Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Bolondok napja? Ti minek dőltetek be?

Antail

Recommended Posts

Közzétéve:

Az elővigyázatos játékosok megpróbálták kijelentkezés után megkémlelni. :) Igazából meglepődtem, hogy körülbelül senki nem nyitotta meg a témát egy ideig, annak ellenére, hogy lett volna joga hozzá. :laza:

Közzétéve:

Volt olyan JK, aki megnyitás nélkül figyelmeztett arra, hogy véletlenül a publikus fórumba tettük a modult, és javítsunk gyorsan. :pajti:

Közzétéve:

A téma eredeti cime "A 2015-ös versenymodul nyomdaverziójának letöltése (Hat.idő. 04.01)" volt. :)

Jól esett a sok figyelmeztetés, hogy véletlen rossz helyre raktuk a témát.

Milyen más bolondságba futottatok bele tegnap?

Közzétéve:

Sziasztok!

Minekután elsején jóformán a lábamat se tettem ki otthonról, s a nap nagy részében egyedül voltam, engem legfeljebb a faragókésem tréfálhatott volna meg. Az ő humora pedig meglehetősen karcos - ha épp nem elevenbe vágó...

...úgyhogy örültem, hogy az idei bolondériából kimaradtam. :roll:

Közzétéve:

hát én láttam egy boritotervet egy Krán kiegészitöröl a maszkon... egy pillanatra még el is akartam hinni.... de aztán a forumtrollok lelomboztak....

Közzétéve:

En a szenyozos szerepet vallaltam iden magamra, es az irodában dolgozó ugyvedpalanta lett az áldozat. Mar maga az is nagyon vihogosos volt h lerajzolj postit-re egy donald kacsa fejet, es megszervezd, hogy aplikalod ra Gergo optikai egerenek aljára. Mivel szomszédos irodában van, a vegjatszmat nem láttuk, de a kacsafejben azota is gyönyörködik, mert a rajzolmanyomat felraganyozta a gépére. :D

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...