Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Andone

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  4
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Andone

 • Rang
  Felvilágosult földműves
 1. Sziasztok! Egy érdekes történetíró pályázatra szeretném felhívni a figyelmeteket! A lényeg, hogy egy középkorban játszódó történetet kell írni, egy olyan világban, ahol kezdetben mindent mocsár lep el. Két nagy szövetség harcol egymás ellen, a szövetséget kisebb régiókba szerveződő királyságok alkotják. A birodalmak kiépülése közben az uralkodók kérésére az Istenek erdőket, hegyeket és sík terepeket képesek teremteni. A történetben az Isteneken kívül kizárólag valós lények szerepelhetnek. [PRBREAK][/PRBREAK]Amit tartalmaznia kell: a világ eredettörténetét a két szövetség eredetét és konfliktusának okát harcokat a két szövetség között Fontos! A történet és a két szövetség közötti háború befejezetlen legyen! Egyéb követelmények: min. 5 oldal wordben (12-es betűméret, Times New Roman v. 11-es Calibri, 1,5 sorköz, 2,5-ös margó) max. 15 oldal a pályázat nyelve: magyar, angol vagy német A munkákat a feherandras91@gmail.com címre kérjük küldeni. Határidő: 2012.11.01. 00:00 A nyertes pályázók értékes ajándékokban részesülnek, illetve a legjobb pályázat anyaga egy online stratégiai játék formájában fog megvalósulni!
 2. Sziasztok! Egy érdekes történetíró pályázatra szeretném felhívni a figyelmeteket! A lényeg, hogy egy középkorban játszódó történetet kell írni, egy olyan világban, ahol kezdetben mindent mocsár lep el. Két nagy szövetség harcol egymás ellen, a szövetséget kisebb régiókba szerveződő királyságok alkotják. A birodalmak kiépülése közben az uralkodók kérésére az Istenek erdőket, hegyeket és sík terepeket képesek teremteni. A történetben az Isteneken kívül kizárólag valós lények szerepelhetnek. Amit tartalmaznia kell: - a világ eredettörténetét -a két szövetség eredetét és konfliktusának okát -harcokat a két szövetség között Fontos! A történet és a két szövetség közötti háború befejezetlen legyen! Egyéb követelmények: - min. 5 oldal wordben (12-es betűméret, Times New Roman v. 11-es Calibri, 1,5 sorköz, 2,5-ös margó) - max. 15 oldal - a pályázat nyelve: magyar, angol vagy német A munkákat a feherandras91@gmail.com címre kérjük küldeni. Határidő: 2012.11.01. 00:00 A nyertes pályázók értékes ajándékokban részesülnek, illetve a legjobb pályázat anyaga egy online stratégiai játék formájában fog megvalósulni!
 3. Sziasztok! Egy érdekes történetíró pályázatra szeretném felhívni a figyelmeteket! A lényeg, hogy egy középkorban játszódó történetet kell írni, egy olyan világban, ahol kezdetben mindent mocsár lep el. Két nagy szövetség harcol egymás ellen, a szövetséget kisebb régiókba szerveződő királyságok alkotják. A birodalmak kiépülése közben az uralkodók kérésére az Istenek erdőket, hegyeket és sík terepeket képesek teremteni. A történetben az Isteneken kívül kizárólag valós lények szerepelhetnek. Amit tartalmaznia kell: - a világ eredettörténetét -a két szövetség eredetét és konfliktusának okát -harcokat a két szövetség között Fontos! A történet és a két szövetség közötti háború befejezetlen legyen! Egyéb követelmények: - min. 5 oldal wordben (12-es betűméret, Times New Roman v. 11-es Calibri, 1,5 sorköz, 2,5-ös margó) - max. 15 oldal - a pályázat nyelve: magyar, angol vagy német A munkákat a feherandras91@gmail.com címre kérjük küldeni. Határidő: 2012.11.01. 00:00 A nyertes pályázók értékes ajándékokban részesülnek, illetve a legjobb pályázat anyaga egy online stratégiai játék formájában fog megvalósulni!
×
×
 • Új...