Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kívánságlista


Recommended Posts

A szombati alternatív szerepjáték délutánhoz itt lehet csapatot vagy mesélőt keresni. Amilyen világban mesélnétek, vagy játszanátok, csak írjátok be ide, és ily módon lehet összeverbuválni a csapatokat.

Ez a verseny modultól teljesen független játék lehetőség, így a verseny csapatok nyugodtan keveredhetnek. Valamint szívesen látunk olyan résztvevőket is, akik a táborban nem tudnak ott lenni, de egy délutánra szívesen lejönnének mesélni, játszani.

Link a hozzászóláshoz

Ide átköltözöm a témával, illetve ha kialakul, hogy miket mesélek, akkor adott esetben lesz rá külön topik, ahogy illik.

Ha jól látom, látatlanban Hulla, tetra, @huszár csatlakozna, illetve szóba került egy SR3-4 is, ezt, ha jól tudom, akkor Venesék teljes csapatára vonatkozó meghívás. Ez utóbbit majd külön megbeszéljük.

Agyaltam ma egy kicsit, az első ötlet: MAGUS iReality Show

Ez egy olyan MAGUS kaland lehetne, ami a lehetőségek mentén megpróbálna földhözragadt lenni, azaz nem hagynánk, hogy a fantáziánkkal átsuhanjunk olyan apróságok felett, mint a földi (tehát nem ynevi!) realitás. Erre még rá is gyúrnék kicsit, így téve szórakoztatóvá az amúgy valószínűleg rendkívül fájdalmas tapasztalatot, A hol humorba, hol groteszkbe forduló játékot 10 percenként halálsikolyba fojtott karakterek újrapróbálkozásaival tennénk színesebbé, az áldozatok szerepét a versenyen használt karakterek tökéletesen kielégítik. Természetesen a versenyen nem játszó (hanem pl mesélő) vállalkozók is csatlakozhatnak, tetszőleges elkért versenykari kézenfekvő megoldásnak tűnik. Persze igény szerint megálllapodhatunk más karakterpoolban is...

A játéknak tétje is van, aki a karakteréhez mérten a legjobban teljesít (túlél?) az nyert. Persze ehhez elég sok apróság kelleni fog (készülődést is igényel kissé), így csak akkor agyalok tovább rajta, ha szimpatikus nektek. Ha nem, jelezzétek, ugrunk tovább.

Addig is szép estét!

Feltételezem, hogy ezt így nehéz elsőre elképzelni, de nem kell megijedni tőle. Vicces lesz elsősorban... Másodsorban pedig szerepjátékot és partiösszefogást erősítő szórakozás. Talán csak a Könnyen sértődőknek nem ajánlom. ;)

Szerkesztve ekkor: , Sir Thomas által
Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Elképzelhető, hogy én is leugornék szombaton egy játék erejéig (a tavalyi formában), amennyiben összejön, s amennyiben lenne mód MAGUS-t játszani. Elsősorban játékosként, de igény esetén van ötletem egy szugáj kalandra is. A MIRS úgyis betelni látszik. :)

Hamarosan, remélem, konkrétumokat is tudok mondani.

Előre is köszönöm! :)

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Sajnos eddig nem tisztáztam, hogy mi a menetrend, erre már Venes is felhívta a figyelmemet. Jogos, köszönöm.

Nos, akkor a javasolt menetrend alább.

Kult

- időpont: csütörtök éjjel (22-01)

- játékosok: tetra,

- jelleg: alternatív valóság

csomó szabad hely

SR3

- időpont: péntek éjjel (22-01)

- játékosok: Venes, Feri, Zsiga

- jelleg: hangulatkeltő bevetés/túlélés (még nem tudom, hogy konkrétan mi lesz)

itt van még szabad hely

MiRS

- időpont: szombat délután (alternatív)

- játékosok: Hulla, Tao, Frosty, Neko, @huszár

- jelleg: fantasy downgrade (high>low)

Szombat éjjel

- nos, ez még teljesen üres. Lenne még játékos?

Ha Kult volt már a táborban, akkor szóljatok, cserélhetünk másra, ez most egy hirtelen ötlet részemről.

Változás jogát fenntartom és ugye közben beestem a hivatalos mesélők közé is, így esetenként elég fáradt lehetek, de majd igyekszem. Alváson kívül minden idő a mesélésre... kell a feltöltődés az év hátralevő részére. icon_smile.gif

Megfelel így?

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...