Antail Közzétéve: Február 11, 2004 Közzétéve: Február 11, 2004 Üdvözlet Mindenkinek! Egy kis közvéleménykutatást szeretnék tartani, mit s hogy tetszene, kinek s, hogy jobban. Tehát a lényeg, hogy min változtassunk?! Ilyesmi. Előre is köszi a válaszokat! üdv:
Darun Közzétéve: Február 13, 2004 Közzétéve: Február 13, 2004 Lithas!Akkor pár javaslat: az RPG.HU-n lévő asszisztens. Aztán jó lenne egy kedvencek, ahová a kedvenc fórumokat be lehet tölteni. NEKEM KÉNE!!! (lásd Gameronline.hu). Amúgy szvsz frankó az oldal. Talán nem véletlen, hogy ide telepedtem...Darun
Gambit Közzétéve: Február 16, 2004 Közzétéve: Február 16, 2004 Hey, tetszik a föoldal design-ja... egyszerű és mégis pofás, nem lehetne ilyen egységes az egész oldal? Csak egy appróság: lehetne szines a görgetösáv (tényleg ilyen szörszálhasogató vonék, vagy csak szándékosan keresem a hibákat!? :twisted: ) mondjuk lehetne ilyen szép szürke mint itt oldalt --> <head> TEXTAREA { SCROLLBAR-FACE-COLOR: #7e0000; SCROLLBAR-HIGHLIGHT-COLOR: #bc0000; SCROLLBAR-SHADOW-COLOR: #660000; SCROLLBAR-3DLIGHT-COLOR: #ce3100; SCROLLBAR-ARROW-COLOR: #ffe081; SCROLLBAR-TRACK-COLOR: #560000; SCROLLBAR-DARKSHADOW-COLOR: #660000 } </head> A másik, hogy nyilhatna a fórum új ablakban, vagy teljes képernyöre, hogy több hely legyen... A tartalom szinvonala viszont tökéletes, úgyhogy asszem ennyi.
Antail Közzétéve: Február 16, 2004 Szerző Közzétéve: Február 16, 2004 Üdv Gagler! Először is egy thnx. A scroll elméletileg színes, ilyen formában meg nem lehet, (javíts ki ha tévednék, head tag, + {} ), webnormához megfelelően site szinten scrollbar színt változtatni! Majd a bal oldali menüsorra is kifundálok valamit, csak ugye több szempontnak és normának kell megfelelni. Addig is marad a jobbklikk, open in new window opció! üdv:
TAO Közzétéve: Február 18, 2004 Közzétéve: Február 18, 2004 Szerintem a netharcos karakterfeltöltő cucc nem lenne rossz... miért várat meg ennyire ez a cucc, Antail? Akkor megírom én a php-t vazze, ha nincs senki, aki megcsinálja. Persze csak ha van rá igény, és akkor sem holnapra lesz kész, hanem ahogy lesz rá időm. De ez a cucc, már vagy november/december óta be van ígérve.TAO
Nefadar Közzétéve: Február 19, 2004 Közzétéve: Február 19, 2004 Sziasztok! Én arra gondoltam, hogy lehetnének még msá skinek ez az alap Chronologic helyett, mert az nagyban feldobná az oldalt, esetleg vmi hangefekt a főoldalra. Egyenlőre ennyi jut az eszembe...
Gambit Közzétéve: Február 23, 2004 Közzétéve: Február 23, 2004 Antail: ok. Leesett mi a gond a source kóddal... kimaradt egy <style> tag :oops: he-he... fura hogy önállósította magát az oldal :roll: mi az, szabadságon vannak a [ moderátorok ]? eddig észre se vettem, milyen diszkréten kezeli a trágár szavakat... ez vmi újítás vagy csak én káromkodok ritkán? pl. hülye-ra változtatja a hülyét, meg minden... :roll: Amúgy szerintem nagy ötlet. Tiszta móka, bár a többi szóval még nem tettem próbát... :wink:
Antail Közzétéve: Február 23, 2004 Szerző Közzétéve: Február 23, 2004 Üdv! Cenzúra mindig is volt, nem moderátorok csinálják, automata! <style> tag sajnos nem minden böngésző álttal támogatott, most ha ne mtámogatják akkor nem veszik figyelembe és nem jeleznek hibát, de ha style lenne akkor mondjuk opera asszem jelezne rendesen. Valahol van cenzúra fórum is. üdv:
TAO Közzétéve: Február 26, 2004 Közzétéve: Február 26, 2004 Antail : egy ötlet az oldal 'jobbá tételére' : Arcképcsarnok! Páran feldobták az ötletet, hogy a chates és fórumozó lyányokról és fickókról kéne csinálni egy ilyen "csarnokot", ahol mindenkiről (aki hozzájárul) található 1 (esetleg több) kép, és egy rövid jellemzés. Ez az ötlet azért dobódott felfele, mivel pl sokan chatelnek úgy, hogy már hosszú ideje összeismerkedtek a többiekkel, de még mindig nem tudják elképzelni, hogy vajon ki ülhet a ott a "másik oldalon". Szerintem ez a fórumozók körében is népszerű válhat... én pl kíváncsi vagyok a többiekre.Vélemény? (Antail : tudom, veled már beszéltem erről, ezt a kérdést most inkább a többiek felé intéztem)TAO
Nefadar Közzétéve: Február 26, 2004 Közzétéve: Február 26, 2004 Az jutott az eszembe, hogy meg kéne csinálni a sok Guestes beszólás miatt, ha vki nincs belépve és úgy akar hozzászólni akkor mikor rámegy az új hozzászólsára jelenjen meg a belépés és így nem lesznek kétszer ugyanazok a beszólások egymás után
jarman Közzétéve: Március 21, 2004 Közzétéve: Március 21, 2004 a játékos vs játékos harcot kéne megcsinálni szerintem, mondjuk lehetnének a városokba arénák, vagy mittomén
Fürge Disno Közzétéve: Március 21, 2004 Közzétéve: Március 21, 2004 Figy én nem akarok kötekedni de ha egy kicsit jobban körülnézétél volna akkor észrevetted volna hogy van netharc méghozzá a chaten!!! :!: :?
