Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

DarkGOD

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  24
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: DarkGOD

 • Rang
  Világjáró
 • Születésnap 1983/07/12
 1. DarkGOD

  CP2020

  Én is úgy gondoltam, hogy marad a tavalyi, legfeljebb a karakterek változnak egy kicsit, de a történet alapvetően ugyanaz marad.
 2. DarkGOD

  CP2020

  Igen és most nem felejtek el karakterlapot vinni.
 3. Azoknak álljon itt a téma, akik jelentkeztek a mesére. Reméltem, hogy több érdeklődő lesz, de 3 emberrel pörgősebb lesz a game. Antail Atvy Tetra Ide írjátok meg mivel jönnétek. Emlékszem, hogy Antailnak volt/van egy magyar nyelvű könyve, amit biztos szívesen megoszt bárkivel. A karakter alkotáshoz bőven elég az alapkönyv. Ha kiegből szeretnétek valamit itt jelezzétek. Lehetőleg hanyagoljuk az olyan szerepeket, mint mondjuk az ACPA pilot és hasonlók. A karakteralkotáshoz - 63 pontot oszthattok el a főjellemzőkre - 15.000 euro mehet a felszerelésre - Az előtörténetet, ki ne dobjátok, csak írd be, ami tetszik (kivéve nagy problémák, nagy nyereségek) - 7 esnél feljebb nem mehet semmilyen skill - a pszi 500 xp be kerül...ez nem az a játék, na mindegy XD Nem, nem rendelkezhetsz anti-matter gun -nal és hasonló kaliberű eszközökkel. Ide jöhet minden kérdés.
 4. Engedtessék meg, hogy a Kmek helyett én válaszoljak a kérdéseid nagy részére. - Chi harcban sebezhetsz mágikus lényeket 6. szinttől. - A harcművész nem azokkal a kéz értékekkel harcol, ami az alapkönyvben meg van adva. A karakteralkotási szabályok között engedélyezték a harcművészhez kapcsolódó rúnás cikkek használatát. Ezt olvasd el, mert több (4) stílus is napvilágot látott, mindenek más a harcértéke, valamelyik Harcművészet még egy-egy fegyver értékeit is befolyásolja. Ha nincs meg az adott rúna valaki biztos megosztja veled. - Az ököl chi harcban eshet mindhárom kategóriába (lehet zúzó, vágó, szúró [ezt páran biztos megvétózzák]), te választod meg a leírás alapján. - A tonfa és nun chaku erő bonusza az erő 14 feletti része mivel zúzó fegyver - Korábbi bejegyzésben már fejtegették, hogy az ököl nem kimondottan zúzó fegyver, csak arra hasonlít , valószínűleg csak 16 feletti erő bónuszt engedélyeznek rá. - Azt elmondhatom, hogy a harcművész stílusok 8 kp ba kerülnek (általában) és hivatalosan nincs Mf-ük. - A kétkezes harc nem alkalmazható ökölre. A támadásai száma 2 + a chi harc táblázatából, amit leolvasol +1 - A két fegyver említett fegyver tám/kör értéke valóban nincs feltüntetve, mivel kis fegyverek valószínűleg 2 lesz, de erre majd valamelyik KM ad pontos választ. - A második törvénykönyv táblázatában csak azok a fegyverek vannak feltüntetve amiknek van átütőereje, a leírásból kiderül, hogy minden másnak 0, a kérdés inkább az, hogy melyik Km akar szöszölni az átütőerővel. Ami kérdéses maradt, azt majd illetékesebb személy megválaszolja, az engedélyezett kiegészítőket pedig olvasd át, mert komolyan befolyásolhatják a karakteredet.
 5. Úgy tűnik ebben az évben kevés az érdeklődő az alternatív dolgok iránt. Lehet, hogy mindenki csak magusra van kiéhezve.
 6. Itt érdemes lenne megnézni, az adott kasztnál előirányzott speciális szabályokat a hatalom amulettre vonatkozóan. Miszerint a szinttől függ a tárolt mana, nem a karáttól.
 7. Szintén csapatot keresek.
 8. Folytathatjuk a tavalyit is! Jaja, most nem alszok be, igérem Kiváló, már legalább 3 ember van!
 9. Cyberpunkra lenne érdeklődő? Mondjuk egy teljes modulra ha lesz rá idő, nem úgy mint tavaly?
 10. Hello! Szerintem 1 embert én is fel tudok venni BP.-n. Max 2 öt, de akkor szűköse leszünk...
 11. DarkGOD

  Csapatok

  Team Gizka DarkGOD* CHG Tsoppie Tsoppike
 12. DarkGOD

  Egyéb programok

  Én nyitott vagyok az új szerepjátékokra, szóval meglehet, hogy csatlakoznék! Ezt így előre nem tudom megmondani, de van rá esély, szóval egy monológot a játékról mindenképpen meghallgatnék! Csirió! Hát mindíg jó valami újat kipróbálni, várlak szivesen, ha tudsz esetleg szerezz egy alapkönyvet és nézd át, de az sem baj ha nem.
 13. DarkGOD

  Egyéb programok

  Hajjaj, nincs túl sok érdeklődő, pedig a CP jó alternatíva a fantasy után.
 14. DarkGOD

  Egyéb programok

  Igen, gondoltam rá, csak legyenek érdeklődők, 1 már van akkor.
×
×
 • Új...