Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Mesélő: Sir Thomas - SR3


Recommended Posts

Időpont: péntek 22-01

Játékosok max. száma: 5

Eddig jelentkezettek: Venes, Feri, Zsiga, tetra, @huszár

Történet: Sajnos csak egy rövidke kaland fér bele a menetrendbe, ezért nem lehet majd túl bonyolult. Az időszűke miatt szeretnék teljesen kész partival nekiülni, ezért kérlek nézzétek át, mit szeretnétek hozni. A partihoz igazítanám a kalandot.

Szerkesztve ekkor: , Sir Thomas által
Link a hozzászóláshoz

Igen, ezt én is támogatnám, mármint legalább egy rövid megbeszélést, egyeztetést.

És pénzügyileg ki vagyunk valamennyire támogatva a 80 karma megszerzése alatt? Vagy az mind elment igazi húsra és LXR csipekre?

Közben sikerült előkaparnom Bara karakterlapját, és azon van a kedvenc adeptus képességem: a falfutás. Ez viszont nem alapkönyves móka, kiegészítőket is használhatunk akkor?

Link a hozzászóláshoz

Következő kérdés: barának van 3. szintnyi beavatása. Ez ugye a 80 karmából is alig jön ki, ha egyedül csinálja, van-e lehetősége a Felébredteknek beavatásra, és ha igen, milyen megkötésekkel? A csoport az gondolom nem annyira nehéz, de ordealt kötni lehet? Én nem engedném magamnak, mert hát az pont a lemeséléssel lesz jó, de ki tudja, te hogy gondolkodsz?

Link a hozzászóláshoz

Válaszok sorjában:

1: +200000 kredit felhasználható a karialkotáshoz

2: kiegek használhatóak, csak legyen nálatok a forrás, ha valamit meg kell nézni/le kell egyeztetni

3: archetípus, faj, származás és egyéb kikötések nincsenek

4: talán csak annyi, hogy a parti régebb óta együtt dolgozik, tehát kéretik kompatibilis karaktereket hozni és pár elképzelés sem árt, hogy eddig milyen vadászataitok voltak.

5: kapcsolatok: barát és ősi ellenség képletében extremitásokat kerüljétek pls. Ez amúgy mindenre igaz

6: évszám: 2065

7: induló helyszín: Seattle

Jöhetnek még kérdések, ne tartsátok magatokban. :)

Link a hozzászóláshoz

a karialkotásra felhasználható +200k pénznél a karialkotási árakat és nem a hozzáférhetőségieket vesszük figyelembe ugyi? (sry elég rég játszottam már)

kiberverek/bioverek/nanoverek/odaverek szintjei - elérhetőségei?! teszem azt (nyílván nem fogok venni, de kérdésként csak a pontosítás végett) deltás szintű cumók, egyebek??

tudsz dobni vmi linket, ahol van seattle rendesebb leírás talállható, meg úgy ámblokk sr3 szabálykönyvek ez-az, források, mert nálam most nem sok olyan könyv, regény, stb van elérhető közelségben...

perpill ez jutott hirtelen eszembe, thx

valaki, valamerre valami csoport? :)

Link a hozzászóláshoz

Amikor specializálódunk, a specific weapon type mit jelent pl pisztolynál: Nehézpisztoly, vagy konkrétan Ares Predator? Illetve vágófegyvernél katana vagy kardok úgy általában?

Ha szeretnék koreai hagyományos harcművészettel foglalkozó adeptust, akkor mondjuk a jedok geom nevű hosszú egyeneskardnak mi lehetnek az értékei (persze mai technológiával, különben a katana is szar lenne)? És a kistestvérének? (ha véletlenül törpével jönnék, akkor nem hoznék egy 6 láb hosszú kardot :mrgreen: )

Link a hozzászóláshoz

Újabb kérdés. Szeretnék páncélt venni.

Barának van egy 6/5-ös álcázópáncélja, név szerint "Testre simuló teljes álcázó ruha+sisak", de ilyet sem az alapkönyvben, sem a Cannon Companion fegyveres kiegészítőben nem találtam. Ki csinálta azt a karaktert? Tudjuk, hol és mennyiért lehet ilyet szerezni?

Bara az 2012-es SR verseny résztvevője volt, itt találtam: http://sr2012.ostrom.hu/ illetve tavaly vagy tavalyelőtt hoztad le a táborba mint választható karaktert.

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...