Antail Közzétéve: Október 29, 2015 Megosztás Közzétéve: Október 29, 2015 A tábor ideje véges, és ugyan a versenymodulra fordított idő fogja kitölteni az programunk nagyrészét, de azért mindig van szabadidőnk. Itt még tábor előtt fel lehet vetni a kisebb és egetrengető ötleteiteket. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Október 29, 2015 Megosztás Közzétéve: Október 29, 2015 Szerencsére birtokába jutottam idén egy Igenis, Sötét Nagyúr játéknak. Várom a jelentkezőket.Kedvcsináló azoknak, akik nem ismerik: http://www.szellemlovas.hu/tarsasjatekok/index.php?r=webboltTermekValtozat/view&termek_valtozat_id=6489&uj_termek=1 Link a hozzászóláshoz
Frosty Közzétéve: November 10, 2015 Megosztás Közzétéve: November 10, 2015 IGENIS sötét nagyúr ! Link a hozzászóláshoz
Niobe Közzétéve: November 10, 2015 Megosztás Közzétéve: November 10, 2015 Feltétlen, igentisztelt Sötét Nagyúr! Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: November 11, 2015 Megosztás Közzétéve: November 11, 2015 Helyes-helyes, már nagyon kíváncsi vagyok, miért nem hoztátok el nekem Tier nan Gorduin fejét, mocskos kis goblinkák... Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: November 21, 2015 Megosztás Közzétéve: November 21, 2015 Lehet egy éjszakai játék erejéig le tudok menni Vinyére oda a világ végére. Ha valakit érdekelne egy kis kaland ahol Zorro vagy valami hasonló figurával kell megküzdeni a 4 testőrt segítve az jelezze nekem 4 karakter van hozzá 1nemes, egy bajvívó, egy katona és egy pap. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés