Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
  • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Warhammer Fantasy Battle - asztali stratégia


Recommended Posts

Üdv mindenkinek,

Faresszal és TAOval beszéltünk róla, hogy ha volna igény rá, akkor le tudnánk hozni Warhammer Fantasy Battle figurákat, és lehetne játszani egy csatát. Ez a játék gyakorlatilag mindig két személyes, bár besegíteni, társulni persze lehet, alapesetben két oldal seregei csapnak össze az asztalnál. Ez a program nagyon kicsit szerepjáték, sokkal inkább társasjáték, és még inkább stratégiai játék. Erre a programra leginkább nézőként, ismerkedőként, esetleg besegítőként lehet csatlakozni, de az biztos, hogy nagyon érdekes, és a figurák, a szabályok, a varázslatok, és minden egyéb hűen követi a warhammer fantasy világát.

Emellett én tervezek hozni pár extra figurát és festő-modellezőeszközöket is, hogy akinek ahhoz támadna kedve, az kipróbálhassa magát ebben is. Amennyiben TAO játszik, lehet, hogy majd én mérkőzöm meg Faresszal, aki egyébként azt mondta, néhány, a Warhammer Fantasy világán játszódó társast is lehet, hogy lehoz a táborba.

Szóval várom-várjuk az érdeklődők jelentkezését a festésre és a játékra is.

Link a hozzászóláshoz

Nem hallottam róla, USA-ban talán nem dívik ez a Warhammer verzió. Ott Blood Bowl-t, Beerhammer-t, meg még egy típust játszottam (nem emlékszem a nevére), ilyen seregek "mindenki mindenki ellen" féle-fajta volt, de minden körben csak egy bejelentett ellenfelet lehetett támadni.

Ez a Mordheim egyszerűbbnek tűnik, mint a tradícionális sereg-sereg ellen, és be lehet vonni több embert is. Köszi a tippet, beszélünk Faresszal, hogy mi a véleménye. :)

Link a hozzászóláshoz

Ülj oda az asztaltársasághoz...

Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.

Vándor
Válasz a témára...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Formázás megszüntetése

  Only 75 emoji are allowed.

×   A hivatkozásodat beágyazta a gépszolga automatikusan.   Mutasd inkább hivatkozásként

×   A Pszi-emlékfelidézés sikeres volt.   Szerkesztőablak kiürítése

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...