Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Élménybeszámoló


TAO

Recommended Posts

A verseny nagyon tetszett, kezdeti félelmeimmel szemben a modul jól mesélhető volt és a játékosok is élvezték. Jó látni, hogy igény van itthon a szerepjátékra, meglepően sok ember jelent meg.

Kritikám csak egy van, de arra sajnos nincs orvosság, úgyhogy le se írom (aki tudja tudja :mrgreen: )

Több helyről is hallottam (konkrétan 5 JK-tól :gruppen:), hogy kíváncsiak lennének egy NyT jellegű karakterösszesítésre, csak hát ugye egyrészt ők nem tudták, hogy NyT-n szokott ilyen lenni, másrészt itt a pregenerált karakterek miatt ez más jellegű. Azt nem tudom, hogy ennek van-e módja, ugyanis csak ott helyben derültek ki a karakterek, nem tudom, hogy ez bárhol rögzítve lett-e.

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Remekül éreztük magunkat a csapattal. A kaland remek volt, és jó mesélőnk is volt.

Le a kalappal a szervezők előtt, látszott, h bele adtak apait, anyait :)

Eleinte voltak félelmeink ezzel a kész karakteres verzióval (továbbra is a saját száj íz szerintit preferáljuk), de valóban jó volt kipróbálni magunkat ilyen szituációban is :D

Összességében, nagyon pozitív élménnyel gazdagodtunk. Köszönjük szépen :)

Észrevételek:

Mivel mondtátok, hogy az első ilyen egynapos rendezvény volt, és itt is írtad Tao, hogy várjátok az észrevételeket, hát itt jönnek :P

A csapat, és a mesélő össze ollózást valahogy előbb kellene megoldani. (Talán még a rendezvény előtt, lehetőséget adni, hogy kommunikáljanak, és megbeszéljék a karakter/csapat koncepciót, valamint az egymással szembeni elvárásainkat. Remek mesélőnk volt, aki jól kezelte a helyzetet, de kicsit elcsúsztunk az egyeztetéssel, és annyival kevesebb időnk volt játszani.

Valamint a kalandmesternek is több ideje van, jobban átlátni, mit is tud kihozni a csapatból, hogy ki miben erős és miben gyenge.

Valamint, a pizzéria témában, talán annyival egyszerűbb lett volna, ha egy nyomtatott pizza lista van minden csapatnál, ahol rá tudunk bökni pár pizzára az elején. Mert ugyan nem sok, de a neten keresgéléssel és válogatással is ment némi idő.

Igazából, a plusz időt az egyeztetésre dolgon, és a pizza étlapon kívül, más nem is jut eszembe, ami esetleg nem lett volna gördülékeny.

Szóval még egyszer köszönöm a Sas-Lik csapat nevében a kemény munkátokat és a remek szórakozást :)

Link a hozzászóláshoz

Halihó!

Még egyszer köszönöm a csapatnak (NemTÖköl), a KM-ünknek (Hulla), a szervezőknek a maradandó élményt; de a környékünkön serénykedő szorgos munkásoknak is - nélkülük, a flex és az ütvefúró nélkül szegényebbek lennénk jónéhány derűs pillanattal! (Aki ott volt, szerintem így utólag egyetért... :))

A modult azért elolvasnám majd, amennyiben a szervezők tervezik (a tervezők szervezik?) a megjelentetését az oldalon... :)

Szóval mindenkinek kösz' mindent! Hiányzott már!

Link a hozzászóláshoz

Bűvdudás: itt már el is érhető a kalandmodul: http://kalandozok.hu/content.php/394-V%C3%A9res-gy%C3%A9m%C3%A1nt

Gavesz: köszi a visszajelzést a pizzarendeléssel kapcsolatban, ugyanerre jutottunk mi is. Tanultunk belőle, a jövőben ezt jobban fogjuk csinálni. ;) A KM-beosztás viszont nehezebb dió, mint amilyennek látszik - persze ezt is át fogjuk gondolni.

Hogy mely karakterek milyen arányban voltak használatban, pontosan nem tudjuk még megmondani, mert ez az információ nekünk, szervezőknek nincs meg (még). De azon vagyunk, hogy összegyűjtsük, és ha meglesz a java, közzé tesszük.

Szerkesztve ekkor: , TAO által
Link a hozzászóláshoz

Csao.

Soha nem játszottam még mások által kreált karakterrel, és elég erőtlennek is éreztem. Olyan volt, mint amikor vezetni tanulsz, és az oktató megmondja, hogy a rutinpályán kuplunggal kell végigmenni :)

És végülis végig tudsz menni - csak éppen egy kicsit lassú, egy kicsit vérszegény, egy kicsit döcög, és közben mindvégig érzed, hogy lenne ebben a kocsiban erő, csak nem engedik használni....

Remélem értettétek :)

Viszont eljövök nagyon szívesen, máskor is, ha lehet.

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Nagyon jól éreztem magam a rendezvényen.

Jó csapatot kaptam, köszönöm a játékos az Elf-társaknak, és gratulálok az elért eredményhez nekik is, és mindenkinek, akit illet.

Úgy gondolom, méltó kezdés volt a Kalandozók egynapos rendezvények sorában, és őszintén remélem, hogy rendszeressé válik ez is, akár a táborok.

Külön érdekes volt számomra, hogy a csapatok nagyobbik fele teljesen új arcokból állt... ezek szerint van még sok-sok aktív játékos!

Köszönöm a szervezést TAO-nak, (mit főszervezés, és persze mindenkinek, aki segítette), és a kalandmodult Silvernek (és aki még benne volt).

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...