Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Eleinor

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  301
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Eleinor

 • Rang
  Térítő

Legutóbbi látogatók

528 adatlap megtekintés
 1. Üdv Mindenkinek! Húúú...évek óta nem jártam erre, korábban is leginkább csak "vendégként", beleszólva egy-két dologba itt-ott .Örömmel látom, hogy közben megújult az oldal - reggel még azt hittem talán már hűlt helyét lelem - és előnyére vált, bár halkan mondom csak, nekem a régi is nagyon-nagyon ...szóval Gratula!Szép munka! ( Külön köszönet Antailnak...akinek a síron túl is van hatalma ) Shei Shi'enn
 2. ...különös érzés, belépni újra ide...még akkor is, ha azt mondod, hogy a Temető én vagyok...ez itt Shei Shi'enn világa...valóban...mégis...valami megváltozott...valami elveszett...hogy mi is az, nem tudom...talán a varázslat, ami egykor belengte ezt a helyet...vagy belőlem hiányzik valami?...most minden nagyon távolinak tünik...
 3. Shei Shi'enn sokáig állt némán, mozdulatlanul. Az emlékek iszonyú teherként nehezedtek az ő vállára is. Lassan mégis rászánta magát és elindult a lovag felé.Megállt mellette, s könnyeivel küszködve szólalt meg végül: - Erősnek kell lenned. Az élőknek szükségük van Rád.
 4. Shei Shi'enn figyelmesen végighallgatta Blue-t, majd halkan megszólalt: - Kissé zavarosnak tünik amit mondasz, de bizonyára meg van az értelme mindennek ami "Velünk" történt a múltban, s történik most és ez után...Nem hiszem azonban, hogy bárki a lelke mélyén gonosz tudna lenni...Lehet, hogy ez túlzott naivitás a részemről, de akkor is így gondolom. Ami a kardot illeti... örülök, hogy újra az enyém lehet, és amint alkalom adódik "kifaggatom" Graim mestert, kíváncsi vagyok a történetére.
 5. "Szemed egyszer majd rányílik a világra. Rádöbbensz, hogy milyen egyszerű, S te is milyen egyszerű vagy. Az egyszerű szép és szabad. Akkor majd szabad leszel, s Félni fogsz." /Ragnos/
 6. Shei Shi'enn meglepetten nézett a távozó lovag után, nem értette hová készül máris, majd Bluera emelte tekintetét,addigra világossá vált, hogy mi is ez a kis közjáték, s bólintott: -Ha "kell", akkor mondd. Hallgatlak!
 7. Shei Shi'enn öröme, hogy újra látja a lovagot, és főleg, hogy élve látja, nagyobb volt, mint a "rémület" amit a látványa nyújtott abban a pillanatban mikor megérkezett.Arra nem is számított, hogy hozott magával valamit neki. Arról viszont már rég lemondott, hogy saját kardját újra kezében tarthatja.Bár nem kedveli a fegyvereket, ez a kard más...éppen ezért meghatódva vette át a rég látott fegyvert a lovagtól. -Köszönöm!-ennyit mondott csak, bár ennél sokkal többet szeretett volna, de nem talált szavakat. Szemeit kérdőn emelte a lovagra, és némán várta, hogy amaz mesélni kezdje, mi történt miut
 8. Shei Shi'enn arca kissé elkomorult, szemeiben a fájdalom tompította a korábbi csillogást. - Nem...nincs családom...már nincs.Egyszer talán, mesélek majd, de még nincs itt az ideje.Még nem vagyok elég erős, hogy beszélni tudjak róla, és amúgy sem szivesen mesélek magamról.
 9. Örülök annak ami kikeveredett ebből a témából. Különösen örülök annak ,amit Takeda írt. Egy biztos: mostanában "túl" sok minden történt úgy ahogy gondoltam, vagy szerettem volna. Jó és rossz is egyformán.A véletlenekben nem hiszek, rajtam kívül álló, nem közvetlenül tőlem függő dolgok alakultak "kísértetiesen":roll:... Azt a MÉMes fejtegetést nem olvastam végig...bevallom feladtam...kissé "zavaros" volt nekem :roll: Riyena Quarrath: lehetőségünk van feldobni egy másikat Hát rajta ! :wink: Üdv. Eleinor
 10. Szia Takeda ! Rég láttalak... Mit gondolsz arról, hogy a félelem, mint energia, s az energia anyagiasul, ennél fogva a félelmeink valóra is válhatnak akár? Vagy éppen fordítva. Ugyanígy történnek meg velünk a jó dolgok is. Pl. különös módon, teljesülnek az ember kívánságai. Eleinor
 11. Shei Shi'enn igencsak megnyugodott e szavak hallatán.Az, hogy Blue élete "rendben" van örömmel töltötte el a lelkét. - Igen, emlékszem mit mondtam legutóbb a felelősségről, és arra is, hogy Te hogyan vélekedtél ebben a kérdésben. Örülök, hogy mostmár elég erős vagy ahhoz, hogy másokért felelősséget tudj vállalni. Örülnék neki, ha Õket is bemutatnád alakalomadtán. Elválni pedig, én sem szeretnék mostmár Tőled.
 12. - Értem amit mondasz, és megértelek.Bár ami a felelősség dolgot illeti...elsősorban magadért vagy felelős, és ezt meg kell érteniük másoknak is, ha fontos vagy számukra. De, úgy érzem szeretnél valamit mondani még. Baj van talán?
 13. Antiszhenész mondása volt: "Jobb a keselyűk, mint a hízelgők közé kerülni, mert az előbbiek csupán a holtakat, az utóbbiak viszont az élőket falják fel." (Diogenész Laertiosz)
 14. Furcsa látványt nyújtottak így ketten, egymás mellett haladva a sírok között...nem szóltak egy szót sem, de mindketten tudták, hogy erről a "dologról" már nem fog többé szó esni közöttük.E közben Graim, valahonnan a kápolnából, szerzett egy átmeneti gúnyát, egy leplet, Blue számára, amivel elfedheti testét.
 15. -Üdvözöllek! Szeretném ha csatlakoznál közénk. Nem hibáztatlak a múltban elkövetett dolgokért, egyébként is "megfizettél" érte.Nem kell félned tőlem.
×
×
 • Új...