Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Garmacor

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  85
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Garmacor

 • Rang
  Kocsmák bajnoka

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Domvik pap, paplovag
 • Mi a kedvenc regényed?
  Garmacor, Jó széllel toroni partra
 • Mi a kedvenc szerepjátékos idézeted?
  "Akkor azt csinálom, hoooooogy.... Az nem jó... Roham!!!!" " Õőőőő ... Ide a nevemet kell beírni?"
 • Mi a legemlékezetesebb "utolsó mondatod"?
  "Dehogy szakad le az a függőhíd! Dehogy szakad."
 • Milyen szerepjátékos rendezvényekre jársz, jártál?
  Egy csapat szerepjáték tábor. Kalandozók krónikái szerepjáték verseny.
 • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
  Call of cthulhu, Ars magica
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  1995-96
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  ajánlották
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Domvik esetleg Arel
 • Van-e állandó csapatod? Hol? Keresel/biztosítasz-e esetleg játéklegetőséget?
  Igen van!
 • Mi a kedvenc sportod?
  Labdarúgás
 • Mi a kedvenc csokid?
  mind

Legutóbbi látogatók

484 adatlap megtekintés
 1. Nagyon jó lett az oldal! Gratulálok a készítőknek! Igényes!
 2. Sziasztok! Nem biztos, hogy jó fórumon érdeklődök! Arra lennék kíváncsi, hogy Yneven van-e olyan országok vagy területek, stb. közötti versengés SPORT terén mint pl. a Görög városállamok között az ókori olimpia? Ha igen valami elérhetőséget mondjatok már légyszi' !!! Köszi!
 3. Én játékosként nem használtam ezt a slan diszciplinát ebben a formában(harcra) másra se nagyon (néha lehet előfordult mindenre senki nem emlékezhet). Itt nem rád céloztam! Azt meg hozzá tenném, hogy nem csak kard-harcművésznek nem mesélsz hanem Amund, dzsenn, khál fajnak és varázsló, tűzvarázslónak sem. KARD/HARCMÛVÉSZ: Igényesen (legalább is gondolom) kidolgozott modul és az ezzel járó főellenség! Igyekeztem úgy megalkotni ,hogy azért megizzadjanak a játékosok vele! Utolsó harc : Kardművész -CHI HARC ,BELSÕ IDÕ! Én kértem elnézést! Persze mondhattam volna - Azt nem tudud megtenni!- De akkor már úgy voltam vele vitázzon a FAX ELVÉGRE NEM VITAEST! Tűzvarázslónak mesélek! Varázslónak meg csak akkor ha olyan ember játszik vele akit ismerek és tudom milyen a mentalitása és valóban varázslót játszik! TizenX év szerepjáték alatt nem is hiányoztak sem nekem sem a játékosok többségének! Amikor kitaláltam, hogy NEM MESÉLEK VARÁZSLÓNAK nem bal lábbal keltem vagy nehéz napjaim voltak! Egy hetet dolgoztam a modulon , az NJK-nek még a szemöldöke is ki volt dolgozva! Erre jött egy arc varázslóval ! Kellet a partynak nagy mennyiségű pénz és ő csinált basszus !!!Aranyat! Később! A kereskedők önként (némi "varázslói ráhatás") adták át a pénzüket neki! És hasonló guszta, varázslóhoz méltó cselekedetek voltak! Hát melyik varázsló az aki lealacsonyodik odáig? Megmondom !A JK varázsló! EZ CSAK EGY PÉLDA !De van a tarsolyban még pár eset! Ezt nem tarom szégyennek! Amund, dzsenn, khál Az én általam formált Ynevbe nem igazán illenek bele szereplőként. Persze távoli népek ősi legendáiban vannak rájuk utalások.... Ezzel az a baj ha versenyen Km. valaki ezt nem teheti meg. DE!!!!! MEGTEHETI! (Jaaa, hogy nem etikus? A belső idő chi harc sem túl guszta!) Max. nem hívják többet versenyre mesélni. És akkor mi lesz? Be néz a ló? Én ha leülök KM-ként a játékosaimat szeretném szórakoztatni nem pedig Vér Istvánokat XP-hez juttatni, hogy következő szinten még több lényt öljenek meg a bestiáriumból. De hát..... Ízlések és ......
 4. Ha ilyen célra alkalmazza a belső időt akkor én mint KM ugyanazzal a gyorsasággal állok fel az asztaltól és veszek búcsút a csapattól. Egyszer velem ezt a belső idős idiótaságot eljátszották már. Több modulomat nem fogja szét..... ni ez a hülyeség. Azóta soha nem mesélek harc-kardművésznek.
 5. Szerintem ezt a belső idős balfaxságot ne is elemezgessük...... Sem játéktechnikailag, sem morálisan nem látom értelmét. Vagy ha igen akkor - a barbár 17-es erő fölött mindenkit egy csapással pusztítson el - a gladiátor egy-egy elleni küzdelemben automatikusan győzzön (persze csak ha más kasztú az ellenfél) - a boszorkányok mana rááldozása nélkül MINDENKIT csábítsanak el 16- os szépség felett - legyen az akár egy érzelmi kőszikla Lehetne még folytatni. DE! Akkor az általunk szeretett játék VÉRPISTIKÉK és társaik játszóterévé válna.
 6. Lényeg, hogy Putyin Úrnak tetszik......
 7. Ha ezt "mesélő" engedélyezi akkor csak gratulálni tudok neki.......... Ha játékos szeretné csinálni, az a SZEREPJÁTÉK megcsúfolása! A harcos főkaszt értelmét veszíti. A belső idő alkalmazója bárkit legyőz. Ha én egyszer mesélőként ilyet engedélyeznék megkérem a játékosokat! Törjék le a székük egy lábát! Lehetőleg úgy, hogy a szög benne maradjon és azzal verjenek agyon. A testemet pedig egy mély kútba dobják! Soha ne találjon meg senki. A mesémen résztvevő "játékos" is számítson hasonló elbánásra! Ez egy vicc...................
 8. Ez igen! Na ezt nem fogja SOHA a harcrendszer normál módon szimulálni a MAGUS-ban. Vagy bármely más szerepjátékban.
 9. Garmacor

  Dumaterem

  Pont mostanában olvastam Lovecraft novellákat! Abban voltak jó mozzanatok! Az alien-könyveket viszont nem ismerem. Meg nézem! Van még két hónapom.
 10. Garmacor

  Dumaterem

  Köszi! De ! Modulom van. Nekem csak esetleges jelenetek, parázós mondatok, mozzanatok.... stb. kellenének. Tudod ! A kaja kész, csak a fűszer hiányzik! Egyébként próbálkoztam horror modulokkal is. Az a baj, hogy ott is csak a fő szálat adja meg az írás, színezni már a festőnek kell!
 11. Garmacor

  Dumaterem

  Sziasztok! Nem tudtam eldönteni, hogy melyik témába rakjam a kérdésem. Ezért- gondoltam- itt teszem fel. Nyáron megyek szerepjátékozni több napra. KM-ként fogok szerepelni többnyire és modullal kell készülnöm. Szeretnék egy olyan történetet kreálni amely' a fantasyt ötvözi a horror elemekkel. Kicsit "darkosra" venném. Viszont nem szeretnék bele tenni olyan elemeket, pillanatokat amik már lerágott csontnak minősülnek. Sok horror, thriller filmet és könyvet ismerek. Vannak nagyon jók, jók és kifejezetten pocsékok is. Az alap story már meg van. Vallási téma fűszerezve nyomozással és ősi titok leleplezésével valamint fény derül arra, hogy a nagyobb hatalmú vallási vezetők is esendőek. Nem szeretnék az Ördögűzőben vagy a Rítusban (bár mind kettő bajnok film) már elővett jelenetekhez nyúlni. Ha valaki tudna ajánlani könyvet, filmet vagy bármit ami hasonló témáról szól azt nagyon megköszönném! ui. Aki megy a táborotokba annak jó szórakozást és önfeledt kalandozást kívánok! Tisztelettel Garmacor
 12. Sziasztok! Kendath ! Ha jól értem mesélőt játszol az ülések alatt. Szerintem egy kráni fejvadász totál színvonalon kijátszva-mentalitás, életszemlélet stb.- 3 perc alatt tönkre vágja a modult. Én a helyedben meg gondolnám. Vagy akkor az egész party kráni legyen.
×
×
 • Új...