Dekker Közzétéve: November 28, 2014 Megosztás Közzétéve: November 28, 2014 Ilyen témát még nem láttam, úgyhogy létrehoztam. Itt lehet szervezkedni, hogy ki-kit tud levinni autóval / összebeszélni, hogy melyik vonatot szálljuk meg közösen. Link a hozzászóláshoz
Dekker Közzétéve: November 28, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: November 28, 2014 (szerkesztve) Le tudna valaki minket (Neko és Dekker), valamint csomagjainkat autóval vinni a táborba? Természetesen az útiköltségbe (benzin / sör) beszállnánk.Probléma megoldva, az Antail transzport vállalta az utunkat. Szerkesztve ekkor: November 29, 2014 , Dekker által Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: November 30, 2014 Megosztás Közzétéve: November 30, 2014 Antail téli pónival? Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: December 3, 2014 Megosztás Közzétéve: December 3, 2014 (szerkesztve) Cimborák, kalandozó társak! Gondoltam egy izgalmasat: Zircről indul a piros túravonal (Közép-Dunántúli Pirostúra) a Chua völgyön át a vasút mellet szorosan. Magyarország egyik legszebb völgye, szurdokokkal, patakkal, gázlókkal, alagutakkal. Porva-Csesznektől tanösvényen vezet az út Vinyéig. A távolság 12 ynevi mérföld, szintkülönbség olyan 130 ynevi láb. A túra 4 óra alatt kényelmesen teljesíthető. Én Zírcről szombaton (27-én) 10 órakor tervezem az indulást. Ki tart velem? Ki oly bátor és vakmerő kalandozó, hogy így érkezzen a táborba? http://www.ittvoltam.hu/ittvoltam.aspx?id=420411ee-e9f0-44b1-a077-eeaae4b8392f Szerkesztve ekkor: December 3, 2014 , Daru által Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés