Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Csapatszervező - csapatkereső

TAO

Recommended Posts

Öööö...hát...izé..., csapatot keresek. :oops:

Állítólag jó alkalmazkodóképességgel bírok. Majdani csapatommal szemben nincsenek komoly elvárásaim, azt az egyet leszámítva, hogy a játékostársak ne akarjanak minden áron nyerni, lévén személyem nem feltétlen garancia a magas KM-i pontszámra. :roll:

A privát megkereséseket (pszi üzenet) "Holtsúly" jeligére várom. ;)

Üdv,

H.

Link a hozzászóláshoz

Szerbusztok.

Csapatot keresek. Nincs kőbe vésett kasztom... ( Kedvenceim: Lovag, Barbár, Bárd, Harcművész ) De szinte bármi lehet...

A 25 év szerepjáték alatt kiderült pár tulajdonságom... a többiek szerint... :) ( Mondjuk azért próbálom leplezni... ) :D

Előnyeim: csapatjátékos, udvarias, segítőkész, humoros, nyugodt.

Hátrányaim: őszinte, hirtelen haragú, makacs, igazságos, rendszerető.

Csak egy kérésem van: egy vasszék... , vagy acél.

Üdv, Kristos.

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Én is a csapatot keresek.

A mostani csapatom nem ér rá, de én részt szeretnék venni a táboron.

Tapasztalt játékosnak számítok, (94-ben kezdtem) és jól alkalmazkodom. Vannak favorizált kasztjaim, de bármivel szívesen játszom. Benne vagyok komoly játékban, de az ökörködésben is. :)

Üdv.

zarlat.

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

A mi csapatunk egyelőre csak 3 fő.

Mivel mindannyian a tábor helyszínéhez közel lakunk (Maglód, illetve dél Budapest) és különböző okokból (pici gyerekek otthon, ...) kifolyólag nem tudjuk ottalvósra tervezni, ezért a mi csapatunk minden reggel 8:30-9:00 között érkezne és 17:00 körülig tudnánk maradni. Ezen körülmények miatt még a szervezőkkel is egyeztetés szükséges (pl. lesz-e KM, aki így elvállal minket), de előzetesen gondoltam írok ide is, mert ha az égiek is úgy akarják, akkor szükségünk lesz még 2 emberre, hogy meglegyen az 5 fős csapat.

Link a hozzászóláshoz

Üdvözletem!

Én Darkhel és fivérem örömmel csatlakoznánk egy kalandozó csoporthoz.Nem tudom van e olyan csapat ahová még kéne két ember ,de ha tudtok olyat vagy akár ti vagytok azok kikre e tény passzol kérlek mondjátok el.

Mindenesetre remélem, hogy még nem túl későn írom e levelet és tudunk csatlakozni valakikhez.

Válaszaitokat előre is köszönöm.és...további szép napot!

Link a hozzászóláshoz
Üdvözletem!

Én Darkhel és fivérem örömmel csatlakoznánk egy kalandozó csoporthoz.Nem tudom van e olyan csapat ahová még kéne két ember ,de ha tudtok olyat vagy akár ti vagytok azok kikre e tény passzol kérlek mondjátok el.

Mindenesetre remélem, hogy még nem túl későn írom e levelet és tudunk csatlakozni valakikhez.

Válaszaitokat előre is köszönöm.és...további szép napot!

Pár nap múlva lejár a jelentkezési határidő, akkor pontosan látni fogjuk, hogy kik fizették be (legalább) az első részletet, és hogy ezekből a játékosokból kinek nincsen még csapata. Akkor talán könnyebb lesz keresni.

Illetve addig még mindig megpróbálhatsz 1-2 játékost összeszedni saját ismeretségi körödből is!

Link a hozzászóláshoz
Üdv,

Kristos és zarlat is csapatot keres még tudomáson szerint, mert nem láttam őket még egyik csapat listájában sem. Ha már négyen vagytok, az majdnem egy komplett csapat!

A befizetőknek egyelőre mind van csapata.

Köszi CS.

Sajnos már nem keresek csapatot. Tegnap kiderült, hogy nem tudok menni.

Mindenkinek jó szórakozást.

Üdv.

Link a hozzászóláshoz

Hello,

Most fizettem be én is a jelentkezést, egyik haverommal mennénk (ő még most fogja befizetni), sőt még arra is van esély, hogy hárman leszünk. Régi szerepjátékos szelíd motorosok vagyunk (lassan 20 éve... belegondolni is zsibbasztó :) ). Viszont így sem teszünk ki egy csapatra való játékost, így hasonlóképpen csatlakoznánk csonka csapatokhoz, avagy szívesen várunk csatlakozókat hozzánk. Hangulatos játékra készülünk, csapatkoncepcióval meg novellányi előtörténetekkel, ilyesmi ... (meg persze mobilhűtő beszerzésével a sörhöz, de ez már egy másik történet)

Link a hozzászóláshoz

Üdv,

az volna a praktikus, ha Mormandaren, BLAcK (ő az említett cimbora), és az esetleges harmadik barátjuk is a Slayers-szel szövetkezne a nemes tábori küldetésben, ugyanis így egy öt (esetleg hat) fős csapat alakulhatna ki. Az érintetteknek is említettem már ezt.

Kristost és Darkhel(éke)t kérdezném, hogy még mindig terveztek jönni a táborba? Vannak még nem teljes létszámú csapatok, akikkel lehet egyezkedni.

Link a hozzászóláshoz

Még mindig tervezzük, hogy jövünk :-) Mormandarennel egyeztettünk pszi-üzenetben, hogy alkotnánk egy csapatot. Legalábbis ez a legutóbbi infónk, reméljük még így van. Slayers csapattal most mi a helyzet akkor?

Üdv,

az volna a praktikus, ha Mormandaren, BLAcK (ő az említett cimbora), és az esetleges harmadik barátjuk is a Slayers-szel szövetkezne a nemes tábori küldetésben, ugyanis így egy öt (esetleg hat) fős csapat alakulhatna ki. Az érintetteknek is említettem már ezt.

Kristost és Darkhel(éke)t kérdezném, hogy még mindig terveztek jönni a táborba? Vannak még nem teljes létszámú csapatok, akikkel lehet egyezkedni.

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

A karakterek és előtörténetek beküldési határideje tegnap éjközépkor lejárt.

3 csapat nem küldte be a teljes anyagát:

• Parázsfivérek (érkezett anyag, de még nem teljes)
  • Happy Metal (nem jött semmi) UPDATE: részben már pótolta, a többi folyamatban.
  • Slayers (még nem jött semmi, ám ők jelezték előre, hogy késnek)

Megkérjük őket, hogy minél hamarabb, de legkésőbb június 9.-ig pótolják az elmaradásokat. Amelyik csapat nem teszi meg, az elesik a KM-választási lehetőségtől:

http://kalandozok.hu/showthread.php/1769-Hivatalos-h%C3%ADrek-a-t%C3%A1borral-kapcsolatban?p=180604#post180604

A többi 9 nem-említett csapat anyaga rendben megérkezett. Részletesebb visszajelzést a KM-preferenciák beérkezését követő KM-csapat párosítás után a leendő Kalandmesterüktől kapnak.

Köszönjük!

Szerkesztve ekkor: , TAO által
Link a hozzászóláshoz
Üdv,

Kristos és zarlat is csapatot keres még tudomáson szerint, mert nem láttam őket még egyik csapat listájában sem. Ha már négyen vagytok, az majdnem egy komplett csapat!

A befizetőknek egyelőre mind van csapata.

Szerbusztok.

Sajnos nem tudok menni... :( :( :(

Ennek családi és munka okai vannak. Remélem a télin már ott tudok lenni. ( Ha az Ynevi pantheon is úgy akarja...) :)

Minden játékostársamnak jó játékot és sok élményt kívánok. A KM-ek nek pedig sok izgalmas drámai fordulatot és jó utolsó mondást... :D

Üdv, Kristos.

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...