Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
  • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Mesélő: Savdémon Dark Heresy


Recommended Posts

A sötét jövő birodalmában ez a kaland egy lovagvilágra kalauzolná el a játékosokat, szám szerint 4-et. Az Alapkönyvvel játszanánk 1200 XP-s karakterekkel, igény szerint lesz nálam egy-két előre kidolgozott karakter is.(rövid áttekintés akinek ismeretlen a világ: http://hu.wikipedia.org/wiki/Warhammer_40_000)

A történet eddig:

Torquemada Coteaz Lord Inkvizítor alá kerültetek, nemrég estetek át a divináción és szinte friss inkvizítorokként vártok az első esetleg második küldetésre. Beosztásotok szerint Aladar Thrawn inkvizítor akolitusai lesztek, aki a tűzvihar osztályú fregatt, Void-Breaker parancsnoka és az Ordo Malleus feltörekvő személyisége. Származása szerint Aladar terrai, az ehhez párosuló büszkeséggel, mint jellemzővel.

Coteaz Argentori szövetségese Bjorngulf lovag (illusztráció, hogy milyen is egy lovag: http://www.beastsofwar.com/wp-content/uploads/2014/02/Front-Templar-with-Scale.jpg), lovagi tornát rendez fia esküvőjének alkalmából, erre az eseményre meghívta a Lord Inkvizítort is, aki egyéb teendői miatt nem tud ott lenni, azonban Thrawn inkvizítort és akolitusait megkérte, hogy vegyenek részt helyette.

Link a hozzászóláshoz

No nem kell megijedni, az ilyen monstrumok egymás ellen fognak harcolni (vélhetőleg) a bolter különben sem rendelkezik elég nagy armor penetrationnel ehhez ;). A karakteralkotás egészében, azoknak akik maguk szeretnék azt megtenni:

1200 XP-ből fejlesztések, felszerelés: az alapfelszerelés és hozzá az 1200 XP-nek megfelelő rang éves fizetése, amelyet szabadon ellehet költeni, de ha very rare dolgokat vennétek azt előtörténettel kéretik magyarázni. Mivel az esemény egy ünnepség ezért a díszruhát természetesen kiutalja az Ordo, ehhez az etikett szerint kéretik két darab megfelelő oldalfegyvert vételezni (pistol+pistol, pistol+sword, sword+sword etc.) Bármi egyéb kérdés van nyugodtan keressetek, az előtörténetet meg a karaktert ha egy héttel előtte elkülditek az ideális lenne, illetve ha valaki azt szeretné, hogy előre elkészített karaktert hozzak neki za is időben szóljon.

Link a hozzászóláshoz

SZerintem most a fent említett origin lehetőségeken kívül maradnánk az alapkönyvnél mivel a kompánia 50 %-a finoman szólva is csak ismerkedik a játékkal így ez kényelmesebb. Remélem nem gond. Természetesen az arbitrátor is rendelkezik díszegyenruhával (ami lényegében a páncélja sisak nélkül meg néhány arany dísszel, mint Judge Dredd ugyebár)

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Az 1200 elkölthető XP-ben az alap 400 már benne foglaltatik, vagy ez azon felül van?

Statisztikákra mehet a 100 pontos pontelosztás, vagy dobálni kell? A wounds, fate points dobandó, vagy egységes értékkel dolgozunk (pl d10=8 d5=4 mindenkinek)? A divination dobandó vagy választható?

Felszerelés terén amit elkölthetünk pénz az enyhén szólva sem sok, egy tisztességes páncélra sem elég , pl az arbitrátor a könyv szerint nem kapja meg az enforcer carapace-át indulófelszerelésként, csak egy chain coat-ot vagy flak vast-et vagy mesh vestet, de megvenni sem tudja így. Ez szándékos és ne aggódjak miatta, direkt vagyunk ilyen nagyon kezdők és nem lesz jelentősége?

Tisztelettel: Lord Nova

Link a hozzászóláshoz

Köszönöm a kérdéseket,

az 1200-ban benne van az alap 400 is így jön ki megfelelő rang

az otthoni karialkotás szerint az elosztható pontok száma 117 azzal, hogy 18-nál többet nem lehet egy képességre rakni és 18-at legfeljebb háromra

wounds , fate mehet ahogy írod azaz d10=8 d5=4

a felszerelés miatt ne aggódj, a karakterek szándékosan nem az inkvizíció kipárnázott henchmenjei

a divinationt ha nincs kifogásotok helyszínen kidobjuk (az a kedvenc részem)

Link a hozzászóláshoz

Ülj oda az asztaltársasághoz...

Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.

Vándor
Válasz a témára...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Formázás megszüntetése

  Only 75 emoji are allowed.

×   A hivatkozásodat beágyazta a gépszolga automatikusan.   Mutasd inkább hivatkozásként

×   A Pszi-emlékfelidézés sikeres volt.   Szerkesztőablak kiürítése

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...