Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Mivel-Miben legyen jobb az oldal?! Vélemények az oldalról!


Recommended Posts

Hey, tetszik a föoldal design-ja... egyszerű és mégis pofás, nem lehetne ilyen egységes az egész oldal?

Csak egy appróság: lehetne szines a görgetösáv :lol: (tényleg ilyen szörszálhasogató vonék, vagy csak szándékosan keresem a hibákat!? :twisted: ) mondjuk lehetne ilyen szép szürke mint itt oldalt -->

<head>

TEXTAREA {

SCROLLBAR-FACE-COLOR: #7e0000;

SCROLLBAR-HIGHLIGHT-COLOR: #bc0000;

SCROLLBAR-SHADOW-COLOR: #660000;

SCROLLBAR-3DLIGHT-COLOR: #ce3100;

SCROLLBAR-ARROW-COLOR: #ffe081;

SCROLLBAR-TRACK-COLOR: #560000;

SCROLLBAR-DARKSHADOW-COLOR: #660000 }

</head>

A másik, hogy nyilhatna a fórum új ablakban, vagy teljes képernyöre, hogy több hely legyen... A tartalom szinvonala viszont tökéletes, úgyhogy asszem ennyi.

Link a hozzászóláshoz

Üdv Gagler!

Először is egy thnx.

A scroll elméletileg színes, ilyen formában meg nem lehet, (javíts ki ha tévednék, head tag, + {} ), webnormához megfelelően site szinten scrollbar színt változtatni! :)

Majd a bal oldali menüsorra is kifundálok valamit, csak ugye több szempontnak és normának kell megfelelni. Addig is marad a jobbklikk, open in new window opció! :)

üdv:

Link a hozzászóláshoz

Szerintem a netharcos karakterfeltöltő cucc nem lenne rossz... miért várat meg ennyire ez a cucc, Antail? Akkor megírom én a php-t vazze, ha nincs senki, aki megcsinálja. Persze csak ha van rá igény, és akkor sem holnapra lesz kész, hanem ahogy lesz rá időm. De ez a cucc, már vagy november/december óta be van ígérve.

TAO

Link a hozzászóláshoz

Antail: ok. Leesett mi a gond a source kóddal... kimaradt egy <style> tag :oops:

he-he... fura hogy önállósította magát az oldal :roll: mi az, szabadságon vannak a [ moderátorok ]? :lol: eddig észre se vettem, milyen diszkréten kezeli a trágár szavakat... ez vmi újítás vagy csak én káromkodok ritkán?

pl. hülye-ra változtatja a hülyét, meg minden...

:roll: Amúgy szerintem nagy ötlet. Tiszta móka, bár a többi szóval még nem tettem próbát... :wink:

Link a hozzászóláshoz

Antail : egy ötlet az oldal 'jobbá tételére' : Arcképcsarnok! Páran feldobták az ötletet, hogy a chates és fórumozó lyányokról és fickókról kéne csinálni egy ilyen "csarnokot", ahol mindenkiről (aki hozzájárul) található 1 (esetleg több) kép, és egy rövid jellemzés. Ez az ötlet azért dobódott felfele, mivel pl sokan chatelnek úgy, hogy már hosszú ideje összeismerkedtek a többiekkel, de még mindig nem tudják elképzelni, hogy vajon ki ülhet a ott a "másik oldalon". Szerintem ez a fórumozók körében is népszerű válhat... én pl kíváncsi vagyok a többiekre.

Vélemény? (Antail : tudom, veled már beszéltem erről, ezt a kérdést most inkább a többiek felé intéztem)

TAO

Link a hozzászóláshoz
Sziasztok! Én arra gondoltam, hogy lehetnének még msá skinek ez az alap Chronologic helyett, mert az nagyban feldobná az oldalt, esetleg vmi hangefekt a főoldalra. Egyenlőre ennyi jut az eszembe...

Ezzel nincs is komoly gond azt leszámítva, hogy több lehetőség van:

1. bejön az oldalra valaki aki MP3at haallgat 3*os hangerővel hangeffektek... no nem lesz túl boldog. Márpedig mivel a hangfalon és a fülhallgatón más hangerő kell a winampban állítják sokan, ekkor pedig új winampnál bizony ez nem befolyásolja másnak a hangerejét.

2. bejön az ember hangfal feltekerve de nincs zene, az ember frászt kap...

3. több odlal adja elő ezt gyorsan kattintgatsz: Iszonyatos zaj

A hangeffekt elsőre lehet jó, de 2.-3. alkalommam még elmegy kategóriába süllyed, a végére meg már unalmas a gondok viszont maradnak.

Link a hozzászóláshoz
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
×
×
  • Új...