Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Aegnor

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  53
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Aegnor

 • Rang
  Kocsmák bajnoka

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Aegnor

  Dumaterem

  Sziasztok! Rég nem írtam errefelé, csak be-be kukkantottam, hogy van- valami új komment. Mi újság van veletek? Vagyis inkább velem mi van. Mert ti azért tudjátok mi van egy mással, nem? Szeretnék kellemes ünnepeket kívánni mindenkinek. Lehet, h rossz helyre írtam, de nézzétek el nekem. Mostanában majdnem lehetőségem volt egy jó kis élő játékra, csak sajnos betegség miatt ki kellett hagynom. Na de akkoris kezd alakulgatni egy csapat Debrecenben, és én meg nem mentem el az első játékülésre. Szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget, és a jóindulatot, mely végülis jó irányba terelte szerep
 2. Aegnor

  Dumaterem

  Sziasztok! A kérdésem a következő lenne: Hogy lehet egy amnéziás karakterhez előtörténetet írni? Merthogy nem emlékszik semmire, csak néha képek villannak be, vagy furcsa álmokat lát. Jogos lenne az a felvetés, hogy nem én vagyok amnéziás, hanem a karakter. De hogy lehetne jobban beleélni magamat a karakterembe, minthogy ugyanannyit tudok, mint ő? Az esetleges mesélő nem nagyon örülne neki, ha bevágnám, hogy nincs előtörténetem, mert nem emlékszem semmire. Találja ki ő az emlékezetvesztés körülményeit? Elméletileg azért van szükség előtörténetre, hogy a KM-ek megismerjék a karaktereket, és ez
 3. Aegnor

  Dumaterem

  Sziasztok! A nyári "kiesés" után valamiért újra ellenállhatatlan késztetést érzek egy jó kis szerepjátékozásra. Az online kalandozás valamiért sehogy nem akar összejönni. Nincs elég ember. megfogadtam tanácsotokat, és felkerestem a mentálcsavar veboldalát és sikeresen be is regisztráltam (hasonló nicknévvel). Aztán hoztam a legjobb formám: Átnéztem a tagok listáját, és az egyik tag meglehetősen ismerősnek tűnt. Profilképe és keresztneve alapján eldöntöttem, hogy ismerem. Közben meg összetévesztettem egy kinézetre nagyon hasonló, nem túl közeli ismerősömmel. Hadd ne részletezzem, hogy megörülte
 4. Aegnor

  Dumaterem

  Sziasztok! Lenne egy problémám. (Tudom, hogy nagyon off, hátha valaki tudja a megoldást). Az utóbbi időben észrevettem, hogy nem tudom megnyitni az lfg.hu-t. Más oldalakkal nincs probléma, csak ezzel az eggyel. Próbáltam több böngészővel is, de egyikkel sem sikerült. Próbáltam laptopon és asztali gépen is - sikertelenül. Nem tudom mi lehet a gond. Az viszont érdekes, hogy a laptop a kollégiumi nettel simán megnyitotta. Nem tudjátok, mi lehet a probléma?
 5. Hát igen, ízlések és pofonok. A WITCH-et még nem olvastam képregény formátumban, de máshogy sem. Viszont Deadpool nekem is nagy kedvencem. Nagyon nagy arc Tegnap Scylla hatására elfogott az olvasási láz, és átfutottam a Dungeons & Dragons IDW sorozatot. http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=3405%3Adungeons-a-dragons&catid=15&Itemid=78 Általában itt szoktam képregényt olvasgatni.
 6. Sziasztok! Szerintem jó lenne egy képregényekkel foglakozó téma, hogy ne a többit rondítsuk össze kommenteinkkel. Bátorkodtam saját kezűleg létrehozni egyet. Szeretném megkérni hozzászólások áthelyezésének képességével rendelkező kalandozótársaim egyikét, hogy -amennyiben életben hagyják ezen témát - legyen szíves áthelyezni ide a filmek topicban lévő beszélgetést. Megértéseteket köszönöm! További szép napot!
 7. no problem Velem is előfordult már, csak én valahogy mindig a spanyol verzióba trafálok bele.
 8. pardon, ezt nem tudom elolvasni, mert arabul? van. Szerintem kellene nyitni egy képregényekről szóló fórumtémát. Mert ez a beszélgetés kezd nagyon eltávolodni a filmektől. UI: Bocs az egysoros kommentekért, de orvosolhatom a problémát.
 9. most jöttem rá igazán, mennyire szeretek képregényt olvasni
 10. köszi! én rozsomáknak drukkolok, de mindjárt meglátjuk
 11. Valaki kifejtené, hogy mi az a Nth, és hogy hol találkozhatunk vele. Most akkor van Adamantium, Uru, Vibranium, ez az Nth és még ki tudja mi. A kérdés csak az, hogy melyik a legerősebb. Egy kicsit kötekedni szeretnék a Wolverine filmekkel. Hogy tudták rozsomáknak/farkasnak beönteni az adamantium csontozatot? Mi lett a régi csontozatával, szépen elpárolgott? Hogy tudták megoldani, hogy a folyékony adamantium a csontozat formáját vegye fel, és ne össze-vissza follyon? Előtte szépen kicsontozták, a csontok helyére meg beöntötték a fémet? Honnan tudták, hogy így fog viselkedni az adamantium? Nem
 12. Aegnor

  Dumaterem

  Sziasztok! Mi a véleményetek a GURPS-ról? Valaki játszott már a rendszerrel? Melyik verzió a jobb (a hármas, vagy a négyes)?
 13. Aegnor

  Dumaterem

  Köszönöm a gyors választ Megfogadtam a tanácsod, és nekiültem egy kicsit böngészni. A következőt találtam: http://carcosa.blog.hu/2011/10/12/narratrivia_4_tortenelmi_es_historizalo_szerepjatekok Valaki ismeri az itt felsorolt szerepjátékok akármelyikét? Van egy-két érdekes könyv, főleg az a jégkorszakos.
 14. Aegnor

  Dumaterem

  Sziasztok! Tudnátok mondani olyan szerepjátékokat, melyeket lehetséges a történelmi (lehetőleg középkori) Európa világában játszani? Egyáltalán van Ilyen? Az Ars Magica nevezetű valahogy túl bonyolultnak tűnik, szerintem kevés benne a kalandozás lehetősége, a játékosok inkább mágus céhük (nem jut eszembe a hivatalos neve) fejlesztésével lennének elfoglalva. (Ars Magicát kedvelők, kövezzetek meg). Persze lehet, hogy tévedek Nektek mik a véleményetek, tapasztalatotok az erről a játékról?
×
×
 • Új...