Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
  • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Vélemények és kérdések Ynev Térképéről


Recommended Posts

Koszi a visszajelzesetek!

Azert csinaltuk, hogy mindenkinek hasznos legyen. :)

Jó ez. Tervezitek, hogy belinkelitek az összes al-térképet, és mások moduljait is?

Igen, bar ez a munka kesobb varhato, most NYT lesz fokuszban elsosorban. Fontosnak tartom, hogy a terkep az elhelyezett infok mellett megmaradjon jol hasznalhatonak. En hasznosnak latom a regenyek es novellak fobb helyszineit ratenni, mert az sokat segitene abban, ha valaki epp teruletspecifikus hatterirodalmat keres. Mit gondoltok? :)

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

En hasznosnak latom a regenyek es novellak fobb helyszineit ratenni, mert az sokat segitene abban, ha valaki epp teruletspecifikus hatterirodalmat keres. Mit gondoltok? :)

Folyamatosan gyűjtöm az adatokat írásokból egy másik készülő projekthez, s azt kell mondjam, ezzel lehetnek gondok, Antail. Felmerülő ellentmondásokra gondolok. Szóval vagy "nagyvonalúnak" kell majd lenni, vagy fel kell vállalni, hogy nem minden adat illeszkedik gond nélkül egymáshoz és a térképhez.

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Kiváló, hasznos kreálmány ez a térkép. Hosszú távon ami szerintem nagyon jó lenne, ha a térkép-szinten kidolgozott városok térképére egyből rá lehetne menni a város nevéről, vagy ilyen ott lévő zászlóról, mint a kalandmodulok esetében, aztán meg a várostérképen is lehetnének hasonló hivatkozás-zászlók azon épületekkel, helyekkel, amik ki vannak dolgozva. Így akkor el lehetne jutni a térképtől a városon keresztül pl addig a kidolgozott, alaprajzzal ellátott fogadóhoz, ahol a kalandozók épp iszogatnak. Itt a kalandozok.hu Magyar Gergely által gondozott gyűjteményében sok város, fogadó, stb van kidolgozva, szerintem a regényekben szereplők mellett ezeket is lenne értelme a térképbe integrálni (nyilván valamilyen szintű előzetes szerkesztői szűrés után).

Tisztelettel: Lord Nova

Link a hozzászóláshoz

Halihó!

Itt a kalandozok.hu Magyar Gergely által gondozott gyűjteményében sok város, fogadó, stb van kidolgozva, szerintem a regényekben szereplők mellett ezeket is lenne értelme a térképbe integrálni (nyilván valamilyen szintű előzetes szerkesztői szűrés után).

A programozói részéhez nem értek, de a különböző színek megoldást jelenthetnének (általánosan ismert vagy alternatív anyag, helyszín etc), amennyiben megoldható és van rá igény.

Link a hozzászóláshoz
A hivatalos térképhez képest olyan előnyei vannak, mint nem mosódik el, ha ráközelítek, pedig az is valami 6 mpixelben van bescanelve...

Illetve rajta van egy halom város :D

Nos.. Az oldalon talalhato Ynev terkep 400 megapixeles, ha teljesen rakozelitve nezed. Ezert nem mosodik el. :laza:

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Elsőként: eszméletlen jó lett a térkép, csak így tovább!

Javaslatként egy-két technikai jellegű apróság jutott csak eszembe:

- a plusz információkra mutató zászlócskák jobban mutatnának, ha ugyanolyan nagyításnál tűnnének fel és el (bár lehet, hogy ez csak az én böngészőm lassúsága miatt látszik eltérni.)

- ugyancsak jó lenne, hogy ha egy zászlóra kattintva felhozok egy szövegbuborékot, majd azután egy másik zászlóra kattintok, akkor az újabb zászlóhoz tartozó buborék rögtön, az előző buborék eltűnésével egyszerre megjelenne.

- ha nagyon "vehemensen" megrántom az egeret, hogy gyorsan gördítsem odébb a térképet, akkor - nekem - kicsit túl sokat csúszik még a térkép, miután elengedtem, "lefékezhetne" valamivel gyorsabban is.

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Milyen térképszerkesztő programmal csináljátok a városokról készült térképeket?

Benne vagyok egy modulban és egy város térképét szeretném elkészíteni házakkal, meg kikötővel meg stb., ehhez kellene egy kis szoftver segítség.

Link a hozzászóláshoz
  • Antail locked this téma
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
×
×
  • Új...