The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 28, 2015 Közzétéve: Május 28, 2015 Egy zsoldoscsapatnyi kalandozót keresek a Birodalom területén akik szerény javadalmazás valamint koszt és kvártély fejében hajlandó egy karavánt elkisérni, és megvédeni az esetleges támadások ellen. Jelent kezni itt személyesen a kocsmárosnál.
Con Salamander Közzétéve: Május 29, 2015 Közzétéve: Május 29, 2015 Hali,ha a WHFB-re nem lesz nagy az előzetes érdeklődés, akkor én szívesen játszanék.Szerintem a móka kedvéért egy trollvadásszal. Jelige: "szakállvágó fűevők kíméljenek".
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 30, 2015 Szerző Közzétéve: Május 30, 2015 Tökéletes, még 1-2 önhöz hasonló erös és mindenre elszánt törpe vagy ember hős kell és indulhat a karaván Eilhartból Helmgart felé a Szűrke hegységen át Bretonniába.
Con Salamander Közzétéve: Június 18, 2015 Közzétéve: Június 18, 2015 Elvileg Crow már játszik a WH40K-ban, szóval ez elmarad. Egyébként egy-két hordó jó Bugman's mindig akad az igazi törpék közelében.
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 19, 2015 Szerző Közzétéve: Június 19, 2015 Hát nem szombatra terveztem a játékot lehet kedd este megpróbálok lejutni oszt.... de ez kötetlen esti szórakozásnak terveztem a hétre MAGUS után.
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 20, 2015 Szerző Közzétéve: Június 20, 2015 Hát ha lesz még 1 jelentkező mehet a játék.
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés