Antail Közzétéve: Január 31, 2016 Megosztás Közzétéve: Január 31, 2016 Kedves Kalandozók! Az megújult oldallal kapcsolatban itt tehetitek fel kérdéseitek és ugyanitt véleményezhettek. Amennyiben hibát találtok úgy azt Con Salamandernek vagy nekem küldjétek el pszi üzenetben. A régi oldalon elérhető dolgok itt is elérhetőek lesznek, ezen megállás nélkül folyamatosan munkálkodunk. Üdv. Antail Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Február 1, 2016 Megosztás Közzétéve: Február 1, 2016 ... ... ... Gyerekek, nem találom a szavakat! Ez annyira ÁLLAT lett! Link a hozzászóláshoz
bűvdudás Közzétéve: Február 1, 2016 Megosztás Közzétéve: Február 1, 2016 Halihó! Még nem néztem körül, de a dizájn valóban ígéretes. A visszafogottságom oka az, hogy a rendszer nem fogadta el a régi jelszavamat, úgyhogy meg kellett változtatnom - ugyanarra. Ez egy kicsit kizökkentett a műélvezetből. Ha lesz egy kicsit több időm, alaposan is körülszimatolok a megújult oldalon. Az első benyomásaim jók (csak, ugye, bejutni volt körülményes). Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Február 1, 2016 Megosztás Közzétéve: Február 1, 2016 Üdv, köszi a bíztató szavakat. A jelszavakról írtunk a hirdetményben is, sajnos nem sikerült megfelelően átmentenünk őket... Link a hozzászóláshoz
Jadis Közzétéve: Február 1, 2016 Megosztás Közzétéve: Február 1, 2016 Némi jelszómizéria után sikerült belépni. Tetszetős az új design, gratula! Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Február 1, 2016 Szerző Megosztás Közzétéve: Február 1, 2016 A jelszót saját és kalandozóklánotok biztonsága érdekében kell megváltoztatnatok. Aki ezen nem jut át, elbukta a küldetést és nem kap Tp-t a nap végén. Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Február 1, 2016 Megosztás Közzétéve: Február 1, 2016 Gratulálok a csapatank! Nagyon szép munka! De jó, hogy újra van oldal... már elvonási tüntetem voltak. Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Február 1, 2016 Megosztás Közzétéve: Február 1, 2016 De jó újra itt.Az elfelejtett jelszó varázslat működik! Link a hozzászóláshoz
az érdektelen Közzétéve: Február 1, 2016 Megosztás Közzétéve: Február 1, 2016 27 Link a hozzászóláshoz
Coryss Közzétéve: Február 2, 2016 Megosztás Közzétéve: Február 2, 2016 Üdv! Az oldal új formája elsőre nekem kicsit fura de szokható. A jelszó mizéria engem nem zavart. Viszont ami zavar azok az oldal sötét színei (fekete, szürke). Nem kellene ennyire komornak lennie, és a felső képen is lehetne egy "jó lovag" vagy valami más a középső harcos elég fura. Persze ez csak egy személyes vélemény. Természetesen a belefektetett energiákat én is köszönöm és örülök, hogy újra él az oldal. Link a hozzászóláshoz
Cz Közzétéve: Február 2, 2016 Megosztás Közzétéve: Február 2, 2016 Ez egy átmeneti verzió vagy már a végleges???? Na jó, nem poénkodunk, király lett Link a hozzászóláshoz
bűvdudás Közzétéve: Február 3, 2016 Megosztás Közzétéve: Február 3, 2016 Üdv! A régebbi hozzászólásoknál az idézetek nagyon sötétszürke alapon sötétszürkén jelennek meg, így nehézkesen olvashatók (mint pl a hsz-ek fejlécében az "Eretnekség! Küldessenek az inkvizítorért!"-funkció). Ez hosszabb szövegnél zavaró lehet. Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Február 4, 2016 Megosztás Közzétéve: Február 4, 2016 Csak gratulálni tudok az újjászületett oldalhoz! Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Február 4, 2016 Megosztás Közzétéve: Február 4, 2016 Csudaságososok lettünk.. még akkor is, ha az én képem összekeveredett a Tábor fedőnevű goblinéval De azért sikerült visszanyerni az identitásomat A főmágusnak már mondtam, hogy ügyes, meg szép és okos volt Illetve köszönjük az Álompasinak is, hogy ilyen szép oldalunk lett Überaquirkirályak vagytok Link a hozzászóláshoz
