Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Tyrion

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  77
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Tyrion

 • Rang
  Kocsmák bajnoka
 • Születésnap 1992/09/14

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  bárd, harcos, Arel pap, sámán
 • Milyen szerepjátékos rendezvényekre jársz, jártál?
  kalandozok.hu, mentálcsavar
 • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
  Call of Cthulhu
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  2007 körül
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Doldzsah, Arel
 • Van-e állandó csapatod? Hol? Keresel/biztosítasz-e esetleg játéklegetőséget?
  Van. A többség Budapesten lakik. Nem keresek/biztosítok játéklehetőséget.
 1. Tyrion

  Csevegő

  Hallottam, hogy többen LoL-oztok, ha gondoljátok vegyetek fel Easten. PatrikHU néven vagyok fenn.
 2. Nálam lesz egy Nokia-töltő meg egy pakli Dixit 2, ezeket szívesen kölcsönadom. Ha esetleg valaki nem hozná vissza, akkor nem csak a karakterem fog embert áldozni
 3. // lényegtelen elméleti rész következik, ugord át nyugodtan// Catsmile: A karik semmilyen értéke nem lehet 1 alatt, még ETK szerint se. Azonban a karakteralkotási szabályokat szó szerinti értelmezve tegnap még lehetett volna 3-as érték alatti karit csinálni, csak nagyon vérpistikés lett volna, meg bizonyára visszadobták volna a szervezők. (A minimális osztott képességérték eddig nem volt korlátozva [szó szerinti értelmezés esetén].) Amúgy meg 1-es egésszéggel is életben lehet maradni olyan mágiá segítségével, amit akár a mostani JK-k is képesek létrehozni. De szerintem folytassuk máshol, psziben vagy sehogy
 4. Szerintem egyértelmű mi az eset Mivel csak a dobott értékeknek kell a 6-ot elérnie, ezért azok a képességek, amire osztunk az lehet 6 alatt is, és MateBilic úgy érezte, hogy neki a 0-s érték is jó valamiből. Amúgy ez nagyon táp, mert pl. 0-s egészséggel 3 másodperc alatt összeszedi az összes létező betegséget, aztán a csapattársak bekatapultálhatják az ellenség táborába.
 5. Tyrion

  Csevegő

  Jó ötlet a kamerázás, a színvonalas szerepjátékot hallgatni is szeretem. A felvételeken azt is meg lehetne nézni, hogy mivel érdemelték ki a győztesek a díjakat. De szerintem nem élőben kellene adni a játékot. Jobb lenne, ha csak később lehetne letölteni azokat a felvételeket, melyeket a résztvevők hajlandóak feltölteni. Amúgy képre talán nincs is szükség, csak érthető hangra.
 6. Meglepő módon nomád sámán lesz [kocka0] [kocka1] [kocka2] [kocka3] [kocka4] [kocka5] [kocka6] [kocka7]
 7. Kösz TAO, rendes tőled, hogy felajánlottad, de nem kell megnézned. Az Új Tekercsekben már én is néztem, és az érzékelés-dobáskódok táblázatában nem szerepel a nomád sámán és a szerzetes. A Rúnák begépelt változatában a 'sámán'-ra rákeresve nem találtam érzékelés-dobáskódot. UI: Nem szeretném az érzékelést választani osztott képességnek, mert más képességekre fontosabb osztanom. Vagy azért mert nagyon rossz a dobáskódjuk, vagy mert fontosak a sámánnak.
 8. Tudtommal sehol sincs leírva a nomád sámán érzékelésének a dobáskódja. Ha mégis el van rejtve valahol, akkor megér nekem 2000 tp-t, hogy ne kelljen tovább keresnem. Ha rám bízod a dobáskód kitalálását, akkor 2k6+6 lesz.
 9. A nomád sámán érzékelésének mi a dobáskódja?
 10. Tyrion

  Kockadobáló nektek

  [kocka0] K: Minden karakter képes átengedni varázslatokat a TME-n? V: Nem.
 11. Tyrion

  Kockadobáló nektek

  [kocka0] K: Tud a Slan más elméje köré bonthatatlan pszi pajzsot építeni? V: Nem.
 12. Tyrion

  Kockadobáló nektek

  [kocka0] K: Mennyi a képességek átlag értéke a Képességek fejezet szerint? V: 12
 13. Nekem tetszett ez a tápos rendszer a szabadsága miatt. Az előre gyártott karakteres rendszerrel viszont bizalmatlan vagyok, amíg nem tudom, milyen karik közül lehet választani. Valószínűleg lesz a karakterek közt hangulatos, vagy legalább játszható, de ha magamnak alkotok karaktert, az biztosabb.
×
×
 • Új...