Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Trónviszály - MAGUS témájú saját asztali társasjáték (tesztjáték) - Időp.: folyamatos


Recommended Posts

TRÓNVISZÁLY

avagy Amanovik király öröksége

Gorvik első és egyetlen uralkodójának váratlanul nyoma vész. A prófétaként tisztelt uralkodóját elvesztő ország lassan a pusztulába sodródik. A leghatalmasabb főnemesek és egyházfők vérre menő vetélkedésbe kezdenek, hogy ki ragadja magához a hatalmat. Alárendeltek tucatjai ténykednek a hatalmasságok érdekében. A küzdelem nem csak a csatatéren zajlik. Sötét, misztikus praktikák és elképzelhetetlen vagyonok, kémek, cselszövések ármánykodás is kell a politikai célok megvalósításához. Vajon lesz-e győztese ennek a nemtelen eszközökkel vívott háborúnak? Esetleg maga az ország pusztul bele elébb és süllyed el végképp a történelem mocsarában? Ne feled a Sötét Istenség tanítását, mely szerint csak másokat eltaposva kapaszkodhatsz fel a csúcsra! Dicsőség vagy Kárhozat! Légy Te a birodalom soron következő királya!

Amint a címben is olvasható, ez egy MAGUS témájú saját fejlesztésű, kártya alapú asztali társasjáték tesztjátéka. A verzió teljes és játszható, szűk körben kipróbált, de jelen fázisában senkit nem a design-jával akar megnyerni magának. Szóval csak erős képzelőerővel megáldottak jelentkezzenek, mert látványelemek híján erre feltétlen szükség lesz! ;) (Bár a többség itt egészen jól teljesít ezen a téren.)

Jelentkezni itt, illetve a helyszínen is lehet. A játékidő kb. 45-90 perc. Játékosszám 2-6. A dolog jellegéből adódóan tökéletes némi holtidő (pl. JK halál :twisted: ) kitöltésére, "kellemest a hasznossal" jeligére! ;)

Üdv,

H.

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...