Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Merlin

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  6
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Merlin

 • Rang
  Lócsiszár
 1. Caedoni bordal Csókot szájra, bort pohárba, Vígadjon együtt pór, és nemes, Ha otthon asszony sodrófája vár cimborám, hát magadra vess. Mert nem férfi, kit harsány hangú Asszony parancsol haza, Látom papucsban érkeztél, S otthon maradt a gatya. Én minden este visszatérek Mert nincsen jobb boromnál, Hazafelé hányok egyet, A Caedoni romnál. Füled tapaszd poharadra, Hallod, hogy dorombol ? Még hogy a bor pusztít Elbutít és rombol ? Akik ezt állítják Ostobák, és balgák Nem járnak ők fogadóba, Tehén tőgyét nyalják Én minden este visszatérek Mert nincsen jobb boromnál, Hazafelé hányok egyet, A Caedoni romnál. Egy szépasszonynál töltöttem A tegnapelőtt estét Végigcsókolgattam Gyönyörűszép testét. De eljöttem közétek, elég volt a jóból, mert Egy asszony sem csókol úgy, mint egy flaska óbor. Én minden este visszatérek Mert nincsen jobb boromnál, Hazafelé hányok egyet, A Caedoni romnál. Jöjj hát borom, te drága, te hallgatag barárát, fogadós ki vízzel pancsol, szétrúgom farát. Ki bort iszik, a jövendőbe vidáman tekint, Az Ég ezerszer áldja meg, e folyékony rubint. Niel din Siniel
 2. Dal Neked Nélküled a lét édes lehelletét a keserű magány tomboló orkánja tépi szét Én szívem teszem eléd, ha hiányod tőre szúrja, egy pillantás elég, s Te meggyógyítod újra Kérlek nem menj el, maradj várj még Nélküled a napfény is árnyék bújj mellém, ölelj át, hogy éljek Érints meg, csókolj ne féljek A múlttól, ami van, vagy mi nincs még, hoigy ajkadat más ajkak érintsék. Próbáltam élvezni minden percem. De létem nélküled céltalan pokol Hiányod megmérgezte lelkem, s most önző testem mélyén haldokol.
 3. Merlin

  Bemutatkozás

  Sziasztok. Baromira tetszik az oldal, úgyhogy úgy döntöttem hosszú internetes kalandozás után letelepedek itt nálatok És ha már így esett, egy kis bemutatkozás sem ártana. tehát: Anyagi porhüvelyem neve Tibi. 1980.12.14. pattantam ki egy őrült alkimista serpenyőjéből. Miután rádöbbent, hogy várakozásaival ellentétben nem vagyok aranyrög, némi haszon reményében eladott későbbi szüleimnek, akik máig váltig állítják, hogy ők vér szerinti szüleim. Jelenleg munka mellett járok főiskolára levelezőn. Jah járhattam volna nappalira is, de végigbuliztam a sulit, és mire észbe kaptam, hogy tanulnom is kellene..... vagy még most sem kaptam észbe? :wink: na mindegy . kb 8 éve játszom a MAGUSsal. Játszok is, mesélek is, hangulatfüggő, melyikhez van nagyobb kedvem. Zenében sokmindent meghallgatok. kedvenceim: Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath, Rolling Stones (inkább a régiek mint látjátok) Nirvana, Pál utcai fiúk, Red hot chili peppers, P-mobil, stb.. Ja és imádom fekete pákót na jó ez vicc volt Hobbim: szerepjáték, gitározás, alvás, sör, stb... Jelenlegi karakterem, egy ordani tűzvarázsló. SZeretek játszani vele, Bár még gyászolom elhullott bárdomat Niel din Siniel-t. Csak egy-két vers maradt utána.hüp hüp Kedvenc kasztjaim: Bárd, Varázsló. nem a táp, hanem a bennük rejlő szerepjátszási lehetőségek miatt. Az én varázslóim nem hataloméhes mágusok, inkább egyszerű visszahúzódó emberek, akik addig nem varázsolgatnak, míg van más megoldás. inkább műveltségük csiszolgatásán fáradoznak, mint varázstárgyak létrehozásán.
×
×
 • Új...