fall2 Közzétéve: Február 4, 2016 Megosztás Közzétéve: Február 4, 2016 Gratula az oldalhoz! Me like! Link a hozzászóláshoz
Shokoll Közzétéve: Február 4, 2016 Megosztás Közzétéve: Február 4, 2016 Nekem is tetszik! Gratulálok! Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Február 7, 2016 Megosztás Közzétéve: Február 7, 2016 Egy kis segítséget szeretnék kérni! Régebben volt arra lehetőség a beállítások között, hogy a legutolsó hozzászólás legyen elől. Ezt az opciót most hol érem el? Nem találom. Kezd remegni a szemem sarka, hogy minden fórumban el kell lapozni a legutolsó oldalra, és aztán le kell görgetni az aljára. Tippeket várom! Köszi! Link a hozzászóláshoz
az érdektelen Közzétéve: Február 7, 2016 Megosztás Közzétéve: Február 7, 2016 23 Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Február 7, 2016 Megosztás Közzétéve: Február 7, 2016 Üdv, Magnatis javaslata is működik, illetve ha van új hozzászólás, akkor ezt egy kis kék ikon (pl. csillag) jelzi a fórumtéma bal oldalán. Ha arra kattintotok, akkor (ahogy a hover-text is írja) a legelső olvasatlan hozzászólásra ugrik. CS Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Február 7, 2016 Megosztás Közzétéve: Február 7, 2016 Én meg is találtam ezt a két funkciót. Lényegében ezzel vegetálok. Van remény, hogy visszakerül az a beállíthatóság, hogy az újabb hozzászólások legyenek elől? Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Február 7, 2016 Szerző Megosztás Közzétéve: Február 7, 2016 Az egyetlen mód jelenleg, hogy a hozzászolásokat fordított sorrendben lásd a Démontekercs / Minden Aktivitás nézete, ha kifejtett re van állítva ott így történik. A másik titkos mód sajnos csak a monitor megfordítása. Amint a rendszer erre támogatást nyújt, majd kihirdetjük, de nincs a közeljövőben betervezve. Link a hozzászóláshoz
Zukov Közzétéve: Február 8, 2016 Megosztás Közzétéve: Február 8, 2016 Üdvözletem.Az oldal nagyon jó.Kérdésem a következő van rá esély hogy kasztal,fajjal,mágiával kapcsolatos dolgok felkerülnek letölthető állapotban? Gondolok pl.:Jégvarázsló,Árnymágia stb .Vagy ha esetleg fent van merre találom? Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Február 8, 2016 Megosztás Közzétéve: Február 8, 2016 Üdv, A cikkek-kiegészítők újra elérhetővé tétele a következő lépcsőfok, amin már dolgozunk. Elkészültéig a türelmeteket szeretnénk kérni. Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Február 8, 2016 Megosztás Közzétéve: Február 8, 2016 15 órával ezelőtt-kor Antail írta: Az egyetlen mód jelenleg, hogy a hozzászolásokat fordított sorrendben lásd a Démontekercs / Minden Aktivitás nézete, ha kifejtett re van állítva ott így történik. A másik titkos mód sajnos csak a monitor megfordítása. Amint a rendszer erre támogatást nyújt, majd kihirdetjük, de nincs a közeljövőben betervezve. Köszönöm! Várok türelmesen. Link a hozzászóláshoz
Garmacor Közzétéve: Február 28, 2016 Megosztás Közzétéve: Február 28, 2016 Nagyon jó lett az oldal! Gratulálok a készítőknek! Igényes! Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés