Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Élménybeszámolók - NYT2015


Recommended Posts

Nagyon jó kis tábor volt - és nem csak azért, mert végül nyertünk ;)

A modul jó volt, játszható, érthető, többnyire eltalált nehézségekkel, és szerencsénkre (vagy az övére?) Mosquito is nagyon jól fogta a csapat stílusát, így simán tudtunk együttműködni. Külön köszönet illeti Lindát :respect:, amiért emlékeztette időnként dolgokra, még ha nem is mind a mi előnyünkre vált :) Jár a sör az író(k)nak is! :taps:

A szombati Marvel csapattól elnézést a csúszásért, de eleve a versenycsapatok tovább játszottak néhol, aztán meg enni is kellett :) Remélem a hangulatot sikerült átadni, a szabályokat majd elolvassátok később, ha akartok játszani. Én jól szórakoztam. Ha kérdés lesz, itt megtaláltok psziüzivel.

A többi programmal mostohán bántam, inkább játszottam vagy beszélgettem, elnézést... :peace:

Köszönjük!

Link a hozzászóláshoz

Csatlakoznom kell az előttem szólóhoz, valóban nagyon jó kis tábor volt, bár tapasztalat szintjén egyelőre csak a TT 2014 van meg, de örömmel konstatáltam hogy a nyári tábor is az elvárásaimnak megfelelően - ha nem jobban - volt megszervezve és lebonyolítva.

A kaland izgalmas és többrétű volt és mivel jómagam nem zárkózom el a kicsit nyomozósabb, nem feltétlen egyértelmű modulmegoldásoktól sem, így nem csalódtam benne. :) Köszönöm szépen a csapatomnak és lelkes mesélőnknek Silvernek azt a három napot, amit együtt tölthettem velük Yneven. :pajti:

A csapatunk nagyon jól összeszokott a kezdeti "botladozások" után, büszkén mondhatom hogy idén két csinos hölgy is minket erősített és annak tükrében hogy egyikük tulajdonképpen első táborozó volt, a 3. hely igen előkelőnek tekinthető. :gruppen:

A tábor helyszíne nagyon rendben volt, lehetőséget adott a társasági élet kedvelőinek de ugyanígy megtalálhatták a számításaikat azok is, akik egy kis nyugalomra vágytak a természetben. A délutáni, esti közösségi programok is sokat nyomtak a táborlakók hangulatán (ebben természetesen az elfogyasztott "pálinka ízű üdítőital" is szerepet játszhatott :D ), amihez Mate a legtöbb esetben még megfelelő zenei alapot is biztosított. :taps:

Végül pedig szeretném kiemelni a szervezők, a KM-ek és a modulíró(k) áldozatos munkáját is, mert nélkülük ez bizonyára nem sikerült volna így, a profizmus és az alaposság érezhető volt a tábor egésze alatt. :respect:

Ha az Égiek is úgy akarják, találkozunk legközelebb. :)

Link a hozzászóláshoz

Fasza volt. Már tavaly is kehesre röhögtem magam amikor kimentem meghallgatni a Rizikó játékát, de idén alkalmam volt egy megcsappant és Hullával terhelt verziójában közelebbről is megismerkednem a csapattal.

Az Ellana papnő arca amikor

SZOPD KI A GONOSZ GECIT!!

Úgy teljeskörűen fasza tábor volt, nem unatkoztam egy pillanatig sem. Köszi TAO-nak a modult, könnyen mesélhetőt kaptunk, a szervezőknek az esemény többé-kevésbé gördülékenységét, illetve mindenkinek akivel játszottam bármit a vidám pereceket.

Szerkesztve ekkor: , tetra által
Link a hozzászóláshoz

Mint szervező / modulíró, örültem a sok új arcnak, a rengeteg visszatérőnek, és hogy sokan pozitívan, "túl rövid volt" érzéssel búcsúztak el a tábor végén. Örvendetes volt látni a félnapos látogatókat is, mindig jó a régi ismerősökkel való találkozás. :)

Minden KM-nek nagyon köszönöm a modulírásban kapott segítséget és a tábor alatt nyújtott teljesítményét, a többi szervezőnek pedig hogy ismét létrejöhetett egy f*sza Kalandozok.hu tábor! :)

Mint a táborozók egyike, az elmúlt évek egyik legjobb tábora volt ez számomra! Ahogy más is írta előttem, sosem volt üresjárat. :) Élveztem a versenymodul mesélését, nagyon jól szórakoztam a csapatommal (még ha ezt nem is mindannyian akarják elhinni :mrgreen:), köszönöm nekik a játékot. Amikor nem meséltem, akkor beálltam beszélgetni, játszani, szórakozni valahova, esetleg frizbiztem, pingpongoztam, pörögtem a hátamon. Örülök, hogy ismét volt hagyományos 4esfekvő Hulla mester alias legjobb szerepjátékos nyt2015 (bunda! bunda!) vezénylésével, jó volt egy kis alternatív pingpong Biggie-vel az utolsó este, a MAGUS reality SirTommal (legközelebb frissebben nyomjuk), a túrórudik Chutzpahtól, a pandamacizás (aki ott volt, sosem felejti el :mrgreen:), a partihangulat DJ Syrand "Mate" Caldern-től, a beszélgetések mindenkivel. :) Talán csak kettő táborprogramot hiányoltam: hogy nem jutott időm a beígért Warhammer Fantasy-ra Faresszal, és hogy évek óta nem volt "teperd le a Szent Állatot" próbánk. De ami késik, nem múlik. :pajti:

Viszlát a legközelebbi táborban / rendezvényen! ;)

Link a hozzászóláshoz

Nagyon jó volt a tábor, jól éreztem magam.

Köszönöm a csapatomnak (Kati, Neko, Alga, Berry Cartwright) a részvételt és hogy csak sikerült összerázódni és egy jó hangulatú játék bontakozott ki belőle. Ugyanígy köszönöm Sir Tomnak a mesélést, aki mindehhez aszisztált és segített, hogy jól érezzük magunkat (és még kicsit fejlődhessünk is szerepjáték terén).

Ugyanígy felejthetetlen a Kult mese, amit nagyon sajnáltam, hogy nem tudtunk befejezni, de így is nagy élmény volt. Köszönöm Sir Tomnak és a többi résztvevőnek (Felon, Neko, Artu, Erik) is!

Valamint a szombat délutáni The Culture kóstoló is ízletes volt, kár, hogy nem tudtunk tovább játszani.

Természetesen a szünetekbeli, esti és éjjelbehajló beszélgetéseket, suhogtatásokat és egyebeket is megemlítem mint jó élményeket. :)

(Mi sem lehet jobb 100. hozzászólásnak, mint egy tábori élménybeszámoló. :) )

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Itt volt az ideje ennek a tábornak, amiben nagyon jól éreztem magam. Talán csak az alvás volt kevés... de ez jelez valamit. ;)

Köszönöm a tábor szervezését, jó dolog, hogy egyre profibb és színvonalasabb Kalandozók táborok vannak. Amit tudunk, javítunk, és így már jó a helyszín, a kaja volt tán a legszűkebb keresztmetszet, de az is megjött végül mindig.

Köszönöm a csapatomnak a játékot, nagyon élveztem a mesélést, és még fáradtan is örömmel ültem le hozzájuk. Jobb jellemzés nem is kell, mint hogy azóta is MAGUS-ozok, ihlettel és kedvvel feltöltve - jobb hozadéka nem is lehet egy ilyen tábornak. Külön köszönet a pozitív értékelésért is, jövőre megdöntjük;)

Köszönöm TAO-nak a modult, végre egy jó táboros modul, amit úgy érzem jól sikerült lemesélni minden KM-nek.

Jó volt a Battlestar Galaktica játék is, annak ellenére, hogy mindkettőben kihalt az emberiség :) Ebből tanulva elhatároztam, hogy soha nem fogom a kezembe ragadni a magyar csillagflotta vezetését :D

Köszönöm mindenkinek, aki akár csak egy mosollyal is feldobta a hangulatomat. Jó tábor volt. Kár, hogy messze van még a június... :D

Link a hozzászóláshoz

Áhoj Kalandozóóók,

drááága kenyééér mekkora tábor volt. Évekig emlegetni fogom.

"A kráni fejvadász, rövid gondolkodás után vissza fordul és az ajtóból berántja az egyik városőrt a fogadóba.

Km: megteheted de van mögötted 20-30 ember rajtad kivül.

FV: nem baj, 4et támadok, mennyit tudok megölni körönként?

Km: 4et ....

Majd oda fordul a csapat többi tagjához

Km: Az alsó szintről sikoltozást és vad kiabálást hallotok, mit tesztek? :D

Egyszer szeretnék az "A-Team"-nek is mesélni.

Köszönöm a csapatomnak hogy nem annyira aláztak meg mint tehették volna, én hagytam őket kránosdit játszani, ők meg hagytak mesélni :D Prefect. Frankón végig jól éreztem magam. Úgy gondolom hogy a kapott vissza jelzések alapján már tudom merre kell tovább fejlődnöm.

Az a pingong... könyv, üveg, szék, PAD, fakanál, balta, nem biztos hogy jó a sorrend. Z ezen a ponton úgy érezte... NEM kéne :D

Van egy olyan sanda gyanúm, hogy sok maradandó élménnyel lettem gazdagabb..

Jövőre "úgy sem mered..." feliratú pólóval készülök... aki ott volt tudja miért :D

Winter is coming.....

Link a hozzászóláshoz

Félzombi effektus a tábor előtt, ismét :)

Köszönöm a szervezőknek, hogy ismét összehoztuk, hogy évről évre mindenkin látni hogy azon van, miképpen múlja felül az előző éveket. Jó érzés volt látni az arcokat tábor közben, az eredményhirdetésen, és utána, még jócskán hajnalba csúszva is.