TheElf Közzétéve: Március 21, 2004 Közzétéve: Március 21, 2004 Sziasztok! Én arra gondoltam, hogy lehetnének még msá skinek ez az alap Chronologic helyett, mert az nagyban feldobná az oldalt, esetleg vmi hangefekt a főoldalra. Egyenlőre ennyi jut az eszembe...Ezzel nincs is komoly gond azt leszámítva, hogy több lehetőség van:1. bejön az oldalra valaki aki MP3at haallgat 3*os hangerővel hangeffektek... no nem lesz túl boldog. Márpedig mivel a hangfalon és a fülhallgatón más hangerő kell a winampban állítják sokan, ekkor pedig új winampnál bizony ez nem befolyásolja másnak a hangerejét.2. bejön az ember hangfal feltekerve de nincs zene, az ember frászt kap...3. több odlal adja elő ezt gyorsan kattintgatsz: Iszonyatos zajA hangeffekt elsőre lehet jó, de 2.-3. alkalommam még elmegy kategóriába süllyed, a végére meg már unalmas a gondok viszont maradnak.
TheElf Közzétéve: Március 26, 2004 Közzétéve: Március 26, 2004 phpBB-t frissíteni kéne a legfrissebb verzióra, mert bugos (security hole) részletes infoért lásd phpbb.com
Madovick Közzétéve: Március 28, 2004 Közzétéve: Március 28, 2004 Lenne egy kérdésem:Miért kezdődnek a hírek mindig egy-egy idézettel?Nem mintha zavarna, csak kíváncsi vagyok.
Lord Lazusch Közzétéve: Március 28, 2004 Közzétéve: Március 28, 2004 Miért, nem jó így?Nekem tetszik.
Madovick Közzétéve: Március 28, 2004 Közzétéve: Március 28, 2004 Nekem sincs vele bajom, csak kérdezem, mert kíváncsi vagyok rá.
Venes Közzétéve: Március 30, 2004 Közzétéve: Március 30, 2004 Ismét legyenek ,,felmérések" azok olyan klasszak.....
Antail Közzétéve: Március 30, 2004 Szerző Közzétéve: Március 30, 2004 Venes: Rendben!Konkrétan mondanál ötleteket vagy, kérdőívre gondoltál?üdv:
Nefadar Közzétéve: Május 2, 2004 Közzétéve: Május 2, 2004 Az az ötletem támadt, hogy a folytonos nem auto belépések miatt (amik néha kimaradnak hiába van beütve) meglehetne csinálni, hogy vendégként le lehessen hozzászolni, csak regisztráltként...
Antail Közzétéve: Május 2, 2004 Szerző Közzétéve: Május 2, 2004 Csak 3 témában lehet vendégként hozzászólni!Ezt most leállítotottam 2-re!
Leviathan Közzétéve: Június 17, 2004 Közzétéve: Június 17, 2004 Legyen még több Avatar! Olyan kígyó, meg mindenfél, mer az nagyon teccik!!!!!! :!:
Nefadar Közzétéve: Június 17, 2004 Közzétéve: Június 17, 2004 Legyen még több Avatar! Olyan kígyó, meg mindenfél, mer az nagyon teccik!!!!!! :!:Szedjél le Te és küld el Zolinak én ezt tudom ajánlani, én is ezt tettem
tanacsado Közzétéve: Június 24, 2004 Közzétéve: Június 24, 2004 Nekem is tetszene nehany uj avatar, de nekem van...itt is, meg a gepen is. Szerintem jo lenne meg az is, hogy ha kitennek az alapkasztokat a ksztok koze...mert darabokban van a konyvem, es nagyon sok lapja hianyzik...pont azok hianyoznak, amik kellenenek hozzajuk...
Recommended Posts