Silver Közzétéve: Május 27, 2015 Közzétéve: Május 27, 2015 A szombati alternatív szerepjáték délutánhoz itt lehet csapatot vagy mesélőt keresni. Amilyen világban mesélnétek, vagy játszanátok, csak írjátok be ide, és ily módon lehet összeverbuválni a csapatokat. Ez a verseny modultól teljesen független játék lehetőség, így a verseny csapatok nyugodtan keveredhetnek. Valamint szívesen látunk olyan résztvevőket is, akik a táborban nem tudnak ott lenni, de egy délutánra szívesen lejönnének mesélni, játszani.
Sir Thomas Közzétéve: Május 28, 2015 Közzétéve: Május 28, 2015 (szerkesztve) Ide átköltözöm a témával, illetve ha kialakul, hogy miket mesélek, akkor adott esetben lesz rá külön topik, ahogy illik. Ha jól látom, látatlanban Hulla, tetra, @huszár csatlakozna, illetve szóba került egy SR3-4 is, ezt, ha jól tudom, akkor Venesék teljes csapatára vonatkozó meghívás. Ez utóbbit majd külön megbeszéljük. Agyaltam ma egy kicsit, az első ötlet: MAGUS iReality Show Ez egy olyan MAGUS kaland lehetne, ami a lehetőségek mentén megpróbálna földhözragadt lenni, azaz nem hagynánk, hogy a fantáziánkkal átsuhanjunk olyan apróságok felett, mint a földi (tehát nem ynevi!) realitás. Erre még rá is gyúrnék kicsit, így téve szórakoztatóvá az amúgy valószínűleg rendkívül fájdalmas tapasztalatot, A hol humorba, hol groteszkbe forduló játékot 10 percenként halálsikolyba fojtott karakterek újrapróbálkozásaival tennénk színesebbé, az áldozatok szerepét a versenyen használt karakterek tökéletesen kielégítik. Természetesen a versenyen nem játszó (hanem pl mesélő) vállalkozók is csatlakozhatnak, tetszőleges elkért versenykari kézenfekvő megoldásnak tűnik. Persze igény szerint megálllapodhatunk más karakterpoolban is... A játéknak tétje is van, aki a karakteréhez mérten a legjobban teljesít (túlél?) az nyert. Persze ehhez elég sok apróság kelleni fog (készülődést is igényel kissé), így csak akkor agyalok tovább rajta, ha szimpatikus nektek. Ha nem, jelezzétek, ugrunk tovább. Addig is szép estét! Feltételezem, hogy ezt így nehéz elsőre elképzelni, de nem kell megijedni tőle. Vicces lesz elsősorban... Másodsorban pedig szerepjátékot és partiösszefogást erősítő szórakozás. Talán csak a Könnyen sértődőknek nem ajánlom. Szerkesztve ekkor: Május 28, 2015 , Sir Thomas által
Sir Thomas Közzétéve: Május 28, 2015 Közzétéve: Május 28, 2015 További versenyben lévők:- Eclipse Phase (poszthumán dark sci-fi)- Kara-Tur (keleties generál fantasy, eredetileg AD&D kieg volt, de rugalmasan szinte bármihez igazítható)
Hulla Közzétéve: Május 28, 2015 Közzétéve: Május 28, 2015 Számomra felettébb izgalmasnak hangzik a MIrlS, szóval részemről egy nagy: + !
TAO Közzétéve: Május 29, 2015 Közzétéve: Május 29, 2015 SirTom: ha MAGUS iReality Show lesz, akkor beírhatsz magadhoz +1-nek.
tetra Közzétéve: Május 29, 2015 Közzétéve: Május 29, 2015 Én benne lennék, de muszáj ezt is szombaton? Egyelőre a szombatomat fenntartanám CsK meséjének, szóval ez nekem off. De ha többi nap is lesz valami, arra számolhatsz velem!
Byakuya Közzétéve: Május 29, 2015 Közzétéve: Május 29, 2015 Sziasztok, a szombati napon én is leugranék egy mesére eddig két játékosom van (Bigi és Kukac). A játszható világok MAGUS (Shadon 1000 évvel napjaink előtt), Dark Heresy és Cyberpunk (akár Dreddesítve). Azt, hogy fentiek közül melyik lesz a nyerő majd eldöntjük. Üdv
Frosty Közzétéve: Május 29, 2015 Közzétéve: Május 29, 2015 MAGUS iReality Show hmmm jol hangzik engem megvettél rá Jelentkezem !
