Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Con Salamander

Főmágusok
 • Hozzászólások száma

  3 235
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Hír hozzászólás Con Salamander által közzétéve

 1. Szia,

  szerintem a világleírások onnan is használhatóak, a játéktechnika az, amiben az ETK és a KESZK lényeges: kétfokú képzettségrendszer, tíz főérték, és ottani képzettségek. Ezekkel felvértezve is lehet szerintem Enoszukén mesélni, felhasználni a könyv irodalmát. Vagy te esetleg pont valami játéktechnikai részre hegyeznél ki egy modult? (Teszem azt kardkirántás művészete? :) )

  Üdv

 2. On 02/10/2017 at 9:00-kor Egidius írta:

  Sziasztok, úgy hallottam a következő (Februárra tervezett) verseny ugyanezekkel a karakterekkel, innen Erionból indulva játékidőben kb 1 hónap múlva indulna. Addig a mi csapatunk játszana ezekkel a karakterekkel egyet kettőt.

  2 kérdés ezzel kapcsolatban:

  1. A köv modulba belefér, ha max 1 szintet lépnek addig a karakterek (kicsi rá az esély, de hátha tudunk annyit játszani).

  2. A mostani mese szálaihoz/szereplőihez (főleg ahhoz a másik gladiátoriskolát vezető kopaszhoz, akivel mi nem is találkoztunk :) ) mennyire kötődik majd az akkori mese? Le lehet zárni a mostani Korai Öröm meséhez kapcsolódó szálakat teljesen?

  Kösz a választ! 

  Szia,

   

  Ezeket a kérdéseket talán jobb, ha a farkasodú csapatának teszed fel, az ő oldalukon (vagy facebook-oldalukon). A rendezvényt ugyanis nem mi szerveztük, a modult sem mi írtuk, arra pedig semmi garancia nincs, hogy az élménybeszámolók hozzászólásait ők is olvassák.

   

   

×
×
 • Új...