Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Coryss

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  344
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Coryss

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Fejvadász,Kardművész,Varázsló
 • Ki a kedvenc íród?
  R.A. Satvatore, Raoul Reiner
 • Melyik a kedvenc novellád?
  A vén légiós, Becsület dolga pld.
 • Mi a legemlékezetesebb "utolsó mondatod"?
  Ne aggódj el tudok lőni melletted, te csak harcolj tovább.
 • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
  Már csak magus
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  1994-1995
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  Véletlenül
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Nincs
 • Van-e állandó csapatod? Hol? Keresel/biztosítasz-e esetleg játéklegetőséget?
  Jelenleg nincs

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Most már csak az érdekelne hol játszotok. (és van-e szabad hely)
 2. Lehet nem ide való de én is játszottam varázslóval. A kalandozó csapat amivel mentem, jó csapat volt de pár játék után ellaposodott. Jött megint egy necces helyzet a többiek semmi. A km mit csináltok semmit majd a varázsló megoldja. Nálatok nem kezd erre felé menni a dolog? Arról nem is beszélve, hogy a Km.-nek mindig igaza van mert az már ott megdőlt. (ha itt kell megvitatni)
 3. Tényleg ha átformázod az miért jelenne meg a kezedben? Ahhoz teleportálni is kellene nem.
 4. Szerintem is nagyon rizikos főleg ha többen vannak ha az első elöbb dobja a lándzsát(oldja az ideget) elsütöd a varázslatott az az egy átformálodik a többi meg szépen repül feléd. Ha nem vezényszóra támadnak simán lehetnek késések. Sajnos nem írja, hogy látni kell a tárgyakat(az én véleményem az kell látnia) mert akkor az nyílvesszőknél biztos nem működik repülő vesszőt nem "látod".
 5. Coryss

  Általános beszelgetõ

  Üdv! A Téli tábor modulja elérhető lesz?
 6. Coryss

  Ünnepek

  B.Ú.É.K! Mindenkinek!
 7. Tudom több bajvívó stílus is van de szerintem az most nem mérvadó.
 8. Üdv! Jadis A kétkezesharcról nem is igazán értem mi volt az alap gond az általánosság vagy a bajvívó rész? Általánosságban van képesség határ a két képzettség között. Játéktechnikailag ismétlő csellel sokkal nagyobb támadó érték érhető el. (és még sok minden más) (bocsi nem akarom kiszámolni, lematekozni) A bajvivónál viszont a 3 alkasztott teljesen letisztázza : Aleggheri : 1szint háritórőr af, hárítás mf, 3 szint hárítótőr mf.
 9. A páncélkesztyűnek külön nincs harcértéke a páncél része ( már ha olyan páncélt viselsz amihez tartozik ilyen darab). De alkarvédővel lehet támadni kell hozzá a Hárítófegyver használat képzettség (Af:8 Mf:15) Mtk. 77 oldal. Így használva az alkarvédő Vé-je 15 té 0 sebzése pedig a vasökölé K6/2 tüskék egyebek +2-vel növelik a sebzést.
 10. Etk 348. oldal "A vasököl egy ovális fémdarab, amit megmarkolva jóval nagyobbakat lehet ütni, mint puszta kézzel. Egyes helyeken szögekkel is kiverik." Külön fegyvernek számít kell hozzá fegyverhasználat. Egyéb fegyverek kategória. Értrékei: Tám. 2, sebzés:1k3, Té 5, Vé 2, Ké 9
 11. Coryss

  Melyik a kedvenc fajod?

  Nem kevered véletlenül Malliorral?
 12. Coryss

  Melyik a kedvenc fajod?

  A kráni elfekhez annyit, hogy ők nem Ranagolt ímádják hanem Verrion H'anthall-t ez az ő kalahorájuk. Igaz Ranagol teremetette. (nyálát, könnyét és verítékét keverte el azzal a vérrel, amit az Elveszettek egyik mártírjának ereiből folyatott ki). Áttételesen lehet. hogy kap valami hatalmat tőlük de a létszámukat tekintve elég elenyésző lehet. tehát a kráni elfeknek sincs ranagol papjuk csak megtartóik.
 13. Még egy megjegyzés az egészhez a ETK 115-.ik oldalán a Slan-út fejezetében: "Képesek végrehajtani bármit, ami a Pyarroni módszer része, ám saját diszciplínákat (kevés kivétellel) csak önmagukra tudják vonatkoztatni." Ebből az következik hopgy tudják a Pyarroni módszert + Slant. Tehát ez egy magasabb szint ami a magába foglalja a Pyarronit is mint a Kyr metódusnál. De ha ők így játszák nekem nincs vele semmi bajom jó szórakozást kívánok nekik.
 14. Szia! Khmm... csak halkan jegyezném meg, hogy a pszi használathoz (pyarroni alapfok) 12 Intelligencia, Akaraterő, Asztrál a minimum anélkül nem tudja megtanulni értelemszerűen használni se. Így az adott karakter nehezen lehet kardművész mivel a slan pszi teszi azzá ami. Úgy tudom ha nem éri el a kidobáskor a minimumot akkor az felmegy a minimum szintig azaz 12-re.
 15. Üdv! Ha van rá idő kívárom milyen sűrű az őrségváltás és a napfelkelte előtt kb. 2 órával meglepem az őröket. Lopakodva (hátbaszúrás , utána váratlan támadás). Ha van csapat akkor egy íjász fedezete alatt valamint egy pap csend varázsa alatt (akár úgyis hogy az egy tárgyra van mondva és a támadás előtt dobják közéjük figyelem elterelésként)Biztosra menve magára mondatja aLáthatatlanság evilági lények előtt varázslatot. Miután végeztünk hullák eltakarít egy ember beöltözz álcaként (ha nem tart túl sokáig ha igen ezt kihagyjuk) a többi tovább befelé. Kevésbé véresen megpróbálva (bár a rabszolgavadászok is bőven rászolgáltak) Láthatatlanság evilági lények varázslat alatt megpróbálni beóvakodni. Nagy vonalakban valahogy így.
×
×
 • Új...