Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Coryss

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  334
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Coryss

 • Rang
  Kérdések mestere
 • Születésnap 1977/06/27

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Fejvadász,Kardművész,Varázsló
 • Ki a kedvenc íród?
  R.A. Satvatore, Raoul Reiner
 • Melyik a kedvenc novellád?
  A vén légiós, Becsület dolga pld.
 • Mi a legemlékezetesebb "utolsó mondatod"?
  Ne aggódj el tudok lőni melletted, te csak harcolj tovább.
 • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
  Már csak magus
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  1994-1995
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  Véletlenül
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Nincs
 • Van-e állandó csapatod? Hol? Keresel/biztosítasz-e esetleg játéklegetőséget?
  Jelenleg nincs

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. A páncélkesztyűnek külön nincs harcértéke a páncél része ( már ha olyan páncélt viselsz amihez tartozik ilyen darab). De alkarvédővel lehet támadni kell hozzá a Hárítófegyver használat képzettség (Af:8 Mf:15) Mtk. 77 oldal. Így használva az alkarvédő Vé-je 15 té 0 sebzése pedig a vasökölé K6/2 tüskék egyebek +2-vel növelik a sebzést.
 2. Etk 348. oldal "A vasököl egy ovális fémdarab, amit megmarkolva jóval nagyobbakat lehet ütni, mint puszta kézzel. Egyes helyeken szögekkel is kiverik." Külön fegyvernek számít kell hozzá fegyverhasználat. Egyéb fegyverek kategória. Értrékei: Tám. 2, sebzés:1k3, Té 5, Vé 2, Ké 9
 3. Coryss

  Melyik a kedvenc fajod?

  Nem kevered véletlenül Malliorral?
 4. Coryss

  Melyik a kedvenc fajod?

  A kráni elfekhez annyit, hogy ők nem Ranagolt ímádják hanem Verrion H'anthall-t ez az ő kalahorájuk. Igaz Ranagol teremetette. (nyálát, könnyét és verítékét keverte el azzal a vérrel, amit az Elveszettek egyik mártírjának ereiből folyatott ki). Áttételesen lehet. hogy kap valami hatalmat tőlük de a létszámukat tekintve elég elenyésző lehet. tehát a kráni elfeknek sincs ranagol papjuk csak megtartóik.
 5. Még egy megjegyzés az egészhez a ETK 115-.ik oldalán a Slan-út fejezetében: "Képesek végrehajtani bármit, ami a Pyarroni módszer része, ám saját diszciplínákat (kevés kivétellel) csak önmagukra tudják vonatkoztatni." Ebből az következik hopgy tudják a Pyarroni módszert + Slant. Tehát ez egy magasabb szint ami a magába foglalja a Pyarronit is mint a Kyr metódusnál. De ha ők így játszák nekem nincs vele semmi bajom jó szórakozást kívánok nekik.
 6. Szia! Khmm... csak halkan jegyezném meg, hogy a pszi használathoz (pyarroni alapfok) 12 Intelligencia, Akaraterő, Asztrál a minimum anélkül nem tudja megtanulni értelemszerűen használni se. Így az adott karakter nehezen lehet kardművész mivel a slan pszi teszi azzá ami. Úgy tudom ha nem éri el a kidobáskor a minimumot akkor az felmegy a minimum szintig azaz 12-re.
 7. Üdv! Ha van rá idő kívárom milyen sűrű az őrségváltás és a napfelkelte előtt kb. 2 órával meglepem az őröket. Lopakodva (hátbaszúrás , utána váratlan támadás). Ha van csapat akkor egy íjász fedezete alatt valamint egy pap csend varázsa alatt (akár úgyis hogy az egy tárgyra van mondva és a támadás előtt dobják közéjük figyelem elterelésként)Biztosra menve magára mondatja aLáthatatlanság evilági lények előtt varázslatot. Miután végeztünk hullák eltakarít egy ember beöltözz álcaként (ha nem tart túl sokáig ha igen ezt kihagyjuk) a többi tovább befelé. Kevésbé véresen megpróbálva (bár a rabszolgavadászok is bőven rászolgáltak) Láthatatlanság evilági lények varázslat alatt megpróbálni beóvakodni. Nagy vonalakban valahogy így.
 8. Igen eléggé paranoid. Főleg ha csak a helyi erdőjáró vagy éppen egy közeli falu vagy közösség tagja jár arra (ha nem ismeri a helyet akár egy elf) eléggé elbizonytalanít egy ilyen cselekedet bármi további tárgyalást vagy békés megoldást. De attól függetlenül amit csinál simán arcon lőhetik megint
 9. Szia! Ahány játékos annyiféleképpen +hozzáadódik milyen karakterrel játszanak erre nem lesz egyöntetű válasz se valami séma. Ha sokan válaszolnak rá akkor se. Kapásból én is tudnék mondani példákat a régebbi játékos társak (és saját) "megmozdulásokat is" vannak elképesztően extrémek is.
 10. Coryss

  Dumaterem

  És ő (te, ti) ízekre is szedi.
 11. Coryss

  Dumaterem

  Üdv! Én szívesen elolvasom azt az előtőrténetet küld nyugodtan.
 12. Sziasztok! Igaz semmi köze semmilyen rpg-ez sem de a címe nagyon megfogott. Zöld könyv- Útmutató az élethez. https://mozipremierek.hu/movie/2015-zold-konyv-utmutato-az-elethez Szerintem vicces
 13. A pajzshasználat mesterfok nem adja a fegyverhasználat mesterfok bónuszait. Gondoljunk bele egy mesterfok két igen komoly bónuszt adna.
 14. Nem kell hozzá kétkezes harc. Elég hozzá a háritófegyver használata. De akár a pajzshasználat is jó lehet hozzá.
 15. De vannak direkt erre is képeségek a második törvénykönyvben hárítófegyverek használata.
×
×
 • Új...