Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

nekdolan

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  314
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Minden, amit nekdolan tett közzé

 1. nekdolan

  Dumaterem

  Könyvből nehéz megtanulni vezetni. Persze nem árt de a puding próbája mindig az evés. Szerintem nem érdemes ilyen komoly igényeket támasztani magaddal szemben. Mindenki volt kezdő, meg aztán akinek jó a hozzáállása az aligha rontja el a játékot. Azért kezdésnek mindenképp a játékosi pályát javaslom és aztán, ha már azt érzi az ember akkor jöhet a kalandmesteri szint. Játék alatt az ember meg tudja figyelni, hogy a kalandmester hogyan irányít meg hogy mi hogy működik. Visszatérve a félelfekre. A kártyák alapján nem nagyon van szakálluk: https://lapkereso.spacebar.hu/?race=11&page=1
 2. Úgy emlékszem volt egy olyan verseny, amikor több iskola összegyűlt, hogy összemérjék tudásukat. Azt el tudnám képzelni mesében. 100 npc kicsit sok nekem. Persze ettől lesz érdekes. Esetleg egy másik iskolát is ki lehetne dolgozni. Csak úgy poénból.
 3. nekdolan

  Élménybeszámolók

  És ne feledjétek ...
 4. nekdolan

  Élménybeszámolók

  Szállás: Kaja rendben. Korrekt fürdőszoba, és volt mindig meleg víz. Mi mást is kérhetne még a táborozó? Modul: Sztem jó volt (elméletileg már fenn van az oldalon) Kaland: Nálam valamennyire adott volt a motiváció. Pyar csapat, de érdekes módon a krániakkal paktáltak le először, de a végén valamiért mégis őket hányták kardélre. A csapatban volt egy medve (yllinori), aki lebirkózta az aszisz óriást és felaprította a sivatag homoki elf lakosságágának jelentős hányadát. Persze harci lázban majdnem nekiesett a krániaknak is, de hát ilyesmi mindenkivel előfordul. A galradzsa pap lebratyizott a nomáddal, vagy inkább a nomád bratyizott a galradzsa pappal, valamelyik a kettő közül, de aztán elfutott mert megijedt a bedrogozott medvétől. A tolvajunk rendre hátba lőt mindenkit. Még a menekülő dzsadokat is, akit a többiek elengedtek. Bónusz pont jár neki. A krad paplovag többnyire tárgyalt, vagy áldott, gyógyított és néha megcsiklandozta az ellent. Alapvetően szerintem jól szórakoztunk és a csapat is jól teljesített. A társasozást nagyon élveztem. Az a dolgos, fertőzős társas nem volt rossz. Meg is fogom venni, amint eszembe jut mi a neve.
 5. Itt lehet kérdéseket feltenni.
 6. nekdolan

  Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  Rendes harcértékkel működik
 7. nekdolan

  Általános beszélgető

  Az ilyesmit jutalmazni kell. Majd adok egy tábla csokit ... Gánton.
 8. nekdolan

  Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  @Atrasko nem kapja meg a kp-t a karakter.
 9. nekdolan

  Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  @Atrasko nem kapja meg a dzsenn-ek pszí képességeit. Olyan mintha sima ember/dzsad lenne. A dzsennek első szinten kapják a pszít, de ha addigra már kiszakították a dzsenn társadalomból akkor már nincs ki megtanítsa. Én legalábbis így értelmezem.
 10. nekdolan

  Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  Amennyibe egy négy kerekű harci szekér: 100 arany .
 11. nekdolan

  Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  1: Igen, ha a vándorló papra gondolsz 2: Ha neveltetés akkor olyan, mint egy kiszakadott amund, ergó nem kapja meg a különleges képességeket és nem lehet dzsenn fegyvere. A pszít a papi mágiával együtt sajátítja el. Egyedül a +2 Intelligenciát és esetleg a dzsenn nyelvet kaphatja meg. Így tudom engedélyezni.
 12. nekdolan

