Syrand Caldern Közzétéve: Június 22, 2015 Közzétéve: Június 22, 2015 Lehet egy Dragon Age-et bevállalok. Vagy KM-eknek magust
TAO Közzétéve: Június 22, 2015 Közzétéve: Június 22, 2015 Lehet egy Dragon Age-et bevállalok. Vagy KM-eknek magust Mate-style oktató jelleggel?
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 22, 2015 Közzétéve: Június 22, 2015 Ne má Star Warsot ki mesél az egyik kedvencem. D6 vagy D20 rendszer mind a 2 megvan. Bár az igazat megvallva Steampunkot is játszanék, de kivel?
Khuriboow Közzétéve: Június 29, 2015 Közzétéve: Június 29, 2015 Én tudnék vinni Stargate kártyát, ha van rá érdeklődés. Sajnos csak 2 főre van kitalálva, de nekem tetszik a rendszere. Magyarországon nem is láttam, hogy kapható lenne, mi is külföldről hozattuk. Aki esetleg szeretne CSK-1 bőrébe bújva replikátorokat, goauldokat esetleg ori hívőket tángálni az jelezze nyugodtan, s viszem amit tudok belőle.
Hulla Közzétéve: Június 30, 2015 Közzétéve: Június 30, 2015 Ha elfér nálad, szerintem hozd el bátran. Tuti találsz majd partnert hozzá!
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés