Sir Thomas Közzétéve: Június 2, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 2, 2015 (szerkesztve) Időpont: csütörtök 22-01 Játékosok max száma: 4 Eddigi jelentkezők: Neko, Jadis, Felon Tartalék: Tetra, Frosty Karakterek: előre készítendő, alapkönyv vonatkozó részét valahogy felteszem A többi kialakul. A Kult egy itthon viszonylag jól ismert játék/rendszer, bár sajnos nagyon rétegjáték, így ritkán találkozni vele. Alternatív jelenünkben játszódik, amelyről elsőre nem akarok túl sokat elárulni. Esetleg kezdjünk egy kis ízelítővel: Szerkesztve ekkor: Június 10, 2015 , Sir Thomas által Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Június 3, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 3, 2015 úú, ez a filmtrilógia egyik nagy kedvencem Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Június 3, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 3, 2015 Igen, ezek a filmek jók. Nem akarom hoggolni SirThom idejét, úgyhogy tartaléknak írj csak fel kérlek, ha valamiért nem lenne meg a 4. enber. Ha meglsz akkor max nézőnek beesek, ha azt lehet. Eléggé érdekel, hogy ez hogy is alakulna. Link a hozzászóláshoz
Neko Közzétéve: Június 3, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 3, 2015 Már alig várom... nagyon kíváncsi vagyok... Link a hozzászóláshoz
Frosty Közzétéve: Június 10, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 10, 2015 Engem is felírhatsz mint tartalékos Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 10, 2015 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 10, 2015 Frosty: okKarakteralkotás: itt kértem egy kis segítséget jadistól, ki fogja rakni a karialkotás szabályait. Vélhetően sok kérdést fog generálni, de a kérdés még mindig segített, szóval ne szégyenlősködjetek majd pls. Link a hozzászóláshoz
Jadis Közzétéve: Június 11, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 11, 2015 Holnapra tud érkezni az anyag. Link a hozzászóláshoz
Jadis Közzétéve: Június 12, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 12, 2015 Sziasztok!Mellékletben találjátok a Kult karakteralkotását. Bármilyen kérdés van, tegyétek fel (igaz ez rám is, mert én se ismerem) és Sir Tom majd válaszol és segít.Sir Tom: Kaphatunk egy kis támpontot, hogy pl. hol fog játszódni a kaland meg ilyesmik?Kult - hazugság.pdf Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Június 14, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 14, 2015 Az a legjobb, ha mindent átbeszéltek. Ha megegyeztek ,a kalandok még jobbak lesznek és a Játékmesternek nem kell majd erőlködnie, hogy olyan karaktereket passzírozzon bele a történetbe, amik egyáltalán nem illenek oda. Szóval mik az elvárások? Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Június 15, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 15, 2015 Illetve:Az archetípusok a színes mellékletben találhatóak.Ez a színes melléklet megvan valahol? Én nem találom ugyanis. Link a hozzászóláshoz
Jadis Közzétéve: Június 15, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 15, 2015 Megvannak, de nncs kivágvai a pdf-ből, ugyanis az a végén van a könyvnek, Sir Tommal pedig csak ezt a fejezetet beszéltük. Ha szépen megkértek, lehet róla szó, hogy azt is külön feltöltsem... Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Június 15, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 15, 2015 Ja, én sejtettem, hogy a könyv végén van, csak azt hittem, az egészet megkaptuk Mondjuk fura is volt, hogy nem valami impresszum vagy mittudomén van a végén, de RPG könyvek szoktak furák lenni. Szerintem leszedem valahonnét angolul, és akkor összevetem a magyar verzióval. Link a hozzászóláshoz
Jadis Közzétéve: Június 15, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 15, 2015 Nem véletlenül nem az egész könyv van fent. Sir Tom kérése volt, hogy csak a legszükségesebb rész legyen elérhető, hogy ne legyen "túl sok" háttérinfónk. Szóval a szórakozásod érdekében javaslom, hogy ha le is szeded, ne engedj a csábízásnak és csak azt a részt nézegesd.(Magyarul is elérhető a teljes verzió.) Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Június 15, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 15, 2015 Értem. Nem kell aggódni, elég bajom van nekem mostanában ahhoz, hogy ne menjek bele túl mélyen a dolgokba ha nem muszáj. Meg a bevezető alapján ez tipikusan hangulati játék, kb mint a ktulu, minél kevesebbet tudsz, annál nagyobbat üt, szóval jó leszek. Csak az archetípusok érdekelnek Link a hozzászóláshoz
Jadis Közzétéve: Június 15, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 15, 2015 Ezesetben önállóan is rákereshetsz, de amint tudom, fölrakom ide is. Link a hozzászóláshoz
Jadis Közzétéve: Június 15, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 15, 2015 Íme az archetípusok, hátha valakinek szüksége lesz rá.kult - archetípusok.pdf Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Június 15, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 15, 2015 Köszi! Sokkal jobb így, magyar terminológiával ismerkedni, és véletlenül sem nemkívánt dolgokba beleakadni Link a hozzászóláshoz
Jadis Közzétéve: Június 16, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 16, 2015 Nincs mit. Megelőzzük a kísértést... Link a hozzászóláshoz
Artu Közzétéve: Június 17, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 17, 2015 Estét! SirTom, én beugranék 4.-nek, velem fogsz a legjobban járni, kb semmit se tudok erről a rendszerről Artu Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Június 18, 2015 Megosztás Közzétéve: Június 18, 2015 Na, akkor maradok potenciális nézőnek Mindenképpen érdekes lesz, jó kis hangulati mesének ígérkezik. Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 18, 2015 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 18, 2015 Pentektol talan lesz mar netem es kenyelmesebben tudok majd forumozni. Addig is azert valaszolok, amire lehet. Jadisnak koszi a segitseget. Helyszin: BudapestIdoszak:2025Fejlettseg: kvazi jelenkor, technikailag kicsit fejlettebbet kepzeljetek el, de semmi jelentos valtozas.Hatter: Az Eu nagyjabol bekebslezett mar bennunket, sokkal homogenebb kulturalisan, de sokkal szinesebb etnikailag. A karakterek atlag emberek, talan egy kisse nyitottabbak es kivancsibbak. Szarmazas ne legyen kirivo, szakma, munkahely barmi lehet. Mindenki a varosban el, elsosorban a belvarosi irodahazak kozt eli eletet.A statok annyira nem erdekesek, elsosorban a szemelyisegre es a sotet titkokra menjetek ra. Minden karskter legyen egy kisse/nagyon "serult".Kariotletek alapjan szivesen segitek a kidolgozasban otlrtelesben.Most hirtelen ennyi tslan eleg tampontnak. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés