Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

nekdolan

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  486
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Minden, amit nekdolan tett közzé

 1. Én csatlakoznék csak már láttam a mesét
 2. nekdolan

  Élménybeszámolók

  A mi csapatunk, beleértve engem is, nagyon jól szórakozott, és azt hiszem a mesélőnk BigMac is jól viselte az agymenéseinket. Sajnos a modulra nem sok időnk maradt, de azt hiszem a helyzetünkből adódóan ez másképp nem nagyon történhetett. Külön köszönet Erikának, aki az első nap beállt közénk kalandozni, és a karakterem nevében elnézést kérek a kő ellopásáért, a kutya miatt, a bukó drótért, a testőröm pofonjaiért és a fejvadászok miatt. Köszönöm a csapat többi tagjának, hogy eljöttek, és külön köszönet Pistikének a folyamatos üzemanyag ellátásáért (Meg Cats nek a teáért). Köszönet Krisztiánnak a Zombicide játékért, Dekkeréknek a gyilkosos játékért, Tetrának a TTK kalandért és Tao (és Hullának) nak a modulért meg a meditációs zenéért. Valami Age is volt uccsó nap, de akkor már annyira kóma voltam, hogy nem sok maradt meg belőle . Majd megszerzem a szabálykönyvet és akkor elkzedhetünk valami életút szerűt, ha mások is szeretnék. Köszönet továbbá CS-nek, Cz-nek és Antailnak a szervezésért. A szállás sztem jó volt. Ki lehetett ülni meg minden. Kaja tekintetében én túl igénytelen vagyok ahhoz, hogy vélményt mondhassak, de a konyhás nénik rendesek voltak.
 3. Jah, akkor HP köll EDIT: amúgy nem sok értelmét látom ezeknek a rövidítéseknek
 4. TTK_nekdo_tengeresz2.txt
 5. Tud majd úszni. Nekem ez a lényeg.
 6. Nem akarok nagyon az élőszent alatt lenni rangban, úgyhogy leszek egy shadoni flottilla visszavonult kapitánya.
 7. a vérfarkasok álltalában nincsenek egyedül
 8. nekdolan

  Ynev országai

  Két harc között inkább papi gyógyítást tudok elképzelni. Gondolom mindenki hozza a sajátját. Sztem pszí nem megengedett. Tiadlanban van rendes paplovagrend is. Szerintem a harcművészek nem vesznek részt a lovagi tornán. Az életfilozófiájuk is más. Én dobatnék állóképességet minden nagyobb ütés után, amíg az egyik össze nem esik, vagy fel nem adja. Alapvetően nem illik a harc az elfogásért a lovagok stílusához. Ők nem Nertonok. Sztem erre kicsi az esély Yneven, ha csak eleve nem halálra megy, mint bizonyos gladiátorviadalokon. Sztem elég nagy szemétség lovagot lefegyverezni, ha az egyáltalán lehetségesnek tekinthető. Fegyvertörés inkább. Sztem lovag elővenne egy pót fegyvert. Azt még el tudom képzelni, hogy a lóról leugrik a másik lovag, ha az egyik leesik, de azt hogy eldobja a fegyvert azt nem. Inkább ha földre kényszerül az illető és a szeme közé szegezi a kardot az ellenfél. A torok eléréséhez nagyon komoly cselezés vagy bírkózás kéne, hogy az opponens ne tudja elkerülni.
 9. Mivel szerdán az ebéd és a tábornyitó között van egy közel 5(!) órás szünet, meginvitálok minden táborlakót egy One Night Werewolf partira. A játék nagyon egyszerű (sokan már ismerik), könnyen be lehet szállni, és könnyen lehet ki szállni is. Egy játék 5-10 perc kb. Játékosok száma 3-10 fő de mivel van jó pár társasom az egész tábort el tudom látni kártyákkal, ha kell. A játék fél úton van a maffiás játék és az Among Us között. Annyi a különbség, hogy One Night Werewolfban egy körből áll az egész meccs, ezért nincsenek úgymond kiesők. Minden körben kiosztunk mindenkinek egy titkos szerepet, aminek az akcióját titokban az illető éjszaka végrehajthatja, és nappal a nem farkas játékosok célja, hogy legalább egy vérfarkast megtaláljanak, ami alapvetően egy 5 perces kötetlen diskurzus keretében történik. A következőket hozom: One Night Werewolf és Daybreak + kis kiegek One Night Vampire One Night Alien One Night Super Vilians Azt, hogy ki narrál és milyen nyelven majd ott döntjük el. A sima One Night Werewolf -ot itt nézhetitek meg:
 10. A Kalandozók Szerepjáték Délutánja, hogy fog működni? Perp látok kettő (vagy egy, ha AGE nem ide tartozik) témát. Szerintem ezeknek külön hely kéne, főleg mert ha jól olvasom ez kötelező program lenne...
 11. @Dekker végigjártad a hivatalos szerveket? Online és kormányablak is működhet. Amúgy, ha azt mondod elvesztetted, akkor kaphatsz újat, de ha még el sem küldték akkor nem fogják engedni . Tudtommal csak oltási kártya az amit elfogadnak.
 12. Majdnem kezdőként én is jelentkezem, de ha valaki kitúr, akkor úgy legyen.
 13. nekdolan

  Dumaterem

  Táborban álltalában a nicknév a trendi, de én még azokat is el szoktam felejteni két tábor között
 14. nekdolan

  AGE

  Én is Biztos vagyok benne, hogy Duncannek semmi baja nem lett
 15. Mi van akkor, ha a kalandozó olyan hitű, aminek nincs papja az adott országban? Nem kérhetek egy Antoh paptól egy pszí pajzsot? Amúgy a karakterem egy rendkívül gazdag Dzsad. Lehet, hogy nem tud minden paraszt a pszí ről de szerintem bizonyos körökben tisztában vannak az Ynevi mágia természetével és veszélyeivel és, hogy hogyan lehet védekezni ellene. Igaziból nekem az a kérdéses, hogy in game, hogyan kér meg egy kalandozó egy papot, hogy építsen neki pajzsot? Mert, hogy áldást kér az rendben van, de hogy pajzsot hogyan kérne arra ötletem sincs. Lehet érdemes egy Sámánt találni és felhurázást kérni pajzs építés helyett
 16. Felbérelek egy másik papot, hogy átkozzon el XD
 17. Engem az érdekelne, hogy hogyan kell azt szerepben eljátszani, hogy a kalandozóm odamegy egy városi (NJK) paphoz, és megkéri, hogy építsen neki egy statikus pszí pajzsot esetleg pénzért cserébe XD. Van-e egyáltalán ilyen szolgáltatás Yneven ?
 18. Valami routing probléma. Amíg @Antail nem oldja meg használjátok ezt: https://nekdolan.github.io/meregkeveres
 19. nekdolan

  Mágia

  Én úgy emlékszem, hogy a kegy pont sokkal viccesebb mint a mana pont
 20. Nem kiegészítő vagy hárító fegyver és nem is pajzs. Alkarvédőhasználat meg nincs képzettség. Bennem sosem merült fel, hogy kell hozzá képzettség. Olyan, mint a fevadászok extra sebzéspontja vagy a gladiátorvért. Van és kész.
 21. @Daelonén úgy emlékszem a fejvadászoknál (ETK) van ilyen opció, de nem hiszem, hogy karialkotó perp tud ilyet
 22. Mellébeszlést a bárdok rúnás alkasztjai nem kapják meg perp. A standard kasztok jónak tűnnek. Hogy most valójában az alkasztok meg kell-e hogy kapják vagy sem arról lehet vitázni...
×
×
 • Új...