Köszönöm a csapatom nagy részének a játékot, és a KM-nek a mesét, igazán élvezetes volt ebben a modulban inkvizítorként létezni :) Köszönöm a színezőt :)

Köszönöm mindenkinek, akit megölelhettem, mindenkinek, aki rámmosolygott, aki szeretett ott lenni, aki toleráns volt és kedves, mindenkinek, aki hozta a jókedvét, és időnként uralta az egoját, köszönöm annak, aki megköszönte.. :) Köszönöm az újaknak, hogy jöttek, és remélem gyakran látjuk még őket, és a régieknek is hála, hogy ismételten jelen voltak! :)

Köszönöm az Aranyásást is, nagyon tetszett a játék, a társaság nem kevésbé :pajti:

Még hosszan sorolhatnám mi mindent köszönök.. :)

Nekem ebben a táborban a két fénypont a Marvel és a Kult volt.

Előbbi időben később jött, viszont szanaszét nevettem magam.. Nagyon érdekes volt szuperhős bőrbe bújni, nem nagyon ismertem a karaktert sem, a világot még kevésbé, a játékostársak egyikével sem játszottam még sosenem. Mindezek ellenére nagyon izgalmas, rendszerszerettető délután alakult, én nagyon preferálnám a folytatást. :) Köszönöm Messornak (kár, hogy Kolosszus egy ideig kényszerpasszív volt :P), Khuriboow-nak, Beniboyle-nak a vidám perceket, és Daelonnak örök hála, hogy türelmes és elnéző volt velünk :)

A Kult hangulatában más, időben előbb volt. Ott is volt vihorászás az elején, nehezen alakult a horror hangulat (Artu és Eric humora mellett nehéz komolynak maradni :pajti: ). Viszont amikor végül sikerült, olyat ütött, hogy még másnap is kóvályogtam. Nagyon kár, hogy nem sikerült befejezni, hogy megélhető legyen a másik oldal is, de így is elég mélyre ment. Mondanám, hogy nem csodálom, hogy betiltották, de szerintem mindenkinek legalább egyszer le kellene ülni egy ilyet játszani, és hagyni hatni, tanulságos. Ehhez persze a megfelelő emberek szükségesek, így köszönet jár Nekonak, Jadisnak, Artunak, Ericnek, valamint Tomnak a vezénylésért.

Szóval Téliben találkozunk! :)

Szerkesztve ekkor: , Felon által
:)
Link a hozzászóláshoz

Felon: Vagy a tábor után, hazaértem és 5 órát aludtam :D

Csatlakoznék az előttem szólókhoz és köszönöm a szervezőknek, TAO-nak és a teljesen-ismeretlen-biztos-új-ember-lehet KM-ünknek a jó hangulatú tábort. Szintén köszönöm a Concordium díszes Kompániájának a jó hangulatot a szobában, bár a mai napig bánt, hogy nem sikerült az utolsó napon Johnny-val valami hülyeségen összeveszni. Remélem jövőre összeszedi magát! :P

Viszont azt kell mondjam szerepjátékos szemmel nézve a tábor csúcsa a késő esti Kult volt, teljesen a hatása alatt voltam még másnap is. Ennek megfelelően köszönöm ezt Jadis-nak, Felon-nak, Neko-nak, SirTom-nak és Eric-nek, mert ahogy Felon is írta, a megfelelő emberek nélkül nem sikerülhetett volna ilyen jól!

Artu

Link a hozzászóláshoz

Kissé megkésve írok, de sebaj. Köszi mindenkinek a szervezést, részvételt, nagy élmény volt újra együtt játszani, beszélgetni, bandázni. Nekem Gyömrő nagyon tetszik továbbra is; közel van, kellemes a helyszín a játékra, a környéken vannak jó kajáldák stb. Szóval a lehetőségeinkhez képest sztem ideális.

Nagyon köszönöm a csapatomnak a játékot, igazán felejthetetlent alkottak! Külön öröm, hogy szívesen szerep-játszottak, néha szinte teljesen élőbe csaptunk át, ami fenomenálissá tette a hangulatot. Nagyon jók voltatok, utólag is külön dicséret a játékotokért!

Szóban sok mindent elmondtam már, így nem ragozom, remélem az új táborozó csapattagok szívesen jönnek jövőre is. :)

A MiRS nem sikerült igazán sajnos, a koncepció nem bizonyult jónak és mire játszani kezdtünk, már nagyon fáradt voltam, nem tudtam átalakítani megfelelő idő alatt. Bocs, majd legközelebb... :-/

A Shadowrun is kissé fáradt volt már, de legalább leimpróztam egy tuti kis helyszínt, amit valószínűleg még látni fognak az SR rajongók vmelyik versenyen :)

A Kult viszont zseniális lett, itt még bírtam szusszal és a csapat is ideális összeállításban és lelkesedéssel nyomta végig. Köszönöm mindenkinek, majd legközelebb szánunk rá elég időt :) Itt az volt igazán lelkesítő, hogy mindenki 100%-ig beleélte magát és a legjobbat akarta kihozni a történetből. Ez annyira ritka és értékes játékosok közt, hogy még hosszú évekig emlékezni fogunk rá. Az tuti. Nem beszélve azokról a jelenetekről, amiket előadtatok... Borzongatóan jó volt.

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...