Neko Közzétéve: Május 30, 2015 Közzétéve: Május 30, 2015 SirTom: Én is jelentkeznék a MAGUS iReality Show-ra.
bűvdudás Közzétéve: Május 30, 2015 Közzétéve: Május 30, 2015 Sziasztok! Elképzelhető, hogy én is leugornék szombaton egy játék erejéig (a tavalyi formában), amennyiben összejön, s amennyiben lenne mód MAGUS-t játszani. Elsősorban játékosként, de igény esetén van ötletem egy szugáj kalandra is. A MIRS úgyis betelni látszik. Hamarosan, remélem, konkrétumokat is tudok mondani. Előre is köszönöm!
Sir Thomas Közzétéve: Június 1, 2015 Közzétéve: Június 1, 2015 Sziasztok! Sajnos eddig nem tisztáztam, hogy mi a menetrend, erre már Venes is felhívta a figyelmemet. Jogos, köszönöm. Nos, akkor a javasolt menetrend alább. Kult - időpont: csütörtök éjjel (22-01) - játékosok: tetra, - jelleg: alternatív valóság csomó szabad hely SR3 - időpont: péntek éjjel (22-01) - játékosok: Venes, Feri, Zsiga - jelleg: hangulatkeltő bevetés/túlélés (még nem tudom, hogy konkrétan mi lesz) itt van még szabad hely MiRS - időpont: szombat délután (alternatív) - játékosok: Hulla, Tao, Frosty, Neko, @huszár - jelleg: fantasy downgrade (high>low) Szombat éjjel - nos, ez még teljesen üres. Lenne még játékos? Ha Kult volt már a táborban, akkor szóljatok, cserélhetünk másra, ez most egy hirtelen ötlet részemről. Változás jogát fenntartom és ugye közben beestem a hivatalos mesélők közé is, így esetenként elég fáradt lehetek, de majd igyekszem. Alváson kívül minden idő a mesélésre... kell a feltöltődés az év hátralevő részére. Megfelel így?
@huszár Közzétéve: Június 2, 2015 Közzétéve: Június 2, 2015 ehmm egen... sirthom bocs nálam lehet lesz egy ütközés - sajna, szóval, ha szombat du leszen MiRS akkor nekem is off sajna - ha lesz másik időpont rá, akkor mennék ám!! Már elígértem magamat szombat du-ra :S bocsesz. ugyanakkor egy sr3-ra benevezek - nagyon rég nem gémeltem már SR-rel és hiányzik, na
bűvdudás Közzétéve: Június 2, 2015 Közzétéve: Június 2, 2015 Üdv!Ha akad férőhely a MIRSre, engem érdekelne - napokon belül kiderül, hogy sikerül-e lejutnom szombaton.
tetra Közzétéve: Június 2, 2015 Közzétéve: Június 2, 2015 Ha nem unod meg/még a pofámat, az SR engem is érdekelne, szombat éjjelre pedig tudom javasolni a Travelert!
Felon Közzétéve: Június 2, 2015 Közzétéve: Június 2, 2015 A Kultra engem is beírhatnál.. bírnám-e a tábort Tom mese nélkül? Ne próbáljuk ki
Neko Közzétéve: Június 2, 2015 Közzétéve: Június 2, 2015 Ha lehet több helyre is jelentkezni, akkor engem a Kult is érdekelne.Még nem játszottam ilyet, kipróbálnám, ha lehet...
Frosty Közzétéve: Június 2, 2015 Közzétéve: Június 2, 2015 Kérdés: Ez a Kult milyen jellegű játék lenne? egy kis izelitöt kaphatunk belőle ? Kérés: Paranoiát nem akarsz mesélni ? én vevő lennék rá !
Sir Thomas Közzétéve: Június 2, 2015 Közzétéve: Június 2, 2015 Ízelítő a külön topicban. Majd csepegtetek tovább szép lassan. Paranoia 2x is volt, szeretem a változatosságot. Egyelőre tehát nem tervezek újabb paranoia kört.
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 4, 2015 Közzétéve: Június 4, 2015 Én is beírom ide, hogy a WH fantasyt én inkább esti levezető játéknak gondoltam a tábor első napjától, de ha ennyi jelentkező van akkor hagyjuk.
Vándor Közzétéve: Június 5, 2015 Közzétéve: Június 5, 2015 Dragon Age-et nem szeretne valaki mesélni?
Frosty Közzétéve: Június 5, 2015 Közzétéve: Június 5, 2015 Érdeklődők függvényében szívesen játszanék vagy mesélnék Call Of Cthulhu-t !
Frosty Közzétéve: Június 5, 2015 Közzétéve: Június 5, 2015 Nincs is szebb kor ! Amerika meg a szesztilalom nélkülözhetetlen páros
Antail Közzétéve: Június 17, 2015 Közzétéve: Június 17, 2015 Szombat delutanra meg kell KM erre az esemenyre, aki MAGUSt vagy mast szeretne meselni, az ne legyen rest jelezni.
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés