Antail Közzétéve: Április 1, 2015 Megosztás Közzétéve: Április 1, 2015 Kedves KM-ek!Csatoltam a modult a nyomtatás előtti utolsó átnézésre.Lehetőleg még ma nézzétek át. Üdv, Antailnyt2015_versenymodul_nyomdaverzio.pdf Link a hozzászóláshoz
Coryss Közzétéve: Április 1, 2015 Megosztás Közzétéve: Április 1, 2015 Jó volt kíváncsiságból meg is nyitottam és ült a poén. Bár azt hittem időben előbb lesz valami ilyesmi az oldalon. Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Április 1, 2015 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 1, 2015 Az elővigyázatos játékosok megpróbálták kijelentkezés után megkémlelni. Igazából meglepődtem, hogy körülbelül senki nem nyitotta meg a témát egy ideig, annak ellenére, hogy lett volna joga hozzá. Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Április 2, 2015 Megosztás Közzétéve: Április 2, 2015 Volt olyan JK, aki megnyitás nélkül figyelmeztett arra, hogy véletlenül a publikus fórumba tettük a modult, és javítsunk gyorsan. Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Április 2, 2015 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 2, 2015 A téma eredeti cime "A 2015-ös versenymodul nyomdaverziójának letöltése (Hat.idő. 04.01)" volt. Jól esett a sok figyelmeztetés, hogy véletlen rossz helyre raktuk a témát. Milyen más bolondságba futottatok bele tegnap? Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Április 2, 2015 Megosztás Közzétéve: Április 2, 2015 Bárcsak beleférne a modul egy oldalba... Link a hozzászóláshoz
bűvdudás Közzétéve: Április 3, 2015 Megosztás Közzétéve: Április 3, 2015 Sziasztok! Minekután elsején jóformán a lábamat se tettem ki otthonról, s a nap nagy részében egyedül voltam, engem legfeljebb a faragókésem tréfálhatott volna meg. Az ő humora pedig meglehetősen karcos - ha épp nem elevenbe vágó... ...úgyhogy örültem, hogy az idei bolondériából kimaradtam. Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Április 3, 2015 Megosztás Közzétéve: Április 3, 2015 hát én láttam egy boritotervet egy Krán kiegészitöröl a maszkon... egy pillanatra még el is akartam hinni.... de aztán a forumtrollok lelomboztak.... Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Április 3, 2015 Megosztás Közzétéve: Április 3, 2015 En a szenyozos szerepet vallaltam iden magamra, es az irodában dolgozó ugyvedpalanta lett az áldozat. Mar maga az is nagyon vihogosos volt h lerajzolj postit-re egy donald kacsa fejet, es megszervezd, hogy aplikalod ra Gergo optikai egerenek aljára. Mivel szomszédos irodában van, a vegjatszmat nem láttuk, de a kacsafejben azota is gyönyörködik, mert a rajzolmanyomat felraganyozta a gépére. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés