Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Lord Gwain

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  38
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Lord Gwain

 • Rang
  Kalandozó
 • Születésnap 1988/02/14
 1. Gharum, miután bólint a lentieknek, csalódottan ballag vissza a fogadó lenti részébe. Gyűlölöm a mágiát, meg az összes holmit, amitől egy egyszerű ember gyorsabb nálam!- fortyog magában. Mikor leér, éppen hallja az utolsó mondatot, így meggyőződik róla, hogy korábbi megérzései helyesek voltak. Odalép a fegyveresek gyűrűjéhez, persze nem túl közel, és megszólal: Nagyuram, sajnos a merénylő elmenekült, de a szagát örökre az emlékezetembe véstem! Így vagy amúgy, de meglakol tetteiért. Mivel más sem láthatta ki volt a merénylő, Gharumnak van egy kis előnye, ha valaha is a nyomára akarunk akadni. Így talán őt fogja alkalmazni elsőként Beris, hisz mivel figyelt, ezt most már tudom, láthatta, a reakcióimat idebent. Ezen gondolatokkal elmerengve várja a fejleményeket.
 2. A merénylő odafent menekül kiáltásra Gharum, visszazökken a jelenbe, és érzi, hogy felpörög benne valami. Az újonnan érkezettekre már nem is figyel, megpróbál hatalmas szökkenéssel a lépcső felé venni az irányt. Alig vesz lendületet, majdnemhogy helyböl rugaszkodik el, átrepülve egy asztal, és az asztalnál ülők felett, majd tigrisbukfencben (avagy Khálbukfenc) érkezik. Az elöbb megszerzett lendülettel, ahogy áll fel a bukfencből, ugrik tovább, így talán két ugrásból a lépcsőn járhat, ha senki nem reagál elég gyorsan, hogy megekadályozza (bár nehéz dolga lenne, megállítani egy 150 kilós macskát). Ha felért, rögtön a merénylőt keresi, itt nem tud füst, és más emberek közé bújni, mivel más nemigazán volt az emeleten, mélyen beleszagol a levegőbe és vadászösztöneire hagyatkozva ered a gyilkos nyomába. (Ha már kijutott volna az ablakon, Gharumnak nem gond akár 10 métert is ugrani, futva pedig még nem akadt ellenfelére, aki hosszútávon gyorsabb vagy kitartóbb lett volna nála.)
 3. Gharum megáll, kihúzza magát, és az újonnan jötteket nézi. (Épp idelye-gondolja magában, most talán, kiderül, hogy ezek a gyilkosságok, komolyak, vagy csak a jelenlévőket tesztelték.) Reméli, ha figyelték (mint már korábban érezte, hogy mintha valaki figyelné), jó a véleményük róla és ha nem Beris fekszik ott holtan, akkor őt és barátját béreli fel. Lehet, hogy elkéstek uraim, ha jól sejtem az igazi tettes, megszökött ebben a nagy felfordulásban.
 4. Üdv. Pontosítok: Autó 5 személyes. Dave-el indulunk ketten Balatonfüredről, így 3 személyre marad hely. Visszafele pedig, Manndil is jön velünk Budapestig, ahol Dave is kiszáll, illetve egy fő gyorsan lefoglalt helyet visszafelé egészen Füredig Pm-ben. Cats, amúgy is várom, hogy jelentkezz már a pszi készüléken, hogy beüljünk egy tavernába sztorizgatni.
 5. Mivel Gharum látja, hogy az ajtó bíztoosítva van, más irányokba kezd figyelni, ablak, hátsóbejárat, lépcső, illetve a söntés, és a mögötte lévő ajtót figyeli, senki nem juthat ki innen, míg le nem nyugodtak. Reméli, ha nem kötekedik, belé se nagyon mernek kötni (persze továbbra is figyel a védekezésre, és vet egy pillantást barátjára, hogy nem-e ütötték már ki, vagy inkább csak az italát menti), így inkább megvárja türelemmel, míg le nem fáradnak a harcolók, vagy eszméletlenre nem verik egymást.
 6. Hello! Szintén utitársakat keresek, autóba. Balatonfüred -> Budapest -> Selyp 2-3 személynek lenne hely, akár köztes területen is becsatlakozhat, hogy enyhítsük az utiköltségeket.
 7. ELÉG LEGYEN A BALHÉBÓL!- próbálja bömbölő oroszlánhagján túlövülteni a társaságot. Ha most összeverekszünk, elmenekül az igazi tettes a zűrzavarban! Nem üt vissza senkinek, csak is a védekezésre koncentrál, és a kijárat felé igyekszik, hogy, senki se távozhasson.
 8. Gharum, a megemelt fickót kezdi motozni, ruháját fürkészni, nem-e véres, ha nem talál nála semmit, leengedi. Na emberek, mindenkit átkutatok, és megvizsgálok, szépen marad mindenki a helyén! Mivel, túl feltünő lettem volna elkövetőnek, így most átveszem a nyomozás irányítását. Hatalmas izmai megfeszülnek, tartása a vadászó macskáé, tekintetén látszik, nem tűr ellenkezést. Ha az emberek tűrik, elkezd tüzetesen átkutatni mindenkit, megnézi, megszagolja a ruhákat, nem a véres, és figyeli az emberek reakcióit. Természetesen azokkal kezdi, akik nem ültek éppen az eset megtörténtekor. Amennyiben kitör a zűrzavar, vagy fegyvert rántanak, a vérontást próbálja megakadályozni, nem bocsátkozik harcba. Eonor, ide gyere, és segíts nekem átkutatni az embereket, mivel te még mindig nem emelted fel a segged!