  Általános beszélgető

  Ne feledjétek a beküldési határidő ma 23:59
 13. nekdolan

  Játékok és programok a versenymodulon kívül

  Én hozom a szokásos One Night Werewolf társast a kiegekkel, de sikerült beszereznem valamit, amit szeretnék kipróbálni ha lesz érdeklődő (3-7 fő):
 14. nekdolan

  Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  Megnézzük. Addig is javaslom, hogy írjátok be manuálisan a 8. szintű bárdnak járó 360 (45*8) %-ot.
 15. nekdolan

  Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  A karialkotásból lemaradt a varázslóbot, úgyhogy egyenlőre itt pótoljuk. Minden varázsló megkapja 3. TSZ-en.
 16. nekdolan

  Hivatalos hírek a táborral kapcsolatban

  Elérhetővé vált az idei tábor karakteralkotása és a karakteralkotáshoz szükséges excel, valamint az első hangulatkeltő is. Üdv. nekdo
 17. nekdolan

  Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  Egy pendrive-on ami egy széfben van valahol a Bahamákon.
 18. nekdolan

  Élménybeszámolók

  Ha sötét bárdot hozol mindenképp játszd el a Rains of Castemeret mielőtt végzel valakivel. Én tervbe vettem, hogy a karakterem majd eljátsza a főtéren, amíg a többiek végeznek a herceggel, de sajnos nem jött össze pedig mekkora flash lett volna
 19. nekdolan

  Élménybeszámolók

  A szállás jó volt. Nem volt tömegnyomor és meleg víz is volt mindíg. Az ajtó se hullott ki a falból, mint legutóbb. A problémám a helyel csak annyi, hogy nincsenek nagyon meg azok a közösségi terek, ahol mindekibe bele tudott botlani régebben az ember. Az udvaron voltak ugyan sátrak, de mindegyik csak egy asztalravalót fedett le. Ha az egész udvar le lenne fedve, és lennének lámpák valszeg többen maradnának kinn és jobb lenne a hangulat is. Apropó lámpák. A legtöbb mobilis lámpából hiányzott az égő. Ezt mindenképp orvosolni kell. A kaja jó volt. A várakozás engem inkább csak a reggelinél bosszantott, mert ha nem jó ütembe jött az ember nem maradt tojás, meg zöldség stb.. és az újratöltést sem siették el. A mese jó volt, a mesélőnk is. Kicsit lassan kezdtünk és nehéz volt a csapat koherenciát összehozni. Ez annak is köszönhető volt, hogy a csapat egésze nem egy helyen lakott sztem. Túl sokat tököltünk olyan dolgokkal, amivel nem kellett volna, de sztem alapvetően jól szórakoztunk. A sötét bárdom hátba dobott egy Dreina papot egy láthatatlan tőrrel, szal valamit ő is teljesített. Sajnálom, hogy kimaradtam a FATE ből. Igaziból már nem emlékeztem a nevére sem, amíg nem láttam a többieket játszani. Majd legközelebb én is jövök, és hozok egy szokáshoz híven elmebeteg karaktert.
 20. nekdolan

  M.A.G.U.S. Patch

  Én szívesen hozok Főnixet.
 21. nekdolan

  M.A.G.U.S. Patch

  Engem érdekel, de karakterötletem még nincs
 22. nekdolan

  Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  Tehát nem véletlen hívják sötét bárdnak a ranagolita dalnokot .
 23. nekdolan

  Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  Abszolút látás működik, amikor a bárd a láthatatlanság varázslat hatása alatt van?
 24. nekdolan

  Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  Üdv, A KKK sötét bárdja nem található a karaktergenerálóban (hozzáadtam, ha valakit érdekel). Ezzel a kaszttal kapcsolatban a kérdéseim: Megkapja-e a sötét bárd a szintenkénti százalékokat hasonlóan mint a bárd? Ha megkapja, mely képzettségek közt oszthatók szét a pontjai? A bárd több százalékos képzettséggel kezd, mint a sötét bárd. NYT2018-karaktergeneralo_v223.xlsx
×