Antail Közzétéve: Június 1, 2015 Közzétéve: Június 1, 2015 (szerkesztve) Sziasztok! Már egy ideje tervezem, hogy ismét ellátogatok egy varázslatos középkori étterembe. Június 26-án este BEÖLTÖZÕS lakomát ülnénk a párkányi Parasztétteremben akit érdekel. Ez az Esztergom melletti párkányban található. http://parasztetterem.com A jelentkezés feltételei: - 26-án délután 4 óra után ráérsz (kb 1.5-2 óra felmenni Esztergom-Párkányba Pestről) - középkori gúnyában jelensz meg a teljes mókára (legalábbis az étterembe, de mégnagyobb móka lenne hétképéket készíteni, ahogy csuhában meg középkori cuccokban tankolunk) - készen állsz egy kis nyt előtti mulatozásra Első körből itt kérdezem. Köszi! Antail kocsi: Antail, CS, CSné, Tetra Szerkesztve ekkor: Június 18, 2015 , Antail által
TAO Közzétéve: Június 1, 2015 Közzétéve: Június 1, 2015 Érdekelne, de nekem sajnos nem jó az időpont.
Daru Közzétéve: Június 1, 2015 Közzétéve: Június 1, 2015 Érdekelne engem is, csak sajnos 26-án már Vizsolyban vagyok.
Felon Közzétéve: Június 1, 2015 Közzétéve: Június 1, 2015 Engem felírhatsz Bár másnap esküvőre megyünk, így elég húzós lesz az a pár nap.. nem baj, megoldom! (persze csak a hétképék kedvéért )
tetra Közzétéve: Június 6, 2015 Közzétéve: Június 6, 2015 Én mennék, de hogy néz ki egy "középkori öltözet"?
Aquer Dryn Endaron Közzétéve: Június 6, 2015 Közzétéve: Június 6, 2015 Például tunikaszerű felső, övvel összefogva.Térdig érő nadrág, fűzős saru (ha így hívják, arra gondolok, amit végigtekertek a lábszáron).A lábszáron "harisnya" (vagy azt jelképező lábszárvédő).
TAO Közzétéve: Június 6, 2015 Közzétéve: Június 6, 2015 Vagy ha nem akarsz sokat költeni és foglalkozni vele, akkor egy Conan-os ágyékkötő.
TAO Közzétéve: Június 7, 2015 Közzétéve: Június 7, 2015 Szegény Tetra csak egy ártatlan kérdést tett fel, erre 3 ember, aki nem megy, leírta, hogy ő hogy menne.
Antail Közzétéve: Június 18, 2015 Szerző Közzétéve: Június 18, 2015 FELSZABADULT EGY HELY A KOCSIBAN. Ki szeretne lecsapni ra?
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés