kívül még egy vagy két embernek szívesen mesélnék Vampire - Masquerade krónikát, kétestéset, kétszer mondjuk három órában. Illetve vállalkozó szellemű mesélővel a négy-öt fős csapatot felduzzaszthatnánk akár nyolc főig is - ilyen két KM, két csapat egy modulos sztorira is lenne ötletem, csak a megfelelő számú versenyzőnek kell összegyűlnie. Sőt, hogy kicsit elszálljak ^^ : ha annyira nagy lenne az érdeklődés (tíz-tizenkét fő fölött, plusz legalább még egy tettre kész mesélő), akár valami kis Vampire live-ot is összeüthetünk. Természetesen az utóbbi két esetben szemmel kell tartanunk, hogy első sorban a Mágus miatt vagyunk itt, és megvalósulás esetén az én felelősségem is, hogy mindenki emberi időben ágyban legyen. Azért nem írtam konkrétumokat, mert először megvárom, van-e érdeklődés a dologra. Ha látom, hogy mozdul valami, előkeresem a tavalyi jegyzeteket, vagy ha annyian lennénk, fölvenném a kapcsolatot a társ-KMmel. Amit jó tudni, a legutóbbi eseményekből okulva: ez valószínűleg két estét le fog foglalni, és nem biztos, hogy ildomos a helyszínen azt mondani, hogy "csak elszaladsz egy kört Munchkinozni és már jössz is vissza játszani". Ha már most tudod az esti programjaid, vagy szimplán a barátaiddal töltenéd az időt kötetlenül, akkor kérlek ne jelentkezz. Egyenlőre csak egy felmérés van, szabad a vásár: aki még nem tudja mit csinál esténként, de szereti a Vampiret az jelentkezzen játékosként, vagy mesélőként (:
 4. Lord_Raptor

  Dumaterem

  Sziasztok! Amund, Venes, köszönjük a térképet! Én már bújom, majd értesítem Vassit is, ha előkerül. Valaki: érdemes elolvasni a Geofrámiát a Mágus történelemmel kapcsolatban. Sok érdekességet találni benne (többek közt arról is )
 5. Remek volt a kaland! A BM Kínfosás mérgétől kezdve, a fejvadász hullatermelésén keresztül egészen a bárd Ellana hitűvé válásáig. És a kalózból is remek alkalmi csapos vált
×
×
 • Új...