Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Dekker

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  190
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Dekker

 • Rang
  Ynev hőse
 • Születésnap 1985/03/06

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Pap
 • Mi a kedvenc regényed?
  Brandon Hackett - Isten Gépei
 • Mi a kedvenc szerepjátékos idézeted?
  Tudom, most jön az, hogy ti elkezdtek kínozni, de mi nem tudunk semmit.
 • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
  Ars magica
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  ~2000
 • Van-e állandó csapatod? Hol? Keresel/biztosítasz-e esetleg játéklegetőséget?
  Van, Szegeden.

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Természetesen el lehet futni előle... ha megengedi. De neki úgysem kell látni ahhoz, hogy elpusztítson. Vagy rosszabb.
 2. Természetesen. A felszabadult sírgödröt újra betöltöttük.
 3. Rendben. Nem szégyen az, ha valaki megfutamodik egy mérhetetlen vén elől.
 4. A történet szerint itt is van elmegyógyintézet (a legyőzött karakterek hátoldalán) - csak itt már nem sétál ki onnan senki. A párszor meghalást meg kell próbálni minimalizálni. Mivel sokan játszunk, elég kevés lesz a plusz karakter, és ha elfogy akkor a mérhetetlen vén türelme is elfogy.
 5. Mivel az egy másik játék, másik világ, így a válaszom egyértelmű nem. De egyezkedhetsz a többi játékossal.
 6. Vicsorogva ugyan, de Azathoth elfogadta felajánlásodat. Felírtalak.
 7. Ok, jól fognak lakni a dögevők. Felírtalak.
 8. Akkor te már tudod a dolgod. Felírtalak.
 9. Szép jó reggelt! Idén az Eldritch Horror (http://diceandsorcery.blog.hu/2017/03/25/eldritch_horror_tarsasjatek_kapuzarasi_panik) című társasjátékot visszük a táborba, és ehhez keresünk 6 bátor botor nyomozót, akik csatlakoznának hozzánk borsot törni egy mérhetetlen vén orra alá! Amire készülni kell: Kooperatív társasjáték Lovecraft világán. 30+ oldalas szabálykönyv, amelyet megpróbálok 45 perc alatt elmagyarázni. A játékidő 2-4 óra. Kezdők esetében akár több is. Az esetek többségében a nyomozók vereségével és a világ teljes pusztulásával végződik. Ha ezzel nem sikerült eltántorítanunk, akkor téged keresünk! Időpont: Szombat, 14:20-tól. Játékosok: Neko Dekker Shordanus Crowstone __Zoli__ Dugó Wolf Jadis Jelentkezni itt, ebben a fórumban lehet.
 10. A trónok harca táblás társasjátékhoz keresek idén is jelentkezőket. Az időpont 15:00 az alternatív szerepjátékok délutánján. Tudom, ez nem szerepjáték, de ha valakinek ehhez van kedve, hát miért ne. A helyszín jelenleg még nem fix, elég lesz nekünk egy nagyobb asztal, úgyhogy azt javaslom, hogy találkozzunk az érdeklődőkkel 15 órakkor az emeleti zsibongóban. A játékot 3-6 személy játszhatja, így előre kérem jelentkezzen itt, aki játszani szeretne. Várható játékidő 2 óra (+1 óra szabályismertetés). (A képeket nem én készítettem, de tényleg erről a játékról van szó. Az első kép termékmegjelenítést tartalmaz.) Jelentkezett játékosok: - Crowstone - Wolf - Mosquito - Batka - Renegát - Dekker
×
×
 • Új...