Silver Közzétéve: Május 27, 2015 Megosztás Közzétéve: Május 27, 2015 A szombati alternatív délután egyik választható programja Daelon által mesélt Marvel világ. Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Május 27, 2015 Megosztás Közzétéve: Május 27, 2015 (szerkesztve) Ami eddig fix: Rendszer: Marvel SuperHeroes RPG (http://en.wikipedia.org/wiki/Marvel_Super_Heroes_%28role-playing_game%29) Kiadás éve: 1984 Játékosok száma: maximum 5 1. Silver / Árnyék 2. Messor1983 / Kolosszus 3. Batka / Vihar 4. Felon / Árnymacska 5. Khuriboow / Rozsomák +tartalék: TAO / Bestia Hallgatóság: nem korlátozott Választható karakterek: (X-men) Árnyék Árnymacska Bestia Jégember Kolosszus Rozsomák Vadóc Vihar Szerkesztve ekkor: Június 1, 2015 , Daelon által játékos Link a hozzászóláshoz
Silver Közzétéve: Május 29, 2015 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 29, 2015 Engem írj is fel kérlek. Árnyékkal jönnék. Link a hozzászóláshoz
Messor1983 Közzétéve: Május 29, 2015 Megosztás Közzétéve: Május 29, 2015 Viharral lehet jönni hímneműben? Engem is érdekelne, bár valszeg Kolosszust választanám így, hogy Árnyék kiesett. Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Május 29, 2015 Megosztás Közzétéve: Május 29, 2015 Vihar elég erőteljesen nőnemű és annyira nem vagyok híve a mostanában elharapózó "kreáljunk nőket a férfiakból és színesbőrűeket a kaukázusiból az egyenlőség jegyében" mozgalomnak Kolosszussal felírtalak Link a hozzászóláshoz
Messor1983 Közzétéve: Május 29, 2015 Megosztás Közzétéve: Május 29, 2015 Gondoltam, de a képessége mindig is tetszett. Sajnos a listában nincs más villámmester. Köszi, akkor Kolosszus. Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Május 31, 2015 Megosztás Közzétéve: Május 31, 2015 Felteszem a kezem egy Árnymacskáért Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Június 1, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 1, 2015 Még egy hely szabad az alapcsapatban! Link a hozzászóláshoz
Khuriboow Közzétéve: Június 1, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 1, 2015 Akkor jelentkezek én is. Ide nekem Rozsomákot! Bár, ha a csapatfelállás úgy kívánja, lehetek Jégember is. Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Június 1, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 1, 2015 Akkor jelentkezek èn is. Ide nekem Rozsomákot! Bár, ha a csapatfelállàs úgy kìvánja, lehetek Jégember is. Hali, Nekem teljesen mindegy, így mivel első helyen jó öreg Logant jelölted, vele írlak be. Jelentem, ezzel a csapat megtelt, több jelentkezőt nem tudok fogadni, maximum ha valaki bármi okból kiesik. üdv, Dae Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Július 5, 2015 Megosztás Közzétéve: Július 5, 2015 Ahogy ígértem, itt a link a Marvel cuccokhoz: https://www.mediafire.com/folder/rdb7q8vs6yndt/Marvel Jó szórakozást Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés