Antail Közzétéve: Június 2, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 2, 2015 Hír: A Kalandozok.hu Ynev Térképe Ide is várjuk véleményeitek, ötleteitek az elkészült térképrendszerről. Link a hozzászóláshoz
Aquer Dryn Endaron Közzétéve: Június 2, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 2, 2015 Nekem nagyon tetszik Köszönjük ! Link a hozzászóláshoz
zarlat Közzétéve: Június 2, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 2, 2015 Gyönyörű! Jó ez. Tervezitek, hogy belinkelitek az összes al-térképet, és mások moduljait is? Link a hozzászóláshoz
Aquer Dryn Endaron Közzétéve: Június 2, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 2, 2015 Megmutattam egy már nem szerepjátékozó barátomnak. Reakció:"Ez király ! Tiszta google maps. Streetview is lesz benne ? De jó lett volna egy ilyen annak idején. :D" Link a hozzászóláshoz
stewenson Közzétéve: Június 2, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 2, 2015 Ez nagyon jó!Ügyesek vagytok!Nem lehetett kis munka megcsinálni! Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Június 2, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 2, 2015 Nagyon jo nagyon jo Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Június 2, 2015 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 2, 2015 Koszi a visszajelzesetek! Azert csinaltuk, hogy mindenkinek hasznos legyen. Jó ez. Tervezitek, hogy belinkelitek az összes al-térképet, és mások moduljait is? Igen, bar ez a munka kesobb varhato, most NYT lesz fokuszban elsosorban. Fontosnak tartom, hogy a terkep az elhelyezett infok mellett megmaradjon jol hasznalhatonak. En hasznosnak latom a regenyek es novellak fobb helyszineit ratenni, mert az sokat segitene abban, ha valaki epp teruletspecifikus hatterirodalmat keres. Mit gondoltok? Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Június 2, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 2, 2015 Jó ötlet Antail,de az se lesz kis munka. Link a hozzászóláshoz
bűvdudás Közzétéve: Június 2, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 2, 2015 Üdv! En hasznosnak latom a regenyek es novellak fobb helyszineit ratenni, mert az sokat segitene abban, ha valaki epp teruletspecifikus hatterirodalmat keres. Mit gondoltok? Folyamatosan gyűjtöm az adatokat írásokból egy másik készülő projekthez, s azt kell mondjam, ezzel lehetnek gondok, Antail. Felmerülő ellentmondásokra gondolok. Szóval vagy "nagyvonalúnak" kell majd lenni, vagy fel kell vállalni, hogy nem minden adat illeszkedik gond nélkül egymáshoz és a térképhez. Link a hozzászóláshoz
zarlat Közzétéve: Június 4, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 4, 2015 Észrevétel: Délen hiányoznak az országhatárok. (Ami északi részen pirossal jelölve) Link a hozzászóláshoz
Lord Nova Közzétéve: Június 4, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 4, 2015 Üdv!Kiváló, hasznos kreálmány ez a térkép. Hosszú távon ami szerintem nagyon jó lenne, ha a térkép-szinten kidolgozott városok térképére egyből rá lehetne menni a város nevéről, vagy ilyen ott lévő zászlóról, mint a kalandmodulok esetében, aztán meg a várostérképen is lehetnének hasonló hivatkozás-zászlók azon épületekkel, helyekkel, amik ki vannak dolgozva. Így akkor el lehetne jutni a térképtől a városon keresztül pl addig a kidolgozott, alaprajzzal ellátott fogadóhoz, ahol a kalandozók épp iszogatnak. Itt a kalandozok.hu Magyar Gergely által gondozott gyűjteményében sok város, fogadó, stb van kidolgozva, szerintem a regényekben szereplők mellett ezeket is lenne értelme a térképbe integrálni (nyilván valamilyen szintű előzetes szerkesztői szűrés után). Tisztelettel: Lord Nova Link a hozzászóláshoz
bűvdudás Közzétéve: Június 4, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 4, 2015 Halihó! Itt a kalandozok.hu Magyar Gergely által gondozott gyűjteményében sok város, fogadó, stb van kidolgozva, szerintem a regényekben szereplők mellett ezeket is lenne értelme a térképbe integrálni (nyilván valamilyen szintű előzetes szerkesztői szűrés után).A programozói részéhez nem értek, de a különböző színek megoldást jelenthetnének (általánosan ismert vagy alternatív anyag, helyszín etc), amennyiben megoldható és van rá igény. Link a hozzászóláshoz
Lucius con Erigow Közzétéve: Június 11, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 11, 2015 A hivatalos térképhez képest olyan előnyei vannak, mint nem mosódik el, ha ráközelítek, pedig az is valami 6 mpixelben van bescanelve... Illetve rajta van egy halom város Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Június 11, 2015 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 11, 2015 A hivatalos térképhez képest olyan előnyei vannak, mint nem mosódik el, ha ráközelítek, pedig az is valami 6 mpixelben van bescanelve...Illetve rajta van egy halom város Nos.. Az oldalon talalhato Ynev terkep 400 megapixeles, ha teljesen rakozelitve nezed. Ezert nem mosodik el. Link a hozzászóláshoz
Lucius con Erigow Közzétéve: Június 11, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 11, 2015 éééééééés megkaphatnánk a teljes méretű képet? jéccike Link a hozzászóláshoz
Arnulf con Jamerre Közzétéve: Október 17, 2015 Megosztás Közzétéve: Október 17, 2015 Üdv!Elsőként: eszméletlen jó lett a térkép, csak így tovább!Javaslatként egy-két technikai jellegű apróság jutott csak eszembe:- a plusz információkra mutató zászlócskák jobban mutatnának, ha ugyanolyan nagyításnál tűnnének fel és el (bár lehet, hogy ez csak az én böngészőm lassúsága miatt látszik eltérni.)- ugyancsak jó lenne, hogy ha egy zászlóra kattintva felhozok egy szövegbuborékot, majd azután egy másik zászlóra kattintok, akkor az újabb zászlóhoz tartozó buborék rögtön, az előző buborék eltűnésével egyszerre megjelenne.- ha nagyon "vehemensen" megrántom az egeret, hogy gyorsan gördítsem odébb a térképet, akkor - nekem - kicsit túl sokat csúszik még a térkép, miután elengedtem, "lefékezhetne" valamivel gyorsabban is. Link a hozzászóláshoz
Bard Közzétéve: Október 25, 2015 Megosztás Közzétéve: Október 25, 2015 Sziasztok!Milyen térképszerkesztő programmal csináljátok a városokról készült térképeket?Benne vagyok egy modulban és egy város térképét szeretném elkészíteni házakkal, meg kikötővel meg stb., ehhez kellene egy kis szoftver segítség. Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Október 25, 2015 Megosztás Közzétéve: Október 25, 2015 Üdv!Az általam rajzolt várostérképek nem térképszerkesztő programmal készülnek. A Corel Draw nevű rajzprogramot használom hozzá. Egyébként találsz az oldalon egy teljes cikket a várostérképek rajzolásával kapcsolatban: http://kalandozok.hu/dynamics/showentry.php?e=1327&catid=226 Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts