Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Cloud Strife

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  28
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Cloud Strife

 • Rang
  Kalandozó
 • Születésnap 1990/01/01
 1. Cloud Strife

  Melyik a kedvenc fajod?

  A KM az isten faj! Bármikor lenyúlhat hatalmas kezeivel és kiradírozhat valami oda nem illőt a történetben. Sőt még a múlt megváltoztatására is képes, a JK-ák pedig csak forgolódhatnak hogy most mi is történt, vagy mi nem történt. Ettől a ponttól kiindulva már babapiskóta a jövő és a jelen folyamatos megreformálása. Azután pedig ott vannak a félisteni adottságokkal rendelkező KM karakterek, vagyis a Kis Mészárosok. Õk a KM-nek mint isteni lénynek földi akaratának megnyilvánulásai. Ha egy JK valaha is sikerrel tudja felvenni velük a versenyt, akkor jönnek a KM kezei a radirral.
 2. Cloud Strife

  Melyik a kedvenc fajod?

  Jó-jó. tudom kicsit túl lőttem a célon. De nem minden Ó-elf született így , ezt egy szóval se mondtam. Viszont még az aquir-elf háborúk előtti időkben mikor még békésen éltek egymás mellett néhány nyitott gondolkodású Ó-elf megpróbált mágia segítségével kapcsolatot létesíteni a sokféle aquir fajjal. Ennek végeredménye lett például a sötételfek faja is. Legalábbis szerintem az első sötételfeket mágia hozta létre...
 3. Cloud Strife

  Melyik a kedvenc fajod?

  Ez mind szép és jó, de akkor mi új tagok már meg se szólalhatunk? Azért mert mi nem tettünk le még semmit az asztalotokra jobb ha befogjuk és inkább csak privátban beszélgetünk egymás között? Ugye nem gondoltad ezt komolyan??? Egy fórum arra való hogy mindenki megossza egymással a véleményét, Ynev világképét. Nálam például nagyon meghatározó szerephez jutnak az elfek. Közvetetten Sirenar beleszól az vörös hadurak dolgaiba, ha úgy jön ki a lépés. Elfendel ugyanígy beleszólhat Pyaron ügyeibe. Tudom ezzel kicsit túlerőltetem a játékban az elfek megnyilvánulásait. De amíg ez nem válik a játék kár
 4. Nem a név tartja életben a karikat. De mondjuk ritkán látok olyan neveket például hogy Béla, Jancsi és Juliska... Vagy véres Pista bácsi.
 5. Cloud Strife

  Melyik a kedvenc fajod?

  Biztosan. Szinte lehetetlen egy isten hívévé tenni.
 6. Cloud Strife

  Melyik a kedvenc fajod?

  Jó ötlet. Talán bele is építem a játékba, ha legközelebb játszunk a barátnőmmel.
 7. Cloud Strife

  Taba el Ibara

  Akkor én leszek talán az egyetlen ember ott. De csak kezdésnek indítanák embert hogy kitapasztaljam a szabályokat, játékot, stb.
 8. Cloud Strife

  Taba el Ibara

  Kíváncsi leszek rá. Mondjuk nekem mindegy, hogy amUNDOK vagy elfUNDOK-kal játszunk-e... Mert gondolom a parti tagjai egy oldalon fognak majd állni.
 9. Cloud Strife

  Melyik a kedvenc fajod?

  Hát... Igazából van egy Híró karink. Az amiről már beszéltem. De ő is embernek indult, csak aztán rátalált egy ősi mágikus szerkezetre, ami Ó-elfet csinált belőle. Tudom ebben semmi ráció nincs és nem csoda, ha most sok ember jó álmát töröm össze ezzel. De akkor ez egy nagyon is ésszerű és jó döntés volt. Aztán már tíz év telt el azóta és még mindig egy elf kölyök testében van a karakter emberi lelke. Mondanom sem kell, hogy nem kompatibilisak, de én ezt csak árnyaltan próbálom érzékeltetni. Most nagyon rosz káem vagyok? :S Vagy csak nagyon engedékeny... De mindenesetre a káemkedés nem nekem
 10. Ilyesmiken még soha nem gondolkodtam, de jó irányba vetetted most a képzeletemet 90 fokkal arrébb. Egy ilyen asztali szabályt simán támogatnák. Még ha kis táp is lenne benne, attól még jó. Mert ugyebár egy MF képzettség elérése általában nem kevés kp. És ha már mestere vagy annak a fegyvernek, pennának, kéznek, lábaknak, akkor már legyen könnyebb én azt mondom. Mint hogy alapfokra vennéd fel mondjuk a lefegyverzést/fegyvertörést... Kíváncsi vagyok még milyen szabályokat alkottatok. Eddig tetszik.
 11. Igen. Az az új tekercsek szerint is úgy volt/van. De például az új tekercsekben a papoknak és a bosziknak eléggé behatárolják a képességeit első TSZ-en. Mondjuk ott a többi is nagyon Low-Levelen indul. Mármint az ETK-hoz képest. Az új törvénykönyvről már ne is beszéljünk. Mert nekem is teljesen átláthatatlan volt, pedig elég sokat foglalkoztam vele. Akkoriban.
 12. Cloud Strife

  Taba el Ibara

  Tallaren kőtornya, az az a hely. Nem ott voltak benn a az elfek, mikor rájuk bocsátották az ősi varázst?
 13. Igaz, az új törvénykönyvet én se nagyon szerettem, nem is játszottunk vele sokat. De eléggé eltértünk a tárgytól. De így van, az ET-és kasztok voltak a menők, még akkoriban. Az új szabályoknál egyes kasztok szerintem tök kijáccatlanul maradtak, vagy csak a káemek nem tudták pontosan kiaknázni egyes kevésbé offenzív kasztok előnyeit.
 14. Nem tudom, én igazság szerint még nem néztem úgy szét. De majd rá goglézok. De jobb ismerősök közé menni mint az ismeretlenbe. :S Nézelődök-nézelődök, de kevesen vannak akik ETK szerint játszanának és ez itt a lényeg. Nem akarok a zavarosban halászni. ?.?
×
×
 • Új...