 9. Gharumot, nem most szedték le a falvédőröl, aki meggyilkolta, a nemest, biztosan profi volt, nem marad kezében tőr, és nem menekül az ajtó felé, viszont annál inkább próbálja más gyanúsítgatásával elterelni magáról a figyelmet. Akinek meg tőr van a kezében azzal biztosan foglalkoznak a többiek is. Ezen gyors gondolatmenet után, azt próbálja nyakánál fogva megragadni és a padlótól elemelni, aki az ajtó felé mutogat. Közben gyors pillantást vet Calford tőrére, van e rajta vér, illetve, hogy bele lett e törölve nagy hirtelen valamilyen ruhadarabba egy véres tőr. Megpróbál jó szaglására hagyatkozni, hátha kiszúrja ebben a nagy zűrzavarban, ha valakinek gyanús, vagy vérszaga van.
 10. Az eset láttán, az asztalt feldöntve ugrik a nemes irányában, elsodorva, mindent és mindenkit, aki az utjába kerül. Akit tettesnek látott, vagy vél, megpróbálja, lefogni, és a gyilkos fegyvert keresi, a gyilkossal együtt. Vadászösztöne talán megsegítí. (Ha kell, a nemes mögött legközelebb lévő két embert is fél kézzel földre kényszeríti.) A gyilkos nem hagyhatja el a fogadót, de köztünk sem maradhat! - kiáltja a tömegbe.
 11. Akkor én nyertem mint egyetlen induló?
 12. A khál, nyugtalanul szemléli az eseményeket. Lesz ami lesz, Beris biztosan helyesen fog dönteni, és bár barátom néha kicsit iszákos, nagyon tehetséges. Én pedig, kuriózumnak számítok a kalandozók között, szinte biztos vagyok benne, hogy rám esik a választása, nálam rátermettebet és megbízhatóbbat nem fog találni Ezen gondolatok kicsit megnyugtatják, majd figyelmét inkább a tavernában lévő csinos hölgyekre tereli. Talán mostanra már eléggé megszoktak, hogy Eonor elkezdje puhítani őket, és akkor megkezdődhet a csábítás, bár a kalandozó hölgyek talán nem olyan egyszerű teremtések mint a faluban a parasztlányok, node egy nő kíváncsisága néha egy macskáét is felülmúlja. Elővesz egy fésűt, és hatalmas sörényét fésülgeti, miközben próbálja elkapni a fogadóban lévő hölgyek tekintetét. Az a szépfiú, biztos nem lehet elég okos, hogy egy isten szólgálójával próbálkozik, hiszen ezek legtöbbször érintetlenek, és azok is akarnak maradni. Sosem értettem, mi viszi az embert ilyen útra, dehát ki érti az embereket, a nőket meg aztán végképp. A fésülgetés közben, a szemfüles kalandozók, észrevehitk, hogy rejtett ügyes mozdulattal, valamit cseppentett a fésüre. A jobb orral rendelkezők, pedig finom rózsaillatot észlelhetnek a fogadó, fülledt levegőjében.
 13. Figyelmesen szemléli a jelenetet, ha bármi történne, biztosan közbe tudjon lépni és megakadályozni. (Ha itt valaki kardot ránt, mire kihúzza, már mögé is kerül, hogy azonnal lefogja, és elejét vegye a rendbontásnak.) Eközben, halkan de még nem suttogva, barátjához szól: - Nézd meg ezt a fiatal nőt, szerintem gyönyörű, nem semmi a falunkbeli lányokhoz képest. Szerinted mit szólna egy nagykandúrhoz? (aki figyelt, halhatta a megjegyzést) Barátja szemében fény gyúl, és már terveli is, hogyan lehetne, a terembe lévő nők közelébe férkőzni, amint elcsitulnak a kedélyek.
 14. Most már értem, miért mondta, hogy még egy ember meghal ha felolvassuk azt a levelet, gondolom a futár, nem is futár volt, csak valaki aki az életét áldozta, hogy urát figyelmeztesse. Remek ember lehetett, az apám jut eszembe róla, én is így cselekednék, csak talán megpróbálnám uram megmentése mellett a túlélést. Ádázan figyeli az emberek cselekedeteit, ha most valaki le akarna lépni, biztosan, elárulná magát. De talán ha csak a reakciókat figyeli, mindenesetre figyel barátjára nehogy valami ostobaságot csináljon, de úgy látszik el van a borával. A papok, folyton csak fújnak egymásra, nem is értem, hogy emberek, hogyan lehetnek ennyire bolondok, hogy holmi láthatatlan erők végett folyamatosan egymásnak essenek. Az istenek nevében sokkal több gyilkosságot követtek már el, mint minden mást összevonva, de majd talán egyszer felnőnek. A nagyon figyelmesek vehetik csak észre, hogy Gharum, mégjobban a társaságra öszpontosítja minden érzékszervét, még a veleszületett veszélyérzékét is próbálja figyelni, mit sugall számára. Gharum továbbra is ül, figyel, és néha a füle tövét vakargatja.
 15. Milyen vidám kis társaság, de legalább az én jelenlétemet már megszokták. Mindenki azt a hármat lesi, mostmár fúrja az oldalamat a kiváncsiság. A másik kettő, meg "elkiséri a hullát" hát mi sem most jöttünk le a falvédőről, vagy ezt csak én gondolom így? Figyelmét kifejezetten a hármasra fordítja, hála vele született adottségoknak, akár egy szunyogot is meghallana, most a teremben, vagy a legkisseb pisszenést. Nem, nem fognak többet titkolózni előtte.
×
×
 